Mar
10

Kevättä ilmassa

by Sofia   -   in Interior design  Random

Vaikka ulkona olisikin kylmää ja tuulistakin välillä niin ainakin minä olen jo kevät tunnelmissa. Pitkittynyt nuha sai vedon hetkellisesti kyllä hieman veteläksi, mutta se joka keväinen “uuden alun kutkutus” tuntuu nyt masun pohjassa. Makuuhuoneen verhoprojekti etenee ja kuivat kadut kutsuvat kepeämmän askeleen juoksulenkeille. Ja mikä ihana kevät tästä onkaan tulossa! Polttarisuunnittelua, hääsuunnittelua, vähän vähemmän töitä ja enemmän aikaa olla ystävien ja perheen kanssa. Kodin sisustus tuntuu aina keväisin tarvitsevan hieman muutosta ja tällä hetkellä monikin uusi asia tuntuisi enemmän kuin ajankohtaiselta. Joskus tuntuu, että sisustus ( joka meillä yleensä elää jatkuvassa muutostilassa) jämähtää paikoilleen ja jonkinlainen suurempikin muutos olisi paikallaan. Tekee mieli repiä kaikki kaapit ja laatikot tyhjiksi ja aloittaa kaikki alusta. Ei kun tuumasta toimeen…

 

Tällä viikolla täällä blogissa nähdään ainakin muutama lasten kevätvaatejuttu. Toivottuja aiheita on ollut myös se kosmetiikkapostaus joka on työn alla. Minulta on toivottu myös ainakin juttua meidän eteisen “säilytysjärjestelmästä”. Jos sinulla on nyt mielessä jokin erityinen toiveaihe niin jätäpä se tuohon kommenttiosioon. Yritän niitä aina silloin tällöin toteuttaa…

Kepeää ja keväistä viikon alkua!

Lattemamma

I´m feeling spring in the air and in my spirit. I bet I´m not the only one who, comes spring, starts to rearrange things around the house. It´s that interior design bug that bites me. Now it´s driven me to finally having had the measurements taken for our bedroom window curtains. New light and bright ideas are filling my mind.

If you have any wishes for subjects you would like me to write about on the blog I would really appreciate if you left them here below so I would have them all in one place. I`ll do my best to write about things you are interested in and sometimes the posts I think might not interest you are just the things you end up liking best ( so speak up!). This week we will look into a few cute spring things for kids and maybe something a bit more grown up as well…

Have a happy start of the week!

I sometimes like to surprise myself and buy something else than white. I´m a wild child you know…

6 COMMENTS
|
5,900 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Kevättä ilmassa „
ElpiK, on March 10, 2014

Well, I really like your blog!
Things that have to do with kids (clothes, toys, books) are my favorites, but I also like your posts about your style (so classy!) and decoration.
Have a lovely week 🙂

Sofia, on March 11, 2014

Thank you ElpiK <3! And thank you for those wishes too, my favorite subjects as well... Same to you too!

Täti Ruskea, on March 10, 2014

Tunnustaudun jonkin sortin lastenkirjafriikiksi. Siksi kiinnostaisikin, mitä lastenkirjoja teillä luetaan? Ovatko ne omia(miten säilytätte) vai käyttekö mielummin kirjastossa? Miten valitsette luettavat kirjat? Mitkä ovat tämänhetken suosikkeja? jne. Meillä on paljon lastenkirjoja. Minusta on kiva, että voi palata uudestaan ja uudestaan suosikkikirjoihinsa ja että lapset voivat helposti hyllyistä valita mitä luetaan. Kirjat ovat ikään kuin jatkuvasti saatavilla. Lapsen ollessa 3-4-vuotias, olemme alkaneet lukea kuvakirjojen ohella paksumpia kirjoja (kuten A. Lindgrenin kirjoja). Jos olen tiennyt lähestyvästä lastenteatterista tai -elokuvasta, olen ottanut tavaksi lukea lapsille ensin siitä kertovan kirjan ja sen jälkeen olemme menneet teatteriin/elokuviin. Viimeisimpänä Onneli ja Anneli 😉 Kuten ElpiK yllä kirjoitti, niin lastenkirjojen ohella, minua kiinnostaa myös lasten vaatteet, lelut, leikit, huoneet ja juhlat.

Sofia, on March 11, 2014

Kiitos toiveista Täti Ruskea. Mekin olemme lastenkirjojen suurkuluttajia joten aihe on mieluinen ( kuten muutkin lapsten jutut)!

Annika, on March 11, 2014

Blogisi on niin ihana, ettei siitä varsinaisesti puutu mitään. Oikeastaan tämä on ensimmäinen lukemani blogi, jossa kaikki sisältö kiinnostaa, ei vain jotkut jutut. Kiitos siis upeasta blogista! Jos pienen toiveen saisi esittää, niin minua kiinnostaisi kuulla vielä lisää (lasten)juhlien järjestämisestä. Meillä vauvan ja taaperon yhteissynttäreiden lähestyessä olen pohtinut paljonkin, mitä voisin valmistella etukäteen. Hyvin suunniteltu kun tosiaan on puoliksi tehty, mutta minulle tuntuu olevan aika haastavaa keksiä tarjottavaa, joka ei vaatisi enää kovin paljoa laittamista viime metreillä. Kaipaisinkin siis vihjeitä juhlien järjestelypuoleen, jotta juhlamieli tavoittaisi myös juhlien emännän 😉

Sofia, on March 12, 2014

Kiitos ihanasta kommentista Annika ja toivomus on kuultu!

Leave a comment
name
email
url
message