Feb
28

Details

by Sofia   -   in Random

Minulta on toivottu yhtä jutun aihetta ehkäpä enemmän kuin mitään muuta, Lattemamman omia tyylijuttuja. Vaikka en olekaan kovin trendikäs tai välttämättä muodikas, ei se silti tarkoita sitä, ettenkö olisi todella kiinnostunut tyyliasioista. Kirjoitin täällä omia ajatuksiani tyylistä jos haluat lukea. Ajattelin nyt aloittaa pienistä yksityiskohdista omassa pukeutumisessani jotka ovat osa tyyliäni. Ei mitään kovin teatraalista tai suureellista, mutta minulle mieluisia pieniä juttuja.

I have decided after a little persuasion to start writing about my own style a little more on Lattemamma. Let´s start with little details that are a part of my style. Nothing theatrical, just something small and what I´d like to think timeless. I don´t often get compliments for my “style” from friends, but I actually get those fairly frequently from strangers. I guess my style is not something one would call young or hip, but I feel comfortable and confident in it. So here goes…

This is most definitely one of my favorite accessories, a classic watch that I have had for years. The leather strap has darkened quite a lot in use ( it was originally more cognac than brown) and I have contemplated on changing it to the orange one. Maybe for the summer? They are both classic and “Hermès orange” is such a great shade it pretty much goes with everything. 

The leather strap is quite narrow and wraps around the wrist twice. Here the watch is paired with a few other favorites, a stripy shirt and a cashmere jumper. Not necessarily these ones or these colors but in general.

… and classic blue jeans.

Another favorite accessory are silk scarves. One of my favorites is in this photo. I love these colors! It has two incredible shades of blue ( only the light one is showing in the photos) and that luxurious orange. More scarves on another post.

I hope you liked this little start on the subject of my style and now I wish you a very lovely weekend!

Ehkäpä haluatte jatkossakin nähdä pieniä tyylijuttuja blogissa? Hyvää viikonloppua ja kiitos teille ihanat taas kun olitte täällä tämän viikon!

Lattemamma

 

8 COMMENTS
|
10,501 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Details „
Daisy, on February 28, 2014

Hei,
olipa kiva postaus, näitä lukee tosi mielellään! Ihana kello, sattumalta sama on omalla haavelistalla, juuri oranssilla hihnalla 🙂 Olet siis ollut omaasi tyytyväinen?
Kiitos tyylikkäästä postauksesta ja hyvää kevään jatkoa!
Daisy

Sofia, on March 3, 2014

Kiitos paljon Daisy. Olen ollut erittäin tyytyväinen tuohon kelloon!

Laura, on February 28, 2014

Lukisin mielelläni tyylijuttuja jatkossakin! Ja toivoisin myös sitä lempikosmetiikkapostausta. Kaunis ja ajaton kello!

Sofia, on March 3, 2014

Kiitos Laura ja jatkoa seuraa!

Ansku, on February 28, 2014

Kaunis, upea kello! Mielestäni kello ns. viimeistelee asun, korut toki myös. Kiva postaus! Hyvää viikonloppua! 🙂

Sofia, on March 3, 2014

Kiitos Ansku <3

Mape, on April 10, 2014

Hei, uusi lukija täällä =)

Tyylijutut kiinnostaa ehdottomasti, samoin kaikki sisustukseen liittyvä…

Sofia, on April 14, 2014

Mape, tervetuloa ja kiitos aihetoiveista!

Leave a comment
name
email
url
message