Jan
17

Hyvää viikonloppua!

by Sofia   -   in Random

Tulin tänään vain toivottamaan teille hyvää viikonloppua! Kiitos jokaiselle jotka jätätte tänne ja sähköpostiini kauniita, kivoja ja suloisia kommenttejanne, ne piristävät aina päivääni. Nähdään täällä ensi viikolla jossain vaiheessa, nyt aioin nauttia viikonlopusta ilman sen kummempaa agendaa ( ja ehkäpä korkkaan viinikaapista pullon pinkkiä shamppista, kuuntelen sen iloista poksahdusta ja skoolaan ihan vain vapaalle viikonlopulle)! Wishing you all a happy and sparkly weekend!

Tässä vielä pari linkkiä netin maailmasta jos kaipaatte lukemista viikonloppuna…

Nämä keksit kuullostivat taivaallisilta.

Purkka on jättänyt päivisin vaipat pois. Nämä juhlat sopisivat kohta meille!

Jos kaipaat vähän haastavampaa, mutta ei liian monimutkaista askartelua lasten kanssa, niin miten olisi kenkälaatikkonukketeatteri?

Täältä saat printattua vähän suukkoja viikonloppuusi!

Entä mitäs sanotte, olisiko viikonloppu oiva tilaisuus majan rakentamiseen ja satutuokioon tunnelmavalojen kimmeltäessä?

Ottakaa iisisti!

Lattemamma

10 COMMENTS
|
18,950 VIEWS
|
Partager sur Facebook
10 comments on “ Hyvää viikonloppua! „
Minna, on January 17, 2014

Moi, kiitos ” pirskahtelevasta” postauksesta. Vaikka aina ei kommenttia tulekaan laitetuksi , niin olet kyllä lukulistallani päivittäin. Kevyt ja hyvä olo tulee aina kirjoituksistasi ja vilpitön elämänilosi tarttuu** Kaikkihan me toki tiedämme arjen haasteista, mutta miksi tarttua harmauteen. Voikaa hyvin!

Sofia, on January 20, 2014

Kiitos ihana Minna ja samoin!

Papu, on January 17, 2014

Kenkälaatikkoteatteri on tosi hauska. Tämä tehdään kyllä meillä heti! Kiitos vinkistä 🙂 Voi sitten Sylvaniatkin mennä teatteriin… 😉

Sofia, on January 20, 2014

Jes Papu jos oli hyvä vinkki. Meille vielä vähän haastava, mutta tykkäsin tosi paljon. Ehkäpä jo puolen vuoden päästä…

Helmi, on January 17, 2014

Kiitos kauniista blogistasi, joka on päivän piristys! 🙂 Saako udella, että haaveiletko vielä tulevaisuudessa perheenlisäyksestä vai onko lapsilukunne jo täynnä?

Sofia, on January 20, 2014

Kiitos kommentistasi Helmi. Tällä hetkellä nautitaan arjen jatkuvasta helpottumisesta lasten kasvaessa ( ja uhmaiän tuomista haasteista 😉 ). Mutta never say never…

Laura, on January 17, 2014

Kiitos Lattemamma ihanasta blogista!! <3

Sofia, on January 20, 2014

Laura <3!

Ansku, on January 17, 2014

Voi kuinka positiivisuutta huokuva postaus! Ihana!! Ja reseptivinkkiä olen taas parhaillaan testaamassa.. 😉 Lämpöistä&rentouttavaa viikonloppua!

Sofia, on January 20, 2014

Samoin Ansku!