Cooking,  Good things for kids,  Party planning

Good morning sunshine!

Pyjamabileet jatkuvat aamulla, tietenkin herkullisella aamupalla! Jos et ehtinyt mukaan iltatoimiin, niin löydät ne edellisestä blogimerkinnästä.

Time to continue our pajama  party from yesterday…

Aamupalalla syödään hedelmäsalaattia ja jumbo luomumunia.

Some fruit salad and organic jumbo eggs for breakfast.
Purkalla on kohta pidemmät hiukset kuin mammalla.
Hedelmäsalaattiin saa potkua passionhedelmän siemeneistä ja marjoista. Ananaksen ja banaanin kaveriksi sopii erinomaisesti tuore minttu.

Aamiaisjuomaksi on omppumehulla terästettyä vettä, limen, jäämurskan ja mintun kanssa.
Lattemamman aamujuomana on yllättäen kahvi. Yöpaita on myös Gauharilta ja näitä naisten yöpaitoja on kuulemma tulossa piakkoin lisää varastoon. Voin jo hyvin kuvitella aurinkoiset kesäaamut saaressa, kun syömme samanlaisissa yökkäreissä aamupalaa terassilla. Kesä . Nämä kupitkin on hankittu saareen vietäväksi, mutta aamukahvi on maistunut niistä aika hyvältä täällä kotonakin.
I fell in love with the grown up nightie and can already imagine sunny summer mornings on the island having breakfast on the terrace with the girls in matching pj´s. I actually bought these coffee cups for the summer house, but my morning coffee has tasted quite good from them here at home too.
Kummitäti harjaa hiukset…
Purkka on valinnut rusetin.
Tähkäpään hiuksia setviessä kannatta laulaa “Valos ihme suo, pieni kukkanen…” ja voi saada itselleen ikuisen nuoruuden. Tai ainakin aloillaan istuvan nuoren neidin.
On aika pedata sängyt ja riisua ihanat uudet pyjamat. Nämä olivat aivan erityisen mieluisat sekä tytöille, että minulle.
Pyjama pakataan päiväksi pussiin jossa se tuli. Se on myös kiva ottaa matkalle mukaan.
These pj´s come in a cute little bag that is easy to pack for travels or use on your bed during the day. The lightweight and soft cotton material and classic model of the pajamas are really nice. I highly recommend these if you are on a lookout for a great pair. I´m also in love with the nightie I got! Grownup sizes are quite big in my opinion. 
Nämä pyjamat ovat kauniisti viimeistellyt ja materiaali on ihana! Kiitos Gauhar tästä meille super mieluisasta yhteistyöstä.
104 cm vaatteita kätttävälle Hattaralle sopi pyjama koossa M ja oli hieman reilu. 98 cm käyttävä Purkka sai S kokoisen, se on söpösti ihan pikkuisen reilu, mutta ei kovinkaan paljoa ( Purkka on n. 95 cm pitkä). Sanoisin siis, että ikäarviot nettisivuilla ovat juuri oikeat. Gauharin tuotteita on tällä hetkellä myynnissä myös yhteistyökonseptissa nimeltä After Working Hours BonBureaussa osoitteessa Korkeavuorenkatu 4. Liike on auki afterwork aikatauluin eli työpäivän jälkeen ehtii vielä shoppailemaan. Ke-pe klo. 16- 19.00 ja la 11-15.00.

Tällaiset pyjamabileet me järkkäilimme tällä kertaa. Jos olet kiinnostunut pyjamabileistä tai juhlien järjestelystä, niin tämä Martha Stewartin jakso sai minut aikoinaan innostumaan aivan erityisesti lastenjuhlien järjestelystä .

Lattemamma

Hope you liked our little pajama party. If you like throwing parties like I do and are a fan of slumber parties and pink, then I recommend you watch this episode of Martha Stewart where Darcy Miller shares her daughters party. This was my first real inspiration for throwing children´s parties and I´m looking forward to organizing an actual birthday party in this theme one year. By the way, I know a lot of people think I´m a huge fan of Martha Stewart, but it´s actually Darcy Miller whom I find very inspiring!

7 Comments