Random

Tuesday´s thought

Tänään kannattaa polttaa sitä kaikkein ihaninta tuoksukynttilää, lorauttaa kylpyveteen hienointa kylpyöljyä ja laittaa lemppari alusvaatteet päälle. Nimittäin on tiistai, olet hurmaava, tänään on jonkun syntymäpäivä, siinä onkin jo tarpeeksi syitä.

Let´s put on our loveliest lingerie, burn our most precious scented candle and pour our favorite bath oil to our bubble bath. Today is Tuesday, you are magnificent and charming, it´s somebody´s birthday ( it really is, happy birthday mom !!!!) and really, do we even need a reason?!

Lattemamma

5 Comments

  • Katariina

    Hei!

    Tuo on niin totta, mitä kirjoitit. Jokaisesta päivästä voi tehdä vähän paremman jollakin pienellä tavalla. Muistan kuinka Twin Peaksissa joskus kauan kauan sitten agentti D. Cooper (olikohan nimi tuo?) totesi, että jokaisen pitäisi antaa itselleen joka päivä jokin pieni lahja, kuten kuppi hyvää kahvia ja pala kirsikkapiirakkaa…

    Me palasimme juuri keväisestä Tukholmasta ja tänään nautimme extrapäikkärit. Tosin syynä on kyllä myös kuume, jonka pienin toi Tukholman tuliaisena. Mutta meille muille tämä on luksusta ottaa päiväunet koko perheen kera.

  • Laura

    Niin totta! Kaunis ajatus, jonka aion muistaa juuri tänään ja huomenna. Kiitos Sofia, että jaksat sykähdyttää tavallista arkeamme suloisin kuvin ja sanoin. Blogisi on parhautta! Ps. Minäkään en ole ehtinyt kommentoimaan kovin usein viime aikoina, mutta täällä ollaan jokainen päivä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.