Feb
6

Lasten kalenteri

by Sofia   -   in Good things for kids

Viime vuonna näihin aikoihin taisin mainita, että olen ihan vanhanaikainen ja käytän vieläkin paperista kalenteria. No sellainen on käytössä tänäkin vuonna. Mutta sen lisäksi on tytöilläkin tänä vuonna ihan oma kalenteri! Saimme tämän blogin kautta lahjaksi Happy Monday nettikaupasta ( josta olen löytänyt ihania paperipillejä ja lahjapussukoita juhlia varten). Kalenteriin lapset voivat itse merkata tarroilla menoja ja siitä on helppo seurata vuoden etenemistä. “Kuinka siihen omaan syntymäpäivään voikin olla niin hirmuisen pitkä aika? “, miettii Hattara joka on syntynyt Marraskuun lopulla. Kalenteriin merkataan tarroilla myös harrastukset ( se yksi ainoa, eli baletti) ja saunapäivät, koska silloin pääsee uimaan. Sinne voi merkata myös lääkärit, kampaajat, lomamatkat, juhlapyhät ja mitä ikinä keksiikin. Tarroja tulee kalenterin mukana monta arkkia ja mikä estää piirtelemästä ruutuihin sopivia kuvia myös niille päiville joihin ei tarpeellisia tarroja löydy ( tai etsimästä omiin taroituksiin sopivia lisä tarra-arkkeja).

Meillä on keittiössä erillinen pieni tila jossa on pesutorni yms. oven takana. Kalenterille löytyi juuri sopiva paikka oven sisäpuolelta. Se ei ole jatkuvasti esillä, mutta Hattara pääsee helposti sitä katsomaan ja täyttämään.

Tarroja on runsaasti ja tosiaan moniin eri menoihin ja harrastuksiin sopivia.

Tässä vielä viralliset tuotekuvat Happy Mondayn nettisivuilta lainattuna.

We got this kids´calendar as a gift through the blog from the Happy Monday web shop. It´s easy for kids to use as it comes with a bunch of stickers they can add to the important days themselves. Older kids can also write on the calendar and younger ones can draw. Little miss Cotton Candy really likes this one a lot. We keep it on the inside of our miniature laundry rooms door ( in our kitchen) and the stickers are close by in a drawer for easy access. Thank you so much for this gift Happy Monday!

Tämä Kids´Calendar -kalenteri on todella kiva Hattaran mielestä! Kiitos Happy Monday kivasta yllätyksestä!

Lattemamma

p.s. Olen ottanut nämä kuvat jo ajat sitten, joten kalenteri on hieman”tyhjä” vielä kuvissa…

4 COMMENTS
|
14,209 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Lasten kalenteri „
rita, on February 6, 2014

toihan on tosi hauska! mä oon joskus tehny ite tyttöjen kanssa kalenterit, mut toi oiski kiva 🙂

Sofia, on February 10, 2014

Rita, itsetehdyt on aina ihanat! Tämä on kyllä mieluinen.

Ansku, on February 6, 2014

Oi kuinka kiva! Tällaisesta voisi tehdä aikuistenkin version 😉 Hieman tässä naurattaa, kun mietin niitä ilmeitä, jos tällaisen kalenterin ihan pokkana ottaisi esille jossain työpaikan palaverissa 😀

Sofia, on February 10, 2014

Voisi Ansku hieman työkavereita ihmetyttää, tämä on julisteen kokoinen :D!

Leave a comment
name
email
url
message