Good things for kids

Ulkovaatteet keväälle?

Mainitsi jossain kohtaa, että minua on kiehtonut tällä hetkellä pastellisävyt. No niitä tuntuukin olevan tänä keväänä joka paikassa, eikä vaan lastenvaatteissa.

Meillä on keväthaalarit vielä sovittamatta ja luulen, että kasvua on tapahtunut sen verran, että saatamme tarvita uusia. Nämä Racoonin ulkovaatteet olivat aika herkullisen näköisiä minun silmääni! Pastellisävyt yhdistettynä kirkkaan keltaisiin pirskahduksiin näyttivät raikkailta ja hempeiltä samanaikaisesti.

Kuvissa on ihana tunnelma. Ne vievät ainakin minut syystunnelmiin, niihin kesän lopun päiviin jolloin tuuli välillä jo puraisee hieman hanakammin, mutta aurinko vielä lämmittää, kesän tuoksu on vaihtunut siihen kirpeämpään. Luulenpa, että tämän väriset haalean sorbettiset välikausivaatteet voisivat olla juuri sopivia meidän vaatekaappiime, erityisesti yhdistettynä juuri pirtsakkaan keltaiseen. Onko Racoonin vaatteita ollut teillä käytössä? Meillä on ollut merkiltä kaksi söpöä raidallista villahaalaria ajalta kun se kulki vielä nimellä Cupcake.

Lattemamma

I really liked the faded sorbet colors with the pops of bright yellow in Racoon´s outerwear collection. These would look lovely in our closet ( and obviously on the girls in the park this spring). And the mood in these photos is just lovely…

4 Comments

 • Annika

  Onpa herkullisia sävyjä! Ihana vaihtaa tummat talvisävyt keväisempiin 🙂 Meillä on ollut yksi viime talven malliston haalari, ja vaikka oikein kivan näköinen, valitettavasti normaalit maassamöyrimisjäljet eivät tulleet pesuissa puhtaaksi (vaikka haalari oli aika vähällä käytöllä) ja saumoissa olevat heijastinnauhat menettivät osan heijastinpinnastaan jo 2-3 pesussa. Ticketin ja Popin haalareissa en ole moiseen törmännyt, joten jatkamme varmaan sillä linjalla 🙂

 • kippuralla

  on ollut takki&housut koossa 68cm ja cupcakelta 🙂 ja nyt olisi racoonin pinkki haalari, mutta V kasvaa niin hitaasti että se on edelleen liian iso.
  söpöjä on kyllä, itse vähän vierastan vaaleanpunaista tuonne kuran keskelle housuissa

  • Sofia

   Kippuralla, valkoinen ja vaaleanpunainen ei ehkä olekaan ne parhaat värit kuran keskelle. Toisaalta kun Suomessa asutaan niin ehkä pitää vaan luovuttaa ja antaa mennä, jos ei halua aina olla synkeän mustissa. Periaatteessahan kaikista vähänkin vaaleammista, kirkkaistakin väreistä näkyy kurasotkut heti… ja samoin myös muuten niistä meidän mustista toppahousuista… Eli ehkäpä kurasta viis ja suosikkiväriä päälle!

Leave a Reply

Your email address will not be published.