Jan
21

Hedgehog

by Sofia   -   in Shopping

Tiedän, että blogissani näkyy usein ylisöpöjä ja vaaleanpunaisia asioita ja myönnänkin toki auliisti, että söpöstelyjutut usein saavat minut huokaisemaan hieman syvemmin ( tiedättehän, tällaiset). Mutta pidän silti todella paljon kunnollisista, ihan tavallisista leluista. En niinkään niistä todella värikkäistä ja muovisista, sen myönnän kyllä, mutta sellaisista kauniisti suunnitelluista ja simppeleistä. Perusvärisistä, ehkäpä puisista, sellaisista jotka kestävät aikaa. Löysin taannoin tämän jutun kautta Brittiläisen nettikaupan Hedgehog. Valikoima on kutakuinkin täydellinen juurikin tällaisista leluista ja esineistä pitäville. Vai mitä sanotte?

Puinen kelkka mäenlaskuun.

Lasten kokoinen korikassi ensi kesäksi vaikkapa rannalle mukaan.

Klassinen raitapaita on aina yhtä ihana.

Super söpö leivontasetti vaikkapa pääsiäis yllätykseksi.

Hienoja naamiaisasuja tytöille…

… ja erityisesti pojille ( tai miksei siis kummille vaan!).

Aivan fantastisia lasten siivous– yms. välineitä!

 

Kivoja juttuja pikku taiteilijoille...

… ja pikku askartelijoille.

Vaikka mitä muusikon aluille

… ja hauskoja pikku lahjaideoita vaikkapa koulukavereille.

Ja paljon, paljon muuta! Ihastuin ihan hirmuisesti tähän valikoimaan, vaikka en ole mitään ( vielä) tilannutkaan.  Ainakin aivan ihana kottikärry olisi tosi kiva kesäksi saareen. Sillä tytöt voisivat kärrätä haravoimiaan lehtikasoja itse, tai vaikkapa toisiaan. Nämä paukku”karkit” olisivat täydelliset jokaisen lapsen istumapaikalle leivonta-aiheisilla synttäreillä. Luulen myös, että ensi kesänä meidän tytöt nähdään näissä söpöissä olkihatuissa. Sopisivat hyvin meidän suosikki kesäkenkiin avarca sandaaleihin, joita myös olisi täällä myynnissä ihan kivaan hintaan. Muutenkin Hedgehogin hinnat tuntuvat ainakin minusta ihan järkeviltä.

Lattemamma

I found this cute webshop through Babyccinokids blog and fell in love. Are you familiar with Hedgehog? I like their collection of natural looking, classic toys and clothing. I have a few things I´d like to add to my shopping list, but as most of it is for next summer I might just wait a little longer before making my order.

All photos from Hedgehog

12 COMMENTS
|
11,245 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ Hedgehog „
Mrs. S, on January 21, 2014

Kiitos vinkistä! Ihania juttuja.

Sofia, on January 22, 2014

Eipä kestä Mrs. S!

Liina, on January 21, 2014

Nykyään tulee kyllä jatkuvasti vastaan uusia ihania nettikauppoja. Nuo marmorikuulat ovat kyllä kauniita; niistä tulee ihan oma lapsuus mieleen. Tuolla näkyi olevan myös ihania eläinpyyhekumeja (melkein liian hienoja käytettäväksi). Poikani myös ilahtuisi tuollaisesta perinteisestä ritsasta, vaan missäköhän sitä voisi oikeasti käyttää…

Sofia, on January 22, 2014

Liina, katsoin myös, että ritsa olisi hauska kummipojalle ja kumit oli hienot ja… 🙂

Hanna, on January 21, 2014

Aivan ihania! Osaatko vinkata mistä löytyisi kivat ja söpöt kylpytakit pojalle ja tytölle? Tai sellaiset rantapyyhkeet jossa on pääaukot? Kaupoista löytyy tosi räikeitä väriyhdistelmiä, vähempikin riittäisi. T. Hanna

Sofia, on January 21, 2014

Moi Hanna! Ainakin siellä White Companylla on mielestäni simppeleitä kylpytakkeja ja hinta-laatusuhde on mielestäni tosi hyvä näissä… Koot ovat suht reiluja, ei tarvitse ainakaan kauheasti yläkanttiin iän puolesta tilailla.

Souliina, on January 21, 2014

Ihana linkkivinkki. Tuo pieni korikassi sekä kelkka voisi kyllä meille suunnistaa 🙂

Sofia, on January 22, 2014

Souliina, se on kyllä supersöpö!

Eeva, on January 21, 2014

Tämä vaikuttaa tosi kivalta kaupalta! Paljon ‘perusleluja’ ja tavallisia juttuja. Ihastuin noihin leivontasetteihin ja rooliasuihin… Täytyy joskus kokella 🙂

Sofia, on January 22, 2014

Eeva, munkin mielestä ne oli molemmat ihania! Jotenkin “kunnollisia”.

HeidiKoo, on January 22, 2014

Ohh! Ihanuuksia! Tahtoisin meidän perheelle saareen tuollaiset ‘fouta’ -pyyhkeet / hammam -pyyhkeet. Typyn ekat menorquinakset odottavatkin jo koossa 21 🙂

Sofia, on January 22, 2014

HeidiKoo, oon miettinyt samantapaisia pyyhkeitä myös saareen jo pidempään, ehkäpä molemmat ryhdytään kohta tuumasta toimeen :). Olisivat ihan parhaat kun kuivuvat nopeasti ja voisi käyttää mihin vaan! Mini menorquinakset <3

Leave a comment
name
email
url
message