Apr
24

Lattemamman Helsinki; Proloque

by Sofia   -   in Interior design

Sisustusjuttuja rakastavalle mikään ei ole sen mukavampi yllätys kuin uusi pieni sisustusliike. Erityisesti jos liikkeestä lähes jokainen esine voisi mieluusti lähteä mukaan kotiin. Tällaiseen yllätykseen törmäsin pari päivää sitten kun olin ostamassa kukkia tien toisella puolen Inbloomissa. Viime viikolla Uudenmaankadulle avattu Proloque on pieni ja tuotteet on kauniisti valikoitu. Mukaan lähti vain muutama pieni sisustusjuttu, mutta haavelistaa sain kasvatettua kiitettävästi. Uudet teekupit, samanlaiset kuin omassa lapsuudessani jäivät vielä hyllylle, samoin kesäksi saareen täydelliset ohuet pyyhkeet ja paljon muutakin. Käypä itse kurkkamassa!

 

Mukavaa torstaipäivää!

Lattemamma

Photos from a lovely new interior design shop I found. It´s called Proloque and I could have bought half of the things in that store. I only got a few little things but left a wish list in my mind for many others. I love finding these kinds of places! Have a great day!

 

 

5 COMMENTS
|
14,182 VIEWS
|
Partager sur Facebook
5 comments on “ Lattemamman Helsinki; Proloque „
HeidiKoo, on April 24, 2014

Ohh! Ihanuuksia! Hammam pyyhkeet ja tuoksukynttilät ja teekupit ai että! Kiitos vinkistä 🙂

Sofia, on April 25, 2014

HeidiKoo, joo olin ihan, että AAAH!

Minna, on April 24, 2014

Olivat ilmeisesti Hammam- pyyhkeitä? Täydellistä! Kiitos vinkistä.
Juuri mietin mistä niitä löytyisi kun valitsemassani nettikaupassa pyyhkeet
olikin loppu..

Sofia, on April 25, 2014

Minna, juuri niitä! Aivan ihania värejäkin!

Ansku, on April 27, 2014

Voi ei, voi ei..tuonnehan on ihan pakko mennä! Kiitos vinkistä!!

Leave a comment
name
email
url
message