Mar
25

Pink and corduroy!

by Sofia   -   in Good things for kids

En ole lainkaan unohtanut tätä lasten viikon asu hommaa. Välillä tosin unohdan kuvailla näitä. Yritän miettiä parempaa keinoa saada kuvia asuista, kun sängylle levitettyinä ne eivät ole ihan parhaimmillaan. Tässä kuitenkin tämän viikon asut joissa on paljon pinkkiä, vaaleanpunaista, hieman hentoa kukkaa ja aimo annos vakosamettia…

Pidän aivan erityisesti tuosta Kukallisen paitapuseron ja korallin pinkin neuleen yhdistelmästä. Darcy Brownin paitiksessa on kauniit helminapit, se on hyvin viimeistelty ja kangas on ihanan pehmeä ja herkkä. Se on myös meidän harvoja pitkähihaisia paitapuseroitamme lapsille. Marie Chantalin neule nostaa kauniisti esiin kankaan tummemman pinkit sävyt.

Lattemamma

This weeks outfits for the girls have plenty of pink, some creamy white, a little bit of floral and plenty of corduroy. I really love the combination of that Darcy Brown shirt with the coral pink sweater. 

Cotton Candy´s outfit; Socks La Coqueta, cords Gant, cashmere sweater Marie Chantal, shirt Darcy Brown, bow from Bibaloo

Bubble Gum´s outfit; Stockings from Petit Bateau, corduroy skirt from Gant, shirt from Zara, cashmere cardigan bought from Florence ( no label left…), Bunny bag from Jelly Cat (this was a b´day presesent from friends, but in Helsinki you´ll find them in Zicco).

9 COMMENTS
|
7,196 VIEWS
|
Partager sur Facebook
9 comments on “ Pink and corduroy! „
Citymami/Eva, on March 25, 2014

Mä kyllä niin fanitan tuota pientä kukka/liberty-kuosia. Mulla on haaveissa Poppyrosen lakanat tyttöjen sänkyyn, jotka olisivat juuri täydelliset 😀

T: Eva

Sofia, on March 26, 2014

Eva, olisivat kyllä! Teillä on niin ihana sänkykin! <3

Sissi, on March 25, 2014

Kukkapusero on aivan ihana, samoin pinkit sammarit<3

Sofia, on March 26, 2014

Kiitos Sissi!!

Katja, on March 25, 2014

Ihania! Hiuspanta ja rusettiponnarilenkki kruunaavat asut. Meillä vaan tuppaa aina hukkumaan päiväkotiin kaikki hiusjutut, joten kauniimpia (esim. Marie Chantalilta) saa käyttää vain viikonloppuisin. Tuo pupulaukku ihastuttu erityisesti, täytyypä pistäytyä Ziccossa 🙂

Sofia, on March 26, 2014

Katja, meillä taas käy niin, että tyttöjen lokeroista löytyy usein kaikkien muidenkin hiusrusetit päivän päätteeksi. Kaikki ilmeisesti olettavat niiden olevan meidän. Onneksi tunnistan omani ja kiikutan aina loput löytötavaraboksiin 😀

Niina, on March 26, 2014

Kauniit asut! Ja tuo paita on aivan ihana. Harmi että tuota liberty-kuosia tuntuu löytyvät tosi kivasti vauvojen vaatteista, mutta tyttöjen vaatteista jo paljon vähemmän. Yhdistettynä muuten yksivärisiin vaatteisiin se vaan on niin ihanan ajatonta ja herkkää.

Sofia, on March 26, 2014

Kiitos Niina! Ja olen kanssasi aivan samaa mieltä. Marie Pucella on tosin Liberty kuvioituja yläosia isommillekin tytöille. Haaveilen kesäksi sellaisesta shortsihaalarista tytöille. Pelkään vaan, että jää käyttämättä kun ei ole hame 🙁

Marika, on March 26, 2014

Vinkiksi että Cyrillus.com:ilta löytyy lähes aina jotain Liberty-kuosia isommillekin tytöille 🙂 Ja myös äideille

Leave a comment
name
email
url
message