Random

Pieniä onnen aiheita…

… ovat tällä hetkellä tietenkin jouluiset jutut!

Lahjapaketointi on yksi lempipuuhistani. Tänä vuonna valkoinen on tuntunut ajankohtaiselta joulun väriltä hailakanvihreän, harmaan ja vaaleansinisen kanssa.  Joulupaketointiin kuuluu tietenkin kauniit joululaulut ja jouluinen juoma.

Ihana vaaleansini-valkoraitainen paperi on Tiimarista löytynyttä hyllypaperia. Pienet lahjarasiat löytyivät jemmakaapista. Ne ovat sopivan kokoiset joulusukkiin.
Dream tyynyt White Companysta.

Harmaat valkopilkulliset lahjapussit ja jouluiset tarrat Papershopista, valkoisen nauhan kultaisella “Que du Bonheur”- tekstillä tilasin Entrée des Fournisseurilta.

Piparkakkutalo. Tai oikestaan Eiffeltorni. Tytöt koristelivat meille maanantaina kokonaisen piparkakkukylän joten talon sijaan tein meille Pinterestistä saamani idean perusteella simppelin Eiffeltornin. Itse piparkakkujen leivonta on meillä edessä vielä viikonloppuna…

Alustaan sain kauniin muodon kun leikkasin sen  metallisen piirakkavuoan reunalla. Iso Eiffeltorni-muotti on Leila´s general storesta ( hankin sen viime keväänä Livlyltä Leilasin pop up kaupasta, nyt se pääsi vasta ensimmäistä kertaa käyttöön…)
Joulukuusi on äitini ystävättären tekemä, se on heidän joulumyyjäisistään.

Tämä pieni tyttö oli Bonpointilta viime talvena ostetussa lumisadepallossa, mutta palloon tuli valitettavasti särö. Onneksi tyttö säilyi ehjänä, hän muistuttaa kovasti Purkkaa…

Lumikuningatar. Hattara odottelee jo huomista jännityksellä. Menemme hänen ja äitini kanssa yhdessä katsomaan Lumikuningatar balettia oopperaan. Taidan pakata piparminttutangon salaa käsilaukkuuni jos keskittyminen on yhtä haasteellista kuin Prinsessa Ruususessa. Lumikuningattaren pitäisi kyllä olla todella lapsiystävällinen esitys.

Lumikuningattaren musiikki on tullut jo cd´ltä tutuksi ( se on Opperan alakerran pienestä kaupasta). Kengät ja rusetin Hattara on saanut lahjaksi La Coquetasta.

Joulukortit. Niistä tuli mielestäni aika hauskat. Meillä on paljon söpöstely kuvia tytöistä, mutta halusimme iloisen kortin. Tämä kuvastaa kyllä hyvin tyttöjen luonnetta! ( Kiitos Papershop näistä!)

These are my little bits of happy this week. ♥ I love wrapping the Christmas presents in candle light, listening to music and sipping on some mulled wine. This year white with a hint of gray and baby blue seems relevant.  The Eiffel tower is replacing a gingerbread house this year, as the girls decorated a whole gingerbread house village on monday. ♥ I´m taking little miss Cotton Candy to see a ballet at the opera house with my mum. We are really looking forward to that, Cotton Candy can barely wait!  And lastly our Seasonal cards that came out quite funny this year. They really show the fun and playful personality of our girls (read. the little monkeys they are…). 

Onnelliseksi tekee myös ihanien ystävien tapaaminen joulun alla. Eilen sain nauttia glögitreffeistä ja tänään pääsen viettämään vapaapäivääni tyttökavereiden kanssa lounaan merkeissä. Myös pienen kuusen valot jo tuikkivat täällä olohuoneessa ja mistelinoksan alla on vaihdettu muutama pikku suukko. Ihana joulunaika! Täällä blogissa tunnelmoidaan vielä jouluun asti, joten tervetuloa viikonloppunakin käymään!

Lattemamma

8 Comments

 • Elina

  Sinulla on iiiiiihana blogi! Tykkään sen tunnelmasta 🙂 Oman tyttären pakettiin kääriytyi samanlaiset puputossut, eikö ole ihanant!

  Elina

 • Ansku

  Ihastuksesta huokaillen luin jälleen blogiasi ja ihastelin kuvia <3 Niin tunnelmallista!! Mun lahjapaketointiin kuuluu myös aina joulumusiikki, tunnelmavalaistus (=kynttilät ja muut jouluvalot) sekä jotain hyvää, lämmintä juomaa. Tänä vuonna nautiskelin sekä korttiaskartelun että lahjapakkailun lomassa omena-kaneliteetä. Jopa tällainen kahvikissa tykkäsi tuosta teen mausta! 😉 Nuo joulukortit tytöistä ovat ihanat!!!!

 • Täti Ruskea

  Jälleen ihania postauksia olet lähettänyt pitkin viikkoa! Työkiireiltäni en ole ehtinyt niihin kommentoida. Nyt kun minulla on alkamassa joululoma ja siemailen tässä päivälatteani, on oiva hetki lukea muutaman blogin päivitykset ja suunnitella tänään alkavaa talon joulusiivousurakkaa. Oli mukava nähdä kauniisti paketoimiasi joululahjoja. Mulla on vielä paketointiurakka edessäpäin. Viime vuonna käytin pääasiassa valkoista ja vaaleansinistä paperia sekä jonkin verran punaista paperia, jossa oli pieniä valkoisia tähtiä. Tänä vuonna vuorossa on ruskeaa ja valkoista ehkä joukossa myös jokunen vaaleansininen ja punainen paketti (jälleen tähdillä tai pilkuilla). Tapaan paketoida jokaiselle lapselle aina samanlaiset lahjat. Usein käytän pelkistettyä paperia, johon solmin kiinni jonkun “tuntomerkin” esim. Mailegin rumpu- tai sotilaskoristeen tai pehmopiparkakun tai piparminttutangon. Lopulta jokaista lahjaa on ainakin neljä samanlaista. Kiva jos saamme nauttia blogisi joulutunnelmista vielä näinä joulunaluspäivinä. Tunnelmaa päiviinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published.