Interior design

Powdering my nose

Eilen ilmestyneessä Unelmien Talo ja Koti lehdessä on ihan pikkuruinen juttu meidän tyttöjen kylppäristä. Vaikka olenkin jo aiemmin jakanut kuvia meidän kylppäristä niin ajattelinen silti laittaa vielä muutaman kuvan jotka otin tuota juttua varten. Meidän kylppäriimme ei tule kovinkaan paljoa luonnonvaloa, joten kuvissa on keltainen sävy johtuen lamppujen tuomasta lämpimästä valosta. Tällä kertaa kurkataan myös tyttöjen kylppärin kaappiin. Olen saanut parinkin toivetta tehdä juttua omista suosikki kauneudenhoitotuotteista, joten  lupaan yrittää saada sellaisen teille myös jossain kohtaa aikaiseksi…

Here are a few photos from the bathroom that belongs to me and our girls. My lucky husband has the “en suite” one…

We are huge fans of the Sophie la girafe products.
The toothbrushes and cotton tips are kept in candle jars from Ladurée. If you would like to use your old scented candle glasses for something else after you are done with the candles, here is some advice on how to remove the last bits of wax.
My french sister in law got me hooked on Mustela, they have been my favorite already since Cotton Candy was born. Unfortunately they are not available in Finland but can be found in most pharmacies throughout Europe.

Hyvää torstaipäivää ihanat! Have a great day lovelies!

Lattemamma

 

9 Comments

 • Blanca

  Ihana postaus, teidän kylppäri on kyllä niin klassisen kaunis ja tyylikäs!:) Mistä olet hankkinut tuon ammeen päällä olevan säilytystelineen? Todella kauniin ja näppärän näköinen.:) Meilläkin on tassuamme kylppärissä ja ammeen yhteyteen kyllä kaipaisi jonkinlaista lasku/säilytystilaa. Meillä on menossa lattialaatat kylppärissä vaihtoon niissä olevan virheen vuoksi ja olen suunnitellut tilalle juuri tuollaista Octagon laattaa valko/harmaa sävyisenä, jota ainakin Pukkilan mallistosta löytyy. Mistä teille löytyi tuo mustavalkoinen Octagon?:)

  • Sofia

   Kiitos Blanca. Teline on tosi vanha ja olen “perinyt” sen tarpeettomana lapsuuden kodista tai veljeltäni, en ole ihan varma mistä se tuli… Selvitän sinulle vielä laattavalmistajan. Nämä ovat mattapintaista kivilaattaa jotka tilattiin muistaakseni Italiasta tai Espanjasta. Palaan tähän asiaan vielä!

 • Ansku

  Voih, tämä teidän kylppäriä aiheuttaa syviä huokauksia, kun näitä kuvia ihastelee..todella tyylikäs ja yksinkertaisen kaunis kylppäri! Me like!! 🙂

 • Sanna

  Kaunista on! Ei voi muuta sanoa! 🙂 Söpöt yökkärit tytöillä! Katselin juuri Stocmannin valikoimaan tulleita Sofie la girafe pesuaineita. Ollette ilmeisen tyytyväisiä niihin?

  • Sofia

   Sanna kiitos. Ja olemme tosi tyytyväisiä! Suosikkeja ovat shampoo/pesuaine, kylpyvaahto ja oma suosikkini baby oil. se on ihanin babyöljy ikinä. Laitan sitä aina kylpyveteenikin lorauksen. Monet ystävänikin käyttävät sitä jo ja ovat tykänneet.

 • Blanca

  Hyvä sattuma kyllä, kun noin hyvin sopii tuo “perintöteline” teidän ammeeseen. 🙂 Oli muuten tosi kiva se lehtijuttu kylppäristänne.:) Tilasitteko siis laatat itse suoraan laattavalmistajalta vai jonkin liikkeen kautta?

Leave a Reply

Your email address will not be published.