Feb
10

Tällä hetkellä onnelliseksi tekee…

by Sofia   -   in Random

Juuri nyt onnen aiheet lötyvät…

Kauniista kirsikanpuun oksista jotka sain ystävältäni kiitokseksi viime viikonloppuna. Hiljalleen ne avautuvat nuppu kerrallaan kukkimaan. Oksat ovat runollisen herkät ja kurottelevat hapuillen ympärilleen. Oksien vierelle on eksynyt kulhollinen ihanan makeita päärynöitä. ( Kukat ja hedelmät eivät kyllä ole mikään paras pariskunta, hedelmien entsyymit saattavat lakastuttaa kukkia).

Tea tree oilista eli teepuuöljystä. Se on ehkäpä suosikkini kaikista eteerisistä öljyistä. Teepuuöljy on puhdistava ja antiseptinen. Jos joku on sairastellut kotona, voi olla hyvä idea laittaa sumutinpulloon vettä ja muutama tippa teepuuöljyä. Se ikäänkuin desinfioi ilmaa ja samalla tuoksuu hennosti. Teepuuöljy on myös salainen aseeni satunnaisten yksittäisten ihon epäpuhtauksien hoitoon. Sitä voi laittaa pumpulipuikolla iholle laimentamattomana. Omani on täältä.

Lasten tee jossa on höpsö kirahvi ja jolla on jokin tarkoitus. Kun Hattara valitteli kurkkukipua, muistin, että olin hamstrannut tätä teetä Whole Foodsista ( joka on yksi ehdottomia lempi ruokakauppojani maailmalla käydessäni, oh, taivas…). Tee maistuu hyvälle ja koska se sisältää lakritsanjuurta, se on luonnostaan makeaa eikä hunajaa tms. välttämättä tarvitse lisätä. Sen lisäksi teessä on yrttejä lapsille sopivina annoksina ( sanoo pakkaus, en minä asiantuntijana…).

Hope you had a good weekend! Mine was busy, but a lot of fun. We saw a Finnish children´s movie Onneli and Anneli with Cotton Candy and loved it. It was such a sweet and happy film. A few grown up dinners and a few teddy and doll tea parties topped up the weekend nicely. 

These are my little bits of happy at the moment. The poetic cherry tree blossoms I got from my friend a week ago. They blossom one at a time and the branches get prettier and prettier. Tea tree oil. It´s antiseptic and usually comes out if someone is sick in the house. And as there has been a bit of a throat ache going on I found this Organic throat coat tea from my pantry. I stock up on cute or useful looking things when I come across them ( abroad or at home) and it´s always fun to get to use them.

Have a great week!

Onnelliseksi tekee myös se, että viikonloppuna oli juuri oiva keli lumiukon rakentamiselle. Teimme pienen lumipingviinin kaltaisen. Sellaisen suloisen tyypin joka olisi  voinut olla Happy Feet leffassa. Purkka on jo kaksi, mutta yrittää edelleen syödä lunta kun silmä välttää ja Hattarakin muka siveli sitä huulilleen kuin huulirasvaa. Mokomat. Toivottavasti sinunkin viikonloppusi oli täynnä kivoja hetkiä ja mieluista puuhaa. Hyvää alkavaa viikkoa!

Lattemamma

4 COMMENTS
|
7,308 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Tällä hetkellä onnelliseksi tekee… „
Johanna, on February 10, 2014

Heh, ihana tuo Purkan ja Hattaran lumensyönti (tai siis ei yhtään ihanaa, mutta aika huvittavaa). Meillä tänään vanhempi neiti ekan kerran melkein nelivuotisen elämänsä aikana päätti aivan yhtäkkiä ruveta nuolemaan puistossa keinun rautakettinkiä. Onneksi ei ollut pakkasta! Siinä kyllä Kaivari raikui kun meikäläinen ilmoitti näkemyksensä moisesta toiminnasta…Siis oikeasti, miten sille NYT yhtäkkiä tuli tuommoinenkin mieleen…?

Sofia, on February 11, 2014

Hih, joo Johanna, ihanuus on kaukana luemnsyönnistä, varsinkin täällä keskustassa jossa se ei aina todellakaan ole ihanan puhtaan valkeaa ;). Ja siis, kaikkea ne lapset keksii! 😀

Ansku, on February 11, 2014

Hei mä olen tilannut ihan samaa teepuuöljyä samasta paikkaa 🙂 Toi on mun kestosuosikkeja, ja teenpuuöljyä löytyy aina “lääke”kaapista. Onko muuten mitään hyviä vinkkejä ystävänpäivän leipomuksia ajatellen? 🙂 Kivaa viikkoa!

Sofia, on February 13, 2014

Mulla on Ansku tulossa huomenna linkkejä, mutta jos haluat katsoa etukäteen töihin viemisiksi niin kurkkaa täältä mun Pinterestistä jos löytyisi joku mieluinen linkki. Askartelujen seassa myös pari reseptiä… Ja kiitos samoin!

Leave a comment
name
email
url
message