Mar
14

Hyvää viikonloppua!

by Sofia   -   in Random

Because it´s been so sunny and bright I dare to put some photos from our island from last summer. Every year at some point I start a countdown. This is the point. About 7 weeks for opening the summer house. Yay!!!!

Valoisa, iloinen viikko takana. Meillä kyllä kaksi pientä kärsi hieman kummallisesta kuumeilusta, mutta onneksi se oli vain hetkellistä. Ihmeen paljon on tuntunut olevan kaikenlaisia pöpöjä liikkeellä pikkulasten maailmassa.

Onko teillä jotain kivoja viikonloppu suunnitelmia? Jos Hattara on viimeaikoina tuntunut minun mielestä kasvavan silmissä niin viimeistään se, että hänellä on viikonloppuna balettiesityksen ylimääräinen harjoitus ja pukusovitus saa sen tuntumaan tosiasialta.  Hui!

Kimalteleva meri

Tänään pääsette taas linkkejen saattelemana viikonlopun viettoon…

Onko sinun lapsellasi silmälasit tai etsitkö kivoja aurinkolaseja? Nämä olivat mielestäni hurjan tyylikkäitä. / These eye and sunglasses for kids are very stylish and not tacky at all.

Tytötkin saavat olla johtajia ilman, että heitä kutsutaan “pomottelijoiksi”, eikö vaan?! / No more calling girls “bossy”, they can have good leadership skills like boys do. I´m curious, were you “bossy” as a kid and are now in a leadership position? I think I was never really “bossy” but I sure knew what I wanted and always found my way of getting it. In group dynamics I´m probably more of a  cheerleader than a leader.

Bloggailu täyttää 20 vuotta! Aikamoista. Ja tiesittekös, että lähes 40% kotiädeistä ympäri maailmaa pitää blogia. Se on aika suuri luku se. / Blogging has it´s 20th anniversary, wowza!

Yksi parhaista ystävistäni menee kesäkuun alussa naimisiin. Kun tilasin sen viimeksi linkittämäni rusetti pullostopperin, niin minun oli samalla pakko tilata tämä  ( ja ehkä vähän jotain muutakin…) hääpäivää varten. Nyt olen varautunut useimpaan hätätilanteeseen. Tuo BHLDN on yhden suosikkini, Anthropologien, sisaryhtiö ja erikoistunut siis nimenomaan hääjuttuihin. / A little survival kit I ordered ( amongst a few other super cute and obviously very useful things) for my friends wedding in June where I have the honour of being one of the bridesmaids. 

Jos olet innokas askartelija niin täältä löytyy selkeä ohje kauniiden hiusrusettejen tekemiseen. Itse odottelen omaa rusettilähetystäni täältä. Siitä lisää kun rusetit saapuvat meille.  / The first link is to a cute DIY for hair bows and the second to from where I´m waiting for a little package for us. More on that when the bows arrive! But as they say ” When in doubt, put a bow on it!”

Have a great weekend!

Lattemamma

You can feel it too, can´t you…

The stripy poncho is from the Little White Company , bought last year. It´s a perfect thing to put on after taking a morning dip in the cool sea.

2 COMMENTS
|
10,188 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Hyvää viikonloppua! „
Johanna, on March 14, 2014

Ihania kuvia! Meillä mökkikausi alkaa pääsiäisenä, sitä odotellessa…Ennen sitä on tosin vielä edessä lomareissut pohjoiseen ja etelään eli eiköhän tämä odottelu suju ihan mukavasti. Kiitos aurinkolasilinkistä. Meillä esikoinen hukkasi eilen Babiatorsit puistoreissulla, nyt odotellaan mielenkiinnolla toimiiko se niiden “takuusysteemi” eli saadaanko uudet tilalle. Mukavaa viikonloppua teille!

Sofia, on March 17, 2014

Kiitos Johanna! Ja oih, teillä on kivoja reissuja tiedossa, nauttikaa!

Leave a comment
name
email
url
message