Apr
22

Pyjama party!

by Sofia   -   in Good things for kids  Party planning

Tervetuloa Purkan ja Hattaran pyjamabileisiin! Saimme Gauharin kautta supersuloiset pyjamat lahjaksi ja päätimme pitää pienet pyjamabileet. Purkan kummitäti tuli kylään pikku lahjojen kanssa, laitoimme kaikki samistelu yökkärit päälle ja juhlat saivat alkaa. Jos haluat mukaan näiden juhlien tunnelmiin niin tässä olisi iso kasa kuvia meidän pyjamabileistämme…

Kummitäti tuli, mitä ihanaa yllätystuliainen pitääkään sisällään?

Ooh, pienen kynsilakan ja huulikiillon namupedillä.

Pyjamabileet voisi aloittaa vaikka vaahtokylvyllä kynttilänvalossa…

Tai sitten siirrytään suoraan testaamaan uusia aarteita.

Vaaleanpunainen manikyyri on mieluinen näille pikkutytöille.

Pedikyyrikin kuuluu tietenkin asiaan!

Sitten on aika pomppia sängyllä!!! Jihuuuuu!!

Illaksi on varattu leffa ja herkkupoppareita.

Tällä kertaa poppareiden sekaan laitettaan vähän namusia, mutta jos haluat oikean herkkupoppareiden reseptin niin löydät sen täältä. Paluuta ei ole kun olet kerran maistanut…

Sohvalle otetaan mukaan tietenkin peitot ja tyynyt ja tehdään mukavat pesät.

Leffaksi valikoitui aivan ihana Ernest ja Celestine  . Se on ranskankielinen, mutta tekstityksen saa englanniksi jos haluaa kääntää lapsille. Tämä elokuva on aivan itkettävän suloinen ja hieno. Tilasin omamme täältä ja suosittelen tätä muillekin kuin tällaisille Ranska-faneille kuin minä. Se on tarina ystävyydestä joka voittaa erilaisuudet, mutta myös katsanto yhteiskuntaan, lakeihin ja ystävällisyyteen. Trailerin löydät täältä.

Sitten on iltasatujen aika…

The Velveteen Rabbit on uusi ja siitä tuli yksi suosikkini. Tyttöjen mielestä se on hieman surullinen… 

Komako Sakain kuvitukset ovat liikuttavat.

Sweet dreams baby girl! Kuniita unia pikkuinen…

Pienet tuhisijat  ( tai kikattelijat…) peitellään omiin sänkyihinsä peittojen alle ja aamulla pyjamabileet jatkuvat aamupalan merkeissä. Tervetuloa huomenna taas mukaan.

Lattemamma

We got these super cute pj´s as a gift through the blog and decided to throw a pajama party with Bubble Gum´s godmother. First we did some mani-pedi´s with the new nail polish she brought for the girls. A bubble bath ( in candle light perhaps) would also be nice. Then it was time to jump on the bed. If you put on some fun music and go for it you will get a good workout for your tummy muscles too from all the giggling! Before bedtime we made some popcorn, took our duvets and pillows on the sofa and watched the Ernest and Celestine movie. It´s so darling I highly recommend it. It was nominated for an Oscar this year and for a good reason. One of the cutes children’s movies I have seen in a long time. You can see the trailer here. I ordered ours online here. After movie time and tooth brushing there is still time for some bed time stories. Tomorrow we continue with breakfast and some better pictures of the pj´s and the adult nightie too. The SimplyWhite pajamas are from Gauhar Shop.

 

 

7 COMMENTS
|
13,084 VIEWS
|
Partager sur Facebook
7 comments on “ Pyjama party! „
Eeva, on April 22, 2014

Teillä on ollut ihanat pyjamabileet! Juuri tuollaista pientä kivaa ohjelmaa olisi kiva järjestää lapsille. Ja nuo pyjamat ovat kerrassaan suloiset! Minkä kokoiset teidän tytöillä on? Aurinkoista viikkoa!

Sofia, on April 22, 2014

Kiitos Eeva! Huomiseen jatko-osaan laitoinkin lähempiä kuvia vielä pyjamista ja kokojuttuja, mutta siis Hattaralla on hänelle reilu M ja Purkalla pikkuisen reilu S. Nää pyjamat on oikeasti aivan ihanat! Samoin sinne!

Liina, on April 22, 2014

Suloista pyjamajuhlintaa! Oliko muuten Sinulla vinkkiä siihen, mistä saisi hankittua lasten kynsilakkaa. Olisi kiva lakata pienen tytön kynnet (miksei omatkin) mahdollisimman kemikaalittomalla ja hajuttomalla versiolla.

Sofia, on April 22, 2014

Kiitos Liina! Katso netistä merkki Little Bu, niitä meillä on tytöillä. Myrkytöntä ja lähtee pesemällä kuumalla vedellä pois. Aikuisille Kure Bazaar, ainakin Jolie ja Nudge myy niitä. Little Bu ei pysy mitenkään erityisen kauan, eli en siksi ehkä suosittele aikuiselle, mutta lapsilla ne lakat tuntuu muutenkin kuluvan tosi nopeesti niin parempi vaan kun peseytyy pikaisesti pois eikä “lohkeile” ;).

Jannika / Gauhar Shop, on April 22, 2014

Ihanilta näyttää teidän pyjamabileet! Kiitos Sofia hienosta postauksesta 🙂

Sofia, on April 22, 2014

Kiitos Jannika! Huomenna jatkuu vielä! 🙂

Katja, on April 28, 2014

Kynsilakkavinkki tuli tarpeeseen, kiitokset! Kure Bazaarin löysinkin googlettamalla, kun etsin lapsille sopivaa kynsilakkaa, mutta tämä Little Bu on vieläkin parempi vaihtoehto.

Leave a comment
name
email
url
message