Jan
20

Nyt se on täällä…

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

… nimittäin talvi! Me olemme ainakin nauttineet viikonloppuna auringosta, pakkasista ja lumesta pulkkamäessä ja muuten vaan lumihommissa. Ja koska vihdoin saatiin lumen lisäksi hankittua tytöille ne toppahousutkin niin tässä muutama kuva viikonlopulta.

Housuissa päädyimme Ticket to Heaveniin. Nämä mustat Kali housut tilasin suoraan Ticketin omilta nettisivuilta ( kivasta alesta), eli ne tulivat kotiovelle Tanskasta. Tähtihaalariin, joka on jo useamman vuoden vanha, olemme olleet todella tyytyväisiä ja nyt pääsevät paljon kehutut toppahousut sitten testiin ( kiitos kaikille aiemmin vinkkejä jättäneille!). Toistaiseksi, vajaan parin viikon käytön jälkeen, ei valittamista. Malli istuu hyvin molemmille tytöille, lahkeet on helppo pukea jopa moonbootsien päälle ja olkainosan saisi halutessaan irti. Mustaan väriin päädyimme siksi, että tyttöjen untuvatakeissa saattuu olemaan mustat vetoketjut ja musta taitaa olla myös ihan näppärä väri jos ensi talvikin alkaa yhtä hitaasti ja mutaisesti kuin tämä talvi.

Untsikat ovat Italialaisen Eddie Penin mallistoa. Ostimme ne Daisy & Donista . Takit ovat super lämpöiset ja muutenkin kaikin puolin tosi hyvin tehdyn ja laadukkaan oloiset. Tuollainen fuksian pinkki on yllättävän kiva, pirteä ja reipas talviväri. Olisin tietenkin ollut hankkimassa tummansinisiä asuja, mutta onneksi sen värisiä takkeja ei juuri silloin osunut kohdalle, koska nämä ovat kivan sporttiset.

We finally have some snow and cold temperatures here in Helsinki. We have been out playing all weekend as it´s been lovely and sunny too. Perfect winter weekend weather. I ordered new ski pants for the girls to match their down jackets. The pants are from Ticket to heaven and jackets are Eddie Pen´s. So far we are really liking both, but the pants have only been in use for a couple of weeks now. I have heard high praise for them so I´m confident they will live up to their promise. What were you up to this weekend? On top of outdoors fun we had dinner at the girls cousins on Friday, then with other super duper lovely friends on Saturday. Sunday night I gave the girls a nice night bath using this lavender bath foam thingie I bought from Whole Foods in New York ages ago. I had high hopes that they would fall asleep in a blink of an eye after their bath as the foam contains pure lavender essential oil. I was looking forward to some time with my book. I tell you, it worked like magic. Or maybe it was all that fresh air and snow shoveling…

Kivaa alkavaa viikkoa,

Lattemamma

p.s. Eddie Pen postittaa näköjään Eurooppaan, mutta ainakin normihintaiset takit postikuluineen ovat kutakuinkin samanhintaiset kuin Daisy and Donin liikkeessä. Nyt nettikaupassa oli super ale -50%, mutta niin saattaa olla tuolla liikkeessäkin.

8 COMMENTS
|
10,469 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Nyt se on täällä… „
Niina, on January 20, 2014

Kivan näköinen yhdistelmä! Meillä on tytöillä samat housut ja Ticketin takit, mutta värit on vaan toisin päin. 🙂 Tosin mustat housut olisi kyllä kieltämättä olleet varmasti käytännöllisemmät, mutta onneksi nuo tuntuvat hylkivää likaa kyllä hyvin.

Sofia, on January 21, 2014

Hih, Nina, meillä taitaa tosiaan olla melko samanlainen maku :).

Minna, on January 20, 2014

Kiitos hyvästä takkivinkistä ja että sitä merkkiä löytyy vielä Kasarminkadulta! Ei olekaan tullut käytyä ” uudessa” liikkeessä niin paljoa kuin Kapteeninkadulla aikoinaan. Untuvatakki ja toppapuku yhdistelmä ei ole meillä vielä käytössä mutta ehdottomasti jatkossa kun on uusien hankinta edessä. Kuljemmehan itsekin untuvatakeissa joten on kyllä miellytävä ja lämmin vaihtoehto varmasti lapselle. Tänään hankin myös lammaskarvaiset nahkarukkaset .. Ei nuo lasten ” talvikäsineet” ole tällä ilmalla riittävät ainakaan meillä. Pakkasterkuin!

Sofia, on January 21, 2014

Mistä löysit Minna lammasrukkaset? 🙂

Pia, on January 20, 2014

Osaatko sanoa takkien koosta, ovatko pientä kokoa? Vastaako esim. 3-vuotiaan koko suomalaisen kolmevuotiaan kokoa jne. Kivannäköiset ja varmasti lämpimät nuo teidän tyttöjen talviasut!

Sofia, on January 21, 2014

Ovat Pia ehkä Etelä-Eurooppalaiseen tapaan pienempiä kuin Pohjoismaiset koot. Me ostimme tytöille 4 ja 6 v. koot ( ovat 2 ja 4 ), toiveena toki, että menevät vielä ensi talven. Hihoista käännettiin ja niinkuin kuvista näkee, ovat vielä mukavan reilut, mutta eivät valtavan suuret. Pystyvät näissä erinomaisesti liikkumaan ja ovat kuulemma kivat päällä. Jos satut olemaan Helsingissä ja Daisy & Donissa vielä näitä jäljellä, niin kannattaa varmaan käydä sovittamassa. Jotenkin varaudun usein siihen, että erityisesti Italialaiset, Ranskalaiset ja Espanjalaiset vaatteet saa hankkia pariakin kokoa suurempana. Olet tainnut huomata saman. Lapset kasvavat niin nopsaan, että mieluummin otan sitten vähän iso kuin pientä ( niinkuin siis varmasti myös kaikki muut 🙂 ).

Minna, on January 21, 2014

Rukkaset ovat suomalaiset Paccas-merkkiset ja nyt hankinta oli minulle uudesta ” tuttavuudesta” kuopus.fi ( ihan Googlettamalla löytyi sattumalta(: ).. myös D&D myyvät samoja rukkasia mielestäni. Nyt ei vain ollut mahd käydä siellä ja kuopus.fi lupasi laittaa tuotteen jo tänään postiin (:

Sofia, on January 22, 2014

Kiitos Minna! <3

Leave a comment
name
email
url
message