Random

Have a cheerful weekend!

 

Tätä viikkoa on ilostuttanut valo ja auringonpaiste! Meidän arkemme on rullannut eteenpäin ihanan normaalilla temmolla. Keskiviikkona hain Hattaran päiväkodista jo puolenpäivän jälkeen ja vietimme vähän kahdenkeskeistä “isojen tyttöjen” aikaa. Kotiin koukkasimme karkkikauppa Sweetheartin kautta ja saimme molemmat valita yhdet namit. Pidimme pienen herkkuhetken. Hattara valitsi itselleen vanhanaikaisen tikkunekun ja minä salmiakkolaa ( se on ihan tajuttoman hyvää, jos et ole vielä maistanut). Sitten Hattara sai päättää mitä leikimme kotona. Hän valitsi Barbiet ja leikimme pitkään ihan kahdestaan ( hänellä on nämä kaksi). Päivä oli tärkeä Hattaralle. Seuraavaksi keksin ensi viikolle jotain kivaa ihan kahdestaan Purkan kanssa. Tänään molemmat tytöt saavat viettää kotipäivää koska minulla on koko päivä vapaata. Katsotaan mitä kivaa keksimme!

Tässä vielä muuutama linkki viikonloppulukemisiksi…

Tilasin vihdoin tämän dvd´n lapsille ja samalla oli ihan pakko tilata suuresti ihailemani Aerinin sisustuskirja ystävän suosituksesta. Odotan innolla molempien saapumista.

Tämän idean lainaan varmasti omaankin kotiin. Miten ihana ajatus yhdistää kauniit kukat ja tuoksuvat yrtit pikku asetelmiksi.

Rusettien ja hyvän viinin ystävänä en varmastikaan voi jättää tätä ihanaa esinettä hankkimatta. Meillä avataan silloin tällöin viinipullo, mutta todella harvoin sitä juodaan kerralla. Ruuan kanssa nautin mielelläni toisinaan lasillisen ja kuinka ihanaa olisi laittaa tämä rusetti pullon päälle ja kaunis pullo jääkaappiin odottamaan seuraavaa kertaa…

Kaikki siivousintoilijat ja perheen pyykkivastaavat, tämä video tahranpoistosta on sinua varten.

Mielessä on jo pitkään ollut oma “inspiration board” . Tämän tyyppinen olisi hieno. Se sopisi hienosti bloggailutyöpöydän taustaksi…

Jos haluat tutustua virtuaalisiin inspiraationlähteisiini, Pinterest tilini löydät täältä.

Jos et ole vielä käynyt uudessa Ullanlinnaan avatussa Anton & Antonissa ja asut pääkaupunkiseudulla, niin suosittelen tekemään viikonlopun ruokaostokset täällä. Olen niin iloinen kun se avattiin meidänkin nurkillemme! Erityis suositus niille hypermakeille kirsikkatomaateille. Olen sanonut tämän jo aiemminkin, mutta meillä niitä syödään iso pussillinen ihan hetkessä. Parempaa kuin karkki… ihan oikeasti!

Ihanaa ja riemukasta viikonloppua!!!

Lattemamma

Just a few links for the weekend. I finally got round to ordering this dvd for the girls ( it´s in French, but I´m sure we´ll enjoy it regardless) and at the same time I ordered the interior and lifestyle book of a very inspirational lady Aerin Lauder. My friend recommended it and I´m very much looking forward to it. This is such a lovely idea for little flower and herbs arrangements, a bow shaped bottle stopper that is just my style, a video on how to move stains ( like red wine and wax) and an inspirational inspiration board ( plus a link to my Pinterest account aka virtual inspiration board). And the last link takes you to Helsinki´s loveliest little grocery store chain, it´s like our miniature Dean and Deluca if you may. Have a great and cheerful one!

p.s. Photo from last summer, Cotton Candy enjoying some cotton candy at the Linnanmäki amusement park. Cheerful little girl!

 

9 Comments

 • Lumo

  Yrtit ja kukat ovat ihastuttava yhdistelmä, kimput myös tuoksuvat upeasti. Kesällä istuttelen parvekelaatikoihinkin sekaisin kukkia ja yrttejä.

 • Jonna

  Kiitos taas ihanasta postauksesta ja kivoista lukuvinkeistä. Olen etsinyt kuumeisesti todella herkkää, kaunista runoa, joka liittyi vauvan syntymään, siihen mitä se vanhemmille merkitsi. Olenko väärässä kun muistelen , että sellainen oli nimenomaan sinun blogissasi ehkä joskus viime syksynä?

 • Katja

  Ihana kuva! Lasten riemusta ja välittömästä asenteesta kun itse osaisi ottaa oppia. Tästä hyvänä esimekrkkinä oli meidän päiväkodin laskiaistapahtuma. Minusta tuntui, että puisto oli harmaa, ankea, märkä, koirankakkainen ja kurainen, enkä oikein aluksi viihtynyt ja mielessäni harmittelin, kun käytin töistä puoli päivää vapaata, jotta pääsin tapahtumaan osallistumaan. Mutta sainpa opetuksen! Lapsilla on tavattoman hauskaa ja riemunkiljahduksien saattelemana tultiin vesiliukumäkeä muistuttavaa rinnettä kurahousujen toimiessa liukurina alas. Eväinä oli tavallista (mielestäni pahaa) sekamehua ja rieskaa margariinilla, mutta lapsille näytti maistuvan ja nauttivat eväsretkestä täysin siemauksin. Kotona kun kysyin tyttäreltäni päivästä, niin hauskaa oli ollut ja tahtoi heti huomenna mennä uudelleen puistoon retkelle. Lapsille riittää pienet asiat onneen ja riemuun, sen olen huomannut. Yritän tsempata itseäni lapsilta omaksumalla asenteella ( ja toki myös täältä blogista saamallani iloisella energialla), että “ilo on asenteesta kiinni”.
  Mukavaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published.