Apr
8

Kohta on taas pupujen ja tipujen aika!

by Sofia   -   in Good things for kids

Kun ollaan jo hutikuun toisella viikolla on taas aika muistutella rairuohon istutuspuuhista. Hain Ombrellinosta myös muutaman pääsiäismunan lisää ja ajattelin vinkata näistä tänä vuonna hyvissä ajoin. Viime vuonnahan tytöt saivat nämä pääsiäiskorit joissa oli yhdet Petteri Kani munat. Noissa viimevuotisissa koreissa näkyviä keltaisia viritettäviä Petit Collin tipuja ja keltaista “tipukoristenauhaa” oli myös Ombrellinossa tänäkin vuonna. Nuo vedettävät tiput ovat ihan super söpöjä ja mielestäni kiva pieni pääsiäisyllätys!

 

Me laitoimmekin jo viikonloppuna sormet multaan ja aloitimme rairuohon kasvatusprojektin, katsotaan mitä sieltä mullan alta lähtee kasvuun.  Huomenna vuorossa taas (lapsiperheen) arkiruokaa. Mukavaa päivää!

Lattemamma

As we are quickly moving towards Easter I thought to remind you that now is a good time to plant you easter grass if you are going to make one ( ours looked like this last year). Also a little hint on where to find cute Peter Rabbit easter eggs ( in store in Ombrellino if you are in Helsinki) and some links to my older posts. Here you will find a tutorial to making cute head pieces for your eggs and here are the easter baskets I made for the girls last year. I also have a “spring story” board on Pinterest if you would like to browse through my favorite ideas ( it´s such a happy board it will make you smile). We planted our seeds last weekend and now we are watering them and eagerly watching them grow. Have a great day!

p.s. Täältä löydät vielä ohjeen askarteluun jos haluat tehdä kananmunille hauskat päähineet.

p.p.s Muutama pääsiäsimuna on menossa pääsiäisen ajan kyläviemisiksi, ihan noin montaa ei itse tarvita, mutta hyss hyss….

12 COMMENTS
|
10,225 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ Kohta on taas pupujen ja tipujen aika! „
ElpiK, on April 8, 2014

How lovely are these Peter Rabbit Easter eggs!!! I’m a huge fan of Beatrix Potter and Jill Barklem, and I’m trying to make a lovely collection for my little girl. By the way, I’ ve noticed some notebooks with mice on your previous post. They aren’t from Brambly Hedge, right?
Have a lovely day,
Elpi

Sofia, on April 13, 2014

Thanks ElpiK. I´m not quite sure which ones you mean, but could they be the Ernest and Celestine books? In some pictures there are the Brambly Hedge books as well, notebooks I´m not sure…

Minna, on April 8, 2014

Muistuu hyvin viime vuoden pääsiäistunnelmanne mieleen! Meiltä jäi silloin Petteri kani- munat hankkimatta joten korjataanpa huomenna tilanne. Ombrelliinoon mars! Täytyy vain yrittää välttää ” hullutteluja” siinä naapurissa (;
Sain ilokseni tutustua myös Petteri kanin omaan nettikauppaan ja voi mitä ihanuuksia. Tilaus tuli Englannista muutama viikko sitten tulevalle poikavauvallemme. Nyt vain hypistelyä (:
Suomesta en ole löytänyt vastaavaa valikoimaa mistään . Ihanuuksia koko nettikauppa täynnä!

Sofia, on April 13, 2014

Minna, selvisitköhän Hulluttelematta ;)?! Ja kyllä, ihana se Petterin oma nettikauppa… <3

Anna-Kaisa, on April 8, 2014

Noita söpöjä pupuja ja tipuja näin K-raudassa. Vinkiksi niille, jotka eivät liiku Helsingissä päin.
Ihanaa pääsiäistä!

Sofia, on April 13, 2014

Kiitos vinkistä Anna-Kaisa ja samoin!

Katja, on April 9, 2014

Ihania nuo Petteri Kaniini munat 🙂 Nyt on myynnissä myös ihania Tove 100v-sarjaan kuuluvia vintage-muumi munia. Taitaa olla sama koko kuin noissa Petteri Kaniineissa ja sisällä on Maraboun suklaata. Ostin niitä kaksi 🙂 Forumin Muumikaupasta niitä löytyy sekä yllättäen pääpostista. Joko olette mämmiä syöneet? Meillä sitä meni eilen iltapalaksi 🙂

Sofia, on April 13, 2014

Katja, pitihän minun netistä katsoa nuo Muumi munat ja voi kun ne olivat ihanat! Mämmiä ei olla vielä tälle vuodelle syöty, mutta tällä viikolla kyllä maistellaan!

Elina, on April 9, 2014

Pääsiäiskirjoitusta lukiessa tajusin seuranneeni blogiasi jo vuoden päivät. Kiitos arjen piristyksestä ja vinkeistä 🙂

Sofia, on April 13, 2014

Ihanaa Elina, että olet viihtynyt täällä niin kauan! Ja kiitos kommentistasi!

ElpiK, on April 14, 2014

You’ re right!
It’s Ernest and Celestine book. We don’t have these books, so I didn’t recognize them!
Thank you and Happy Easter!

Sofia, on April 14, 2014

You too ElpiK and you would love those books!

Leave a comment
name
email
url
message