Feb
7

Suloista viikonloppua

by Sofia   -   in Random

Hei ihanat! Mitäs meinasitte tehdä viikonloppuna? Hattara ja minä mennään vihdoin ja viimein elokuviin katsomaan Onneli ja Anneli. Tämä on Hattaran ensimmäinen kerta leffassa sitten vauvakinon. Olemme katsoneet trailerin varmasti sata kertaa ja leffaa odotetaan meillä kyllä innolla. Pari ihan aikuisten illallistakin on mahdutettu tulevaan viikonloppuun joten tänäkään viikonloppuna ei ehditä löhöillä kotona kovinkaan paljoa. Mutta mikäs siinä, välillä on ihana tehdä kaikenlaista. Tässä olisi vielä muutama linkki viikonlopun iloksi…

Moni kyseli jätskikeksien muottien perään. Omani olen saanut joskus nelisen vuotta sitten mr. Espressolta tuliaisiksi työmatkalta. Ne ovat Williams-Sonoman, mutta heillä ei valitettavasti enää näyttänyt olevan moisia myynnissä. Mutta hätä ei ole tämän näköinen. Nopea googletus paljastaa, että ainakin täältä löytyy melkeinpä identtinen setti. Olen tykännyt kovasti noista muoteista, ovat tosi monipuoliset. Pienempi pyöreä muotti on vastaava kuin tämä. Tuo Williams-Sonoma on kyllä minun aarreaittani ( ja olen onnellinen, että mr. Espresso jaksaa koluta lempparikauppojani työmatkoilla ja tuoda mieluisia juttuja… kuulun kategoriaan joka ilahtuu saatuaan kodinkoneen, kuten Kitchen Aidin, lahjaksi). Williams-Sonoma toimittaa myös Suomeen.

Myös jätski muistipelin perään kyseltiin. Meidän muistipelimme on ostettu täältä vuosia sitten. Voit myös halutessasi printata itsellesi tosi hienon version. Muut kuvassa näkyvät pelit pääsevät lähiakoina blogiin ihan omana juttunaan.

Tiesittekös muuten, että Onnelilla ja Annelilla on tuossa leffassa Corolle nuket Ombrellinosta? Kun keksin tarpeeksi hyvän tekosyyn  hankkia Hattaralle lahjaksi nuken, niin se tulee varmaankin olemaan Corollen Madeline.

Olen törmännyt instagramissa jo pariin otteeseen tähän kirjaan. Jos olet Solsidan tv-sarjan fani, Mickan Schiller on “idolisi” ja kotisi yhtä valkoinen, niin tämä vauvakirja on sinulle oikea ostos. Oi että, kun meidän tytöt ovat jo niin “isoja”. Aja baja vita soffan on fiktiivisen hahmon kirjoittama lastenkirja. Se ohjaa pieniä varomaan valkoisia huonekaluja. Täällä voit kurkata kirjan sisään. Ja kukaan ei varmaan ota tätä yhtään sen enempää tosissaan kasvatusoppaana kuin Solsidan sarjaa…

Muistatte varmaan lempi paperikauppani Papershopin. Se on nyt muuttanut uusiin tiloihin osoitteeseen Fredrikinkatu 18. En valitettavasti päässyt työkiireiden takia avajaisiin joita vietettiin eilen. Täytyy tehdä pikimmiten visiitti!

Mukavaa viikonloppua!

Lattemamma

 

 

12 COMMENTS
|
10,556 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ Suloista viikonloppua „
Tuplamamma, on February 7, 2014

Aivan ihana kuva!! Meillä on muuten “Mickanin” kirja… Ihan loistava kasvatusopas vähän isommillekin lapsille:-)

Sofia, on February 10, 2014

Kiitos Tuplamamma ja ehkä sitten meillekin…

Ansku, on February 7, 2014

Suloinen kuva! Mun viikonloppu menee totaalisesti töiden merkeissä, mutta sen jälkeen voikin nauttia ansaituista vapaista. Elämyksellistä elokuvahetkeä ja mukavaa viikonloppua! 🙂

Sofia, on February 10, 2014

Kiitos Ansku!

Lily, on February 7, 2014

Oi, Lagerhausissa onkin kaikkea ihanaa tilpehööriä 🙂 Ihanaa viikonloppua!

Sofia, on February 10, 2014

Kiitos Lily!

Liina, on February 8, 2014

Tuo kirja tarjosi kyllä makeat naurut. En ole siihen itse ennen törmännyt. Ajatella, että Mickan lopulta löysi kustantajan tuotokselleen. Toivottavasti sarjasta tulee vielä monta tuotantokautta.

Sofia, on February 10, 2014

Minäkin toivon Liina, että sarja jatkuisi vielä pitkään. Se on mainio!

Henriikka, on February 8, 2014

Kaunis blogi joka löytyi yllättäen! Kiitos siitä ja ihanaa viikonloppua!

Sofia, on February 10, 2014

Kiva kun löysit Henriikka! Tervetuloa lukemaan ja kiitos!

Sanna, on February 11, 2014

Hei sinne! Enpä ole kommentoinut mitään pitkään aikaan! Koko ajan tulee kuitenkin seurattua mitä sinne kuuluu ja mitä olette puuhanneet!! 🙂 Sulla on kyllä ihana blogi! Me käytiin myös katsomassa Annelin ja Onnelin ja oli myös meidän nuoremman Eka kerta! Mutta hienosti meni! Elokuvassa oli paljon tytöille sopivia prinsessa juttuja, ihania tekstiilejä ja kaiken puolin hyvän mielen elokuva! 😉 Seuraavaksi mennään katsomaan Helinä-keiju ja Merirosvokeiju! 🙂

Sofia, on February 11, 2014

Moikka Sanna! Kiitos ihana! Joo, hienosti sujui meilläkin leffakäynti. Turhaan kerrattiin matkalla leffaan etikettiä, että kuiskutellaan jos on jotain asiaa jne. Siellä kävi vähän väliä pieni puheensorina kun suloisilla lapsilla tuli mieleen kysymyksiä ja he kertoilivat oivalluksiaan ääneen. Leffa tempasi niin mukaansa, että kuiskuttelutkin jäivät vähille. Jossain kohtaa oli vähän jännempää ja tytöt ( Hattara ja vieressä istunut tyttökaveri) nappasivat toisiaan kädestä kiinni. Liikutus!

Leave a comment
name
email
url
message