Apr
21

Tällä hetkellä onnelliseksi tekee…

by Sofia   -   in Random

… kaikki iloiset värit! Näin pääsiäisen aikaan elämä täyttyi ihanista väreistä ja ne toivat iloa päiviini.

The little things that make me happy this week are very colorful…

Tällä kertaa pääsiäisen jälkkäriä ei tehty itse vaan haimme Purkan kanssa Ekbergiltä ihanan iloisia ja aivan uskomattoman herkullisia tipu-macaronseja. Eivätkös olekin suloisia? Näistä ei voi olla tulematta onnelliseksi!

These cute chick macarons we had as dessert on our Good Friday luncheon.

Ystäväni toi Tukholmasta mukanaan ihka uuden kirjan joka on täynnä värejä, herkullisia reseptejä ja ideoita juhlien järjestelyyn. Onnea ovat ystävät ja tietenkin ihanat kirjat!

A new book ” Fest med systrarna Von Sydow” my friend brought over from Stockholm. It´s filled with colors and recipes and great party ideas. But mostly I´m happy I had my friend here  .

Posti taas toi meille värikkään paketin. Sain blogin kautta lahjaksi näitä täällä ihailemiani Racoonin ulkoiluvaatteita tytöille. Oi onnea sanoivat työt! Uudet fleecetakit ja ohkaiset ulkotakit otettiin heti koekäyttöön kun kävimme pyöräilemässä lämpöisessä auringossa. Näistä lisää vielä myöhemmin.

The girls got these Racoon spring fleece jackets and lightweight overcoats as a gift through the blog. They are in love with the bright colors and cute heart design pockets. But the great happiness was that it was so sunny they could ride their bikes in just fleece jackets.

Keväiset kukat! Kevään ihanuutta ovat värikkäät kukat jotka täyttävät ihmisten kodit, terassit ja pihat. Instagrammissa on ihana seurata toinen toistaan upeampia kukkakuvia ja tietenkin meilläkin kukkii lähes joka huoneessa. Muun muassa tämä kimppu johon valitsimme kukat yhdessä Hattara kanssa…

I love spring flowers and especially at Easter time my Instagram feed fills up with the most amazing photos of vibrant flowers. Obviously our house is in bloom too. The flowers in this bouquet we chose together with Cotton Candy.

Sitruunasaippuat. Vanhempani tulivat pitkältä matkalta Amalfin rannikolta ja tuliaisten joukosta löytyi herkulliset sitruunasaippuat. Sitruksen tuoksut ovat suosikkejani, nämä ovat niin raikkaat ja suloiset samaan aikaan. Sitruunasaippuoiden lisäksi oli ihana saada mummi ja ukki kotiin, mikään ei voita isovanhempien syliin juoksemista.

My parents just got home from a long trip to the Amalfi coast and we found these super fresh lemon soaps amongst the girls souvenirs. But most of all the girls ( and I) are happy to have their grandparents home!

Pitkä pääsiäisviikonloppu sen kuin vaan jatkuu. Me olemme olleet ihan vain kotosalla ja nauttineet kyllä siitä, että on ollut aikaa tehdä ihan tavallisia juttuja yhdessä, kuten leikkiä tuntikaupalla puistossa. Eikös olekin parasta kun ei ole mihinkään kiire, eikä lapsia tarvitse hoputtaa. Se se vasta onnelliseksi tekeekin. On tähän pääsiäisen aikaan liittynyt myös kyläilyä, suklaamunia ja eväsretki Korkeasaareen. Onnelliseksi tekee myös se, että lapset ovat nukkuneet aamulla jopa yhdeksään ja itsekään ei ole tarvinnut nousta aamulla töihin. On voinut katsella leffaa sohvalla myöhäänkin teekuppi kädessä, ihan kahdestaan.

Iloa ja värejä myös sinun alkavaan viikkoosi,

Lattemamma

I hope your week is filled with happiness and color! Did you do something special on your Easter holiday? We had a “staycation” as in stayed at home on a vacation ( and it still continues!). It has been most relaxing taking our time playing in sunny parks and hanging out with friends and family. I get especially happy to see how much the kids enjoy these days we don´t have to hurry them up anywhere. It also makes me super happy they are finally old enough to sleep in a little on holidays and when we don´t have to get up for work in the morning either it means that when the girls go to sleep we can hang out on the sofa, drink tea and watch a movie till late at night. The little things…

Also these cute colorful Easter candies made me smile!

 

4 COMMENTS
|
7,227 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Tällä hetkellä onnelliseksi tekee… „
Emma, on April 21, 2014

Aivan ihania juttuja! Tuo kirja on minulla ostoslistalla. En malta odottaa, että pääsen hankkimaan sen Akateemisesta tällä viikolla. Ebban ja hänen siskonsa edellinen kirjansa oli myös niin mielettömän hyvä ja inspiroiva. 🙂

Sofia, on April 22, 2014

Kiitos Emma ja kirja on ihanan värikäs!

Souliina, on April 21, 2014

Ihania macaronseja ja mikä kukkakimppu <3

Sofia, on April 22, 2014

Kiitos Souliina!

Leave a comment
name
email
url
message