Apr
7

Lovely little things that make me happy

by Sofia   -   in Good things for kids

Onnen tekijöitä heti viikon alkuun ! Ihan vaaleanpunaisella sydämellä kuorrutettuna, nimittäin tänään söpöstellään oikein urakalla…

Onnea on voida välillä tehdä vähemmän töitä ja olla enemmän kotona lasten kanssa. Haaveissani olen se mamma joka hakee lapset hyvissä ajoin dagiksesta ja kotona odottaa pieni yllätys, välipalaksi itsetehtyjä keksejä maidon kera. Joskus haaveetkin voivat olla todellisuutta. Silloin elämä on juuri niin ihanaa kuin vain uskaltaa toivoa. / In my sweet dreams I´m that mom who picks her kids up early from daycare and when they get home I have home made sugar cookies and milk waiting for them. Sometimes dreams become reality and that makes me happy, oh so so happy.

I found a batch of sugar cookie dough (I´d made earlier) in the freezer and ended up making very simple little animals dusted with powdered sugar. Even if I say so myself, they are mighty cute!

Meillä on taas viimeaikoina otettuja isoja askeleita vähän isommaksi pikkutytöksi. Purkka on vihdoin ja viimein siirtynyt nukkumaan ihan oikeaan sänkyyn. Kun takana oli kokonainen yksin nukuttu yö ilman pinnoja tai mamman ja pappan viereen kapuamista keskellä yötä, niin tein nostalgian tunteen valtaamana pienen vauvajuttuasetelman tyttöjen huoneeseen. Sinne mahtui pieniä kummiaarteita, tyttöjen ensimmäiset kengät, rakkaat tutit ja värittömäksi koluttu Sophie. Oih mitä kauniita muistoja jokainen noista esineistä tuokaan mieleen ja miten onneekkaaksi itseni koen, että olen ne saanut elää . / I made this class dome filled with memories from the time the girls were babies. I saw a similar one at a Bonpoint store ( if I remember correctly) and loved the idea. How lucky I feel to have lived all those little moments with the girls.

The little white Jacadi shoes were one of Cotton Candy´s first ones. I remember her wearing them with little dresses and rompers. The navy blue silk shoes my mom bought for Bubble Gum in a lovely children’s store in Venice. We still did not know by then if it was going to be a boy or a girl but these suited either one. She wore them at her sip´n´see with a white outfit that had little ducklings crocheted on the chest. The classic silver Tiffany rattle was a baby shower gift from a dear friend when I expected Cotton Candy. She is also the godmother of Bubble Gum and that silver comb was a gift for her.

Bonpoint! No kyllä vain, ihanaa Bonpointin mallistoa saa nyt Suomesta, nimittäin Daisy & Donista. Liike on muuten siirtynyt vanhalle paikalleen Kapteeninkadulle ja kiva niin, täällä olen tehnyt ensimmäisiä lastenvaateostoksiani kun Hattara oli juuri syntynyt ( ja vähän ennenkin…) joten lisää nostalgiaa. Pidän pienen liikkeen tunnelmasta. Bonpointin mallisto ei ole suuren suuri, mutta super suloinen. Elokuussa saapuukin sitten ensi syksyksi ja talveksi jo todella kattava mallisto. Mikä tärkeintä ostostensa mukaan saa myös sen ihanan Bonpointin paperikassin… miten se onkin niin ihana? Tekee minut onnelliseksi, niinkuin nämä suloiset kukka-tunikat jotka ostin tytöille kesäksi. Täydelliset jo nyt neuletakin alla, vaikkapa vaaleanpunaisten farkkujen kanssa. Juuri sopivat legginsien kanssa dagikseen ja aivan ihanat valkoisten sortsien kanssa kesällä. Hyvä asia tunikoissa on mielestäni niiden pitkä käyttöikä ( varsinkin Bonpointin hinnoilla…). Kun aloitetaan isosta koosta, tunikaa voi käyttää yllättävän kauan. Se on söpö mekkomaisena ja yhtä söpö jo melkein paitapuserokokoisena. Nämä ovat vielä sen verran reilut, että menevät kesällä hyvin bikineiden päällä sellaisenaankin. / Bonpoint is now available in Helsinki too, in the store called Daisy and Don. I´m a huge fan as you may know, so this was exciting news. I bought the girls new floral tunics for the summer but they can already wear them with pink jeans and cardigans or say gray leggings. For the summer I´ll pair them with white shorts, or they could actually be worn just as over some bikinis for the beach. Love these and love the Bonpoint paper bag too.

White shorts from Ralph Lauren, the bows seen in the other pictures from Petite Olivia.

Tunikoiden takana on vetoketjut osan matkaa. A zipper goes down the neck of the tunics.

Tänään siis tyttömäisiä ja super söpöläisiä onnen aiheita. Today my happy thoughts were very girly and cute. But hey, if the shoe fits!

Have a fantastic day and a great week!

Lattemamma

 

2 COMMENTS
|
9,765 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Lovely little things that make me happy „
Ansku, on April 7, 2014

Voih, olet kyllä niiiiiin ihana <3!! Keksit kaikkea tuollaista niin söpöä! Aivan i-h-a-n-a tuo vauvajuttuasetelma <3 Olipa kiva lukea tämä postaus pitkän&kiireisen työpäivän jälkeen, sait hymyn huulilleni ja päivän väsymyksen unohtumaan 🙂 Juuri tällaista söpöstelyä tarvitaan välillä elämässä 😉 Kivaa alkanutta viikkoa! Ps. Noi keksit..voi nams!

Sofia, on April 7, 2014

Kiitos, kiitos, kiitos ihana Ansku <3 <3 <3! Sinne myös!

Leave a comment
name
email
url
message