Feb
11

eeBoo

by Sofia   -   in Good things for kids

Meillä tykätään pelailla muistipelejä, rakennella palapelejä ja viimeaikoina olemme myös pelanneet tätä kuppikakku peliä. Näissä eeBoon leluissa ja peleissä on minun silmääni sopivat kuvitukset. Kuppikakkupeli on simppeleine sääntöineen kiva myös nelivuotiaalle ( vaikka suositus taisi olla 5+). Nämä eeBoon jutut ovat ehdottomasti sarjassa lemppari lelumme. ..

Cupcake pelissä jokainen pelaaja ( max. 4) seuraa omaa kuppikakun reseptiään ja saa kapustaa pyörittämällä yrittää saada “keittiön kaapista” tarvittavat ainekset. Se kenen kuppikakku valmistuu ensin, voittaa. Pelissä oppii reseptin seuraamisen lisäksi kärsivällisyyttä koska aina ei kohdalle osu tarvittavat aineet ja uutta vuoroa täytyy odottaa kiltisti. Myls asioiden laittamista eri kategorioihin tulee harjoiteltua.

Tämä karkki- muistipeli on näkynyt blogissa jo aiemminkin. Se on kestosuosikki.

Suloiset eeBoon paperinuket olen ostanut lelukauppa Tingelingistä. Ne odottelevat vielä vaatehuoneeni hyllyllä sopivaa hetkeä.

Paperinukkejen vaatteet ovat uudelleen liimautuvat “tarrat” jotka on helppo pukea ja riisua.

EeBoolla on useita eri pelejä joista ainakin tämän toivoisin vielä meille, samoin tämän. EeBoolla on myös paljon muita tuotteita, kuten todella kivan näköisiä askartelujuttuja. Meidän eeBoon jutut ovat tuleet vähän sieltä sun täältä, kuten Tingelingistä Helsingistä ja Barnes and Noble kirjakaupasta Ney Yorkista. Onko eeBoo sinulle tuttu merkki?

Are you familiar with eeBoo? They make our favorite games and have some lovely looking crafting stuff too. We have a few games and paper dolls but I have my eyes set on a few more cute ones. Hope I come across these somewhere. And if you happen to know a web store in Europe that sells all the collection I would be grateful about the information. Don´t they just look yummy and happy? 

I hope you have a great day!

Lattemamma

Askartelutarvikekuva lainattu Eeboon sivuilta.

 

 

2 COMMENTS
|
6,608 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ eeBoo „
Niina, on February 12, 2014

Kiitos vinkistä! Ihan uusi merkki meille, mutta tykästyin kyllä heti. Ja epäilemättä nuo kaikki tekisivät kyllä meidänkin tytöt hurjan iloisiksi. 🙂

Sofia, on February 13, 2014

Epäilemättä Niina 😀

Leave a comment
name
email
url
message