Mar
24

Traveling light

by Sofia   -   in Random

Olin viime viikolla lyhyellä työmatkalla ja nappasin ennen lähtöä kuvan tavaroista jotka pakkasin pieneen käsipakaasiini. Yksi yö hotellissa ei vaadi kuin muutamana pikkujutun jotta tuntisi olonsa mukavaksi ja kotoisaksi. Minulle ne olivat tällä kertaa nämä…

Mieluinen kirja iltalukemiseksi ja aamupala jos hotellin aamiainen ei houkuttele. Tämä raakapuuro on näppärä, lisää vain kylmää vettä, anna seistä hetki ja aamiainen on valmis. Hyvää ja täyttävää.

Pehmoinen neule, koska hotellihuoneissa on lähes aina kylmä.

Tarpeelliset kosmetiikat joilla pärjää hyvin yhden illan ja aamun.

Mukava yöasu ja unisukat, sekä alusvaatteet. Tepastelen unisukissa myös hotellihuoneessa, enkä kanna mukana erikseen tossuja. Huoneissa on useimmiten kokolattiamatot, joten edes herkät kashmirsukat eivät hajoa helposti.

Säästän usein saamani testerit matkoja varten. Ne ovat mitä kätevimpiä. ( rakastan Freshin tuotteita muutenkin)

Tämmöisiä höpötyksiä ja hömpötyksiä tällä kertaa. Mitä sinä kannat mukana lyhyillä (työ) matkoilla?

Lattemamma

I had a very short work trip last week and decided to take a picture of what I packed before I slipped it all in my small carry on.  Above are all the teeny tiny essential that I need for one night in a hotel. I just like to be comfy and warm ( hotel rooms are almost always cold). Pj´s, cashmere socks and a cashmere sweater does the trick ( plus I don´t need separate slippers as I can tip toe around the room in my sleeping socks as hotel rooms are almost always carpeted… cashmere socks get ruined so quickly in “rougher terrain”). a good book for bedtime stories and a raw porridge ( just add cold water) for a quick breakfast or snack. I often also have some nuts or trail mix ( or dark chocolate) in my handbag. I keep small sizes of my essential with me, like the Moroccan oil moisturizing shampoo and conditioner, Fresh face cleanser and I spare those product testers for the occasional hotel night here or there. Ear plugs are a must for longer flights to get some rest and in hotel rooms for those nights in different time zones when you don’t want to be woken up by strange sounds in the middle of the night and never catching sleep again. Nothing worse than heading to a meeting or a day of shopping after no sleep. In the picture is not included my computer and charger ( for keeping in touch with you guys and maybe watching a movie Netflix) and my make up bag ( I slipped it in my purse for the flight). I´m curious ( as always), what are your travel essentials for very short trips? 

 

10 COMMENTS
|
11,151 VIEWS
|
Partager sur Facebook
10 comments on “ Traveling light „
Eva, on March 24, 2014

Hei!
Minulla on myös aina mukana tuollaiset kashmir- tai villasukat sekä iso jo varmaan 15 vuotta vanha beuge pasmina, joka on tarpeeksi iso, että sitä voi käyttää vaikka peittona. Lisäksi yleensä aina extraksi otan jonkun kasvinaamion, jos olen yksin hotellissa illan 🙂 Niin ja tietty kuulokkeet eli musiikki on itselleni vielä pakollisempi must-tuote kuin lukeminen 🙂

T: Eva / Citykids

Sofia, on March 26, 2014

Eva, iso huivi on tosiaan ihana ja käy torkkupeitosta ja vaikka mistä. Kasvonaamio testerin nappaan itselleni tästä eteenpäin mukaan. Itse teen yleensä niin, että kotona pitkän lennon jälkeen menen öljykylpyyn kasvonaamiossa “syväkosteutumaan”, sekin on ihanaa! ( ja musat puhelimessa mukana, kuulokkeet aina laukussa, hyvä huomio!)

Sussu, on March 24, 2014

Onpa kiva ja tuttu aihe. Olen matkustellut työni puolesta paljon ja tuo pakkaaminen oli vuosi vuodelta tarkempaa ja tärkeämpää. Listasit mielestäni jo hyvin onnistunee lyhyen matkan tarpeita. Tuo lämmin pusero on tärkeä lyhyilläkin matkoilla. Kerran Brysselissä meni kyllä yö pilalle, kun kovatasoisessakin hotellissa oli hurjan kylmä. Ja tuo aamiainen / iltapala pitää aina olla mukana. Puurot on siihen hyviä, itselläni usein oli ihan niitä Elovena-pusseja. Mistähän noita hyvältäkuulostavia raakapuuroja saa? Jos matkustaa paljon pitää olla myös silmätippoja ja silmänalusgeeliä… Ja nyt menee ehkä hifistelyn puolelle, mutta itselläni oli aina kannettavalle ladattu jumppavideo ja pari jaksoa jotain lempparisarjaa. Niiden jälkeen oli mukava nukahtaa ja valmistautua seuraavan päivän koitoksiin 🙂

Sofia, on March 26, 2014

Sussu, eikö olekin, lähes aina kylmä. Miksiköhän? Ja tosiaan, itse katson lempparisarjoja Netflixistä koneelta. Jumppavideo on hyvä. Jossain vaiheessa joogasin aina aamuisin heti noustuani, tosin ilman joogamattoa, ihan vain hitellihuoneen pyyhkeen päällä.

Susanna, on March 24, 2014

Hauska aihe, etenkin paljon matkustavalle :). Mä yritän aina työmatkoilla pärjätä vain käsimatkatavaroilla, sillä vihaan laukkujen odottelua. Musta on tullut super tehokas tavaroiden optimoija, sillä työmatkalla täytyy olla usein useampi vaatekerta päiväksi ja illaksi. Mitään ylimääräistä (lenkkareita tms) ei valitettavasti mahdu mukaan. Siispä yritän aina sommitella kokonaisuuden parista kolmesta kietaisumekosta (DVF on suosikkini), mustasta neuletakista, matalista kengistä (esim ballerinat)ja saappaista (Koneeseen laitan päälleni useimmiten korkeat saappaat, jotka vievät liikaa tilaa laukussa)ja isosta villa/kashmir huivista, joka käy myös tarvittaessa ylimäärisestä peitosta tms, jos sellaista tarvii. Minäkin hamstraan aina näytteet matkoja varten ja Cutrinin valikoimista olen löytänyt erinomaisen matkakokoisen hiuslakan. Samsonite Curv Lite on uskomaton, kevyt tilaihme – luottolaukkuni työmatkoilla! Tuo raakapuuro on hyvä idea – viime viikolla Pariisissa jouduin turvautumaan minibaarin pähkinöihin :)…

Sofia, on March 26, 2014

Susanna, parhaita ovat juurikin monikäyttöiset vaatteet jotka eivät turhaan rypisty laukussa. Kiitos hyvästä kommentista!

Ita, on March 24, 2014

I know the exciting feeling when you get those free samples at makeup stores and you can have it for this kind of trip.
Dental floss always with me.
And a good lip balm.
And dark chocolate!

Sofia, on March 26, 2014

Ita, good lip balm, so true always with me!

Ansku, on March 25, 2014

Loistava aihe ja loistavia vinkkejä! Etenkin tuo raakapuuro on hyvä idea. Kiitos taas! 🙂

Sofia, on March 26, 2014

Ansku, kiitos! 🙂

Leave a comment
name
email
url
message