Dec
6

Vapaa

by Sofia   -   in Interior design  Random

Vapaus seistä kalliolla

katsella aavalle merelle

jään yli

myrskyn kuohujen yli

kesäistä kuunsiltaa pitkin

seistä siinä

omalla paikallani tässä maailmassa

siinä jossa olen onnellisin

vapain

siinä jossa voin hengittää helposti

siinä jossa olen kiitollisin.

It is Finland´s 96th independence day today. We commemorate it by putting two candles on every window. The candles are burned from 6 to 8 p.m. There are different things the candles are thought to represent, but one of them is that it was a custom to put candles on the windows of a house to burn so soldiers would know it was a safe place for them to sleep in overnight. I like to think these candles honor the brave men and women who fought for Finland´s independence and show them our appreciation. 

Hyvää itsenäisyyspäivää! Toivottavasti saat kokea rauhaa, vapautta ja onnea tänäänkin.

Lattemamma

p.s. Kynttiläkruunusta roikkuvat ja ikkunalautaa koristavat lasikoristeet olen hankkinut vuosien saatossa Pariisista Blanc D´Ivoire liikkeestä. Tähtikoristeinen lasikupu on myös Pariisista viime joulunalusreissulta hankittu.

2 COMMENTS
|
9,276 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Vapaa „
Tuplamamma, on December 6, 2013

Upeita lasiesineitä ja ihana tunnelma. Hyvää itsenäisyyspäivää!

Sofia, on December 7, 2013

Kiitos Tuplamamma!

Leave a comment
name
email
url
message