Apr
28

Kevättakit

by Sofia   -   in Good things for kids

Mainitsin jo ohimennen noista herkullisen värisistä Racoonin kevättakeista jotka saimme blogin kautta lahjaksi. Tytöt ovat tykänneet niistä hurjasti, vaikka ulkona alkaakin olla niin lämmin, että välillä on pärjännyt jo ilman takkia. Me saimme sekä fleecet, että ohuet ulkotakit. Takit eivät paina mitään ja suojaavat hyvin tuulelta & vedeltä, näille meillä on varmasti paljon käyttöä kesällä saaressa ja erityisesti venematkoilla saareen. Tässä uusista ulkovaatteista muutama kuva jotka otin kun olimme pääsiäisen aikaan Korkeasaaressa…

Hattaralla on keltainen, valkopilkullinen anorakkimallinen Harmony dot taslon. Vuori on vaaleanpunainen, vetoketjussa roikkuu heijastin. Edessä on yksi iso tasku ja helmassa kiristysnauha.

Purkalla on pidempi vedenvihreä malli, jossa on edessä korallinpunainen sydän. Hansine solid taslon takissa on irrotettava huppu.

Purkan takin helmassa on sydänheijastimet. (Tiikeriä piti nousta katsomaan olkapäille kun oli niin paljon porukkaa edessä. )

Fleecetakeissa on sydäntaskut joihin mahtuu aarteita.

Hattaran Ninka Polar fleece on korallinpinkki, vetoketju on hauskasti “vinoon” leikattu. Siksi vetskarit näyttävät kuvissa hassuilta.

Purkan Maggie Teddy fleecessä on pörröinen pinta, juuri sopiva pikku pääsiäistipulle.

Lämmin kiitos maahantuojalle Kensingtonille kivoista uusista vaatteista, näille on varmasti paljon käyttöä tulevaisuudessa!

Onko joku muu päätynyt tänä keväänä näihin Racoonin herkkuväreihin?

Lattemamma

These are the new spring coats we got as a gift through the blog. The girls love them ( especially the cute heart shaped pockets in the fleece jackets for hiding little treasures)! The colors are really nice and I´m sure we´ll get a lot of use for them. The jackets are super lightweight and wind & water resistant, they will be just perfect for the boat ride to our country house. 

p.s. Asut on linkitetty jälleenmyyjälle jolta satuin löytämään kaikki meillä olevat mallit, Racoonia myy useampikin lastenvaatekauppa Suomessa.

p.p.s. Minulla on teillekin yksi kiva yhteistyöjuttu arvonnan tiimoilta tiedossa piakkoin!

 

8 COMMENTS
|
20,138 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Kevättakit „
Liina, on April 28, 2014

Tämän malliston takeissa on todella kauniit värisävyt! Ihanasti siskokset samiksissa.

Sofia, on April 29, 2014

Liina, tosi herkut!

Katja, on April 28, 2014

Aah nuo fleecetakkien taskut on ihanat! Olen huomannut, että taskut ovat tärkeät, sinne lapsi laittaa kaikkia aarteitaan, meillä löytyy usein kiviä taskuista 😉 Meillä oli talvella Racoonin pinkki haalari, jossa oleva sydänkuvio oli kovasti tyttömme mieleen.

Sofia, on April 29, 2014

Katja, juuri niin! Meilläkin löytyy usein kiviä, erityisesti Purkan taskusta. Suuret aarteet 😉

Karkki, on April 28, 2014

Söpöt takit 🙂

Raconiin värit on ehkä hieman makeita minun makuuni mutta toki takit tytöillä ovat hurjan söpöjä.

Itselläni ei ole mitään kokemusta Racoonista, kun meillä on luotettu Molo Kidsin ja Po.piin teknisiin ulkoasuihin. Koska olen noihin kahteen ollut niin ylityytyväinen kynnys kokeilla toista merkkiä on todella suuri.

Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!

Sofia, on April 29, 2014

Samoin sinulle Karo! 🙂

Ulla, on April 28, 2014

Voi mitä ihanuuksia tytöillä on päällä. Värit on ihan herkut noissa uusissa Racooneissa=)

Sofia, on April 29, 2014

Ulla, munkin mielestä, erityisesti tuo sitruunankeltainen takki vaaleanpunaisella vuorella on ihana!

Leave a comment
name
email
url
message