Apr
29

The beauty products

by Sofia   -   in Random

Kosmetiikka-aiheista blogikirjoitusta on toivottu useammankin kerran, joten tässä se nyt tulee. Pidän todella paljon kauniista purkeista ja purnukoista, niin elintarvikkeissa kuin kosmetiikassakin. Usein tuotteen valintaan vaikuttaakin siis myös se pakkaus ( aika paljonkin, en ole mikään super kosmetiikka asiantuntija). Toki jos tuote ei ole hyvä, niin ei sitä tule uudestaan hankittua pelkän purnukan takia, mutta todella hyvä tuote voi jäädä kauppaan jos pakkaus ei yksinkertaisesti ole mieluinen. Poikkeuksen tähän tekee minun ihan ykkös kosmetiikkatuotteeni, ehkäpä se ainoa mitä ilman elämäni olisi hieman haastavampaa… apteekista saatava Ceridalin lipolotion. Se on jotain rasvan ja öljyn väliltä, kosteuttaa täydellisesti imeytyen hyvin ihoon, eikä jätä ihon pintaan minua ärsyttävää kalvoa. Suosittelen superkuivaihoisille. Purkki on mielestäni kamala, joten siirrän turhamaisena esteetikkona oman rasvani yksinkertaiseen valkoiseen Mujin pumppupulloon. Muuten vaihtelen kosmetiikkatuotteitani aika useinkin ja kokeilen mielelläni uusia juttuja. Tässä ovat tämän hetkiset suosikkini kevät/kesäkaudelle…

Kasvoille

Tiedän, että Bonpoint on lastenvaatemerkki, mutta heidän kasvorasvansa on oikeasti ihan hurjan hyvää. Jopa niin hyvää, että se on jatkuvasti loppu ympäri maailman. Lisää odotellessa…

Kiehlsin seerumi Powerful-Strenght Line-Reducing Concentrate tekee ihon pinnan samettisen tuntuiseksi. Estelle & Thildin luonnonkosmetiikkapurkit ovat mieleeni, mutta osa voiteista ei imeydy omaan ihooni kovin hyvin. Tätä sarjaa olen käyttänyt myös saaressa, se sopii sinne mielestäni ulkonäöltään erinomaisesti. Rose Otto kasvoöljy on ihanaa, omani on tällä hetkellä lopussa. Tuo saman sarjan silmänympärysvoide on kosteuttava, joten sopii kuivalle iholleni. 

Rakastan Freshin tuotteita. Sen lisäksi, että pakkaukset miellyttävät silmääni, ne tuosuvat ihanan puhtailta ja raikkailta sekä toimivat ainakin minulla erinomaisesti. Omat suosikkini tällä hetkellä ovat Soy face cleanser, Rose Floral toner ja Rose hydrating gel cream. Täydellistä! Kun olen käyttänyt tämänhetkisen silmänympärysvoiteeni loppuun, taidan hankkia senkin tältä sarjalta.

Vartalolle

Freshin Brown Sugar Body Polish on ihana hieman inkiväärin tuoksuinen vartalonkuorinta josta jää iholle kevyesti “öljyisen” tuntuinen pinta. Sopii siis hyvin meille kuivaihoisille, jotka eivät halua kuorinnan jälkeen tuntea itseään korpuiksi vaan persikan pehmoisiksi. Myös Kiehlsin Soy milk & Honey body polish on minulle mieluinen. Kuorin ihoni kerran viikossa jotta se pysyy ihanan pehmoisena, mutta ei kuivu liikaa.

Olen aivan koukussa Sophie La Girafe Babyn baby oiliin ( ja olen tainnut koukuttaa aika monta ystäväänikin). Lorautan sitä aina kylpyveteni joukkoon ( ja sillä puhdistuu hyvin myös silmämeikki). Suihkussa käytössä on usein kestosuosikkini Loccitanen Almond Shower Oil. Nyt se on loppu joten käytössä on sama vartalonpuhdistusaine kuin tytöilläkin. Tällä hetkellä tämä Bonpointin suloinen puteli. 

Rakastan Jo Malonen Grapefruit tuoksua ja tämä ylellinen kylpyöljy saa hetken rentoutumisen kylvyssä kynttilän valossa tuntumaan todelliselta luksukselta.

Madaran deodoranttia olen käyttänyt jo useamman vuoden. Kestosuosikki alussa mainitsemani Apteekin vartalovoiteen lisäksi!

Hiuksille

Hiustenhoitotuotteiden ikisuosikkeja, Redkenin Blond Glam ja All Soft ( pidän myös Moroccan oilin kosteuttavasta sarjasta). Käytän myös John Friedan Sheer Blonde color renew tone-corrector “hopea”shampoota ja -hoitoainetta noin kerran viikossa. Minulla on pitkät hiukset joissa on vaaleita raitoja, sävyä korjaava tuote pitää värin kirkkaana ja estää kellertymistä. Redkenin All Softin Heavy cream hiusnaamio kosteuttaa hiukset kerran viikossa. Jos jokaisella on jokin osa ulkonäössään mihin on todella tyytyväinen, niin minulla se on hiukseni. Muotoilen niitä melko harvoin, mutta jos föönaan tai suoristan hiuksiani, suihkutan niihin Bumble & Bumblen styling lotion suihketta. Silloin tällöin kun kuivashampoo on paikallaan oma suosikkini on Dry Barin Detox. Käytän myös saman merkin hiuslakkaa, mutta käytön laajuudesta kertoo varmasti tuo pullon koko, lakka on samankokoinen.

Pidän hiuksiani usein myös kiinni ponnareilla, leteillä tai sykerönutturoilla. Sephoran hiuslenksut ovat ihan parhaita! Silikonilenksut leteille, ja nuo saumattomat, paksuihin hiuksiinkin riittävät lenksut ponnareihin ja sykeröihin. En ole mikään kampausten maestro, luotan simppeliin.

Tällaisia perus kauneudenhoitotuotteita löytyy minun kylpyhuoneestani. Mitkä ovat omat suosikkisi ylitse muiden? Onko meillä samoja? Käytin muuten juuri kosteuttavan kasvonaamioni loppuun ja hakusessa olisi uusi suosikki. Onko sinulla hyviä ehdotuksia?

Lattemamma

Here are my favorite beauty products at the moment. The very basic ones. I let the packaging dictate a bit what I buy and change my products quite regularly except for a few all time favorites ( like that Màdara deodorant). At the moment I love Fresh products! And that Bonpoint face cream is really good ( surprising for a children’s clothing company!), actually so good it´s sold out all the time. I have dry skin so I love all kinds of oils. I squirt a generous amount of the Sophie Le Girafe baby oil to my bath ( and use it as an eye make up remover, it´s such a great product and all natural and organic) and for a luxurious soak I use the Jo Malone Grapefruit one. For my face I really like the Esthelle & Thild Rose Otto face oil, but have just run out of it. For my hair, my all time favorites are Redken shampoos and conditioners. I´m not a big product user as I have long, healthy and thick hair that is naturally quite nice looking, but when I do style it ( I blow dry it maybe ones a week tops and straighten it even more sparsely, please don´t grin) , I use Bumble and Bumble styling lotion.

What are your go to products? And could you recommend a good moisturizing face mask for me? I just ran out and am on a lookout for a great new one. As long as it comes in a pretty(ish) package!

p.s. I also love these! Especially the lip balm in the pink tube.

 

12 COMMENTS
|
16,226 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ The beauty products „
Hannele, on April 29, 2014

Kiitos kivasta postauksesta! Harmi ettei tuota fresh sarjaa saa tilattua mistään. Pitää kokeilla ehdottomasti estelle&thild sarjaa joskus. Itse tykkään myös dermosilistä joka nyt käytössä. Sieltä kasvoöljy ja puhdistustuotteet. On hyviä ja edullisia. Hyvä kampaamo hiustuotesarja on muuten kerastase. Sieltä hiusnaamio ja keltainen purkki. Oliko nutrive sarja? Naamioita on myös paksuille ja ohuille hiuksille omansa.
Kiva olisi myös samanlainen postaus meikkituotteistasi.

Sofia, on April 29, 2014

Kiitos Hannele hyvistä vinkeistä! Myisiköhän Tukholman Sephora Freshiä?

Liina, on April 29, 2014

Kiitos jälleen tosi mielenkiintoisesta postauksesta! Olen päättänyt siirtyä kosmetiikassa pikkuhiljaa luomumpaan suuntaan ja uusia vinkkejä kaivataan. Madaran deodorantti on hyvä. Pidän myös L’occitanen stick-deodorantista sekä PitRok Crystal roll-on deodorantista (pakkauksen yksinkertaisen kauniit värit miellyttävät ja hinta on edullinen Englannista tilatessa).

Tuota Sophie-öljyä voisinkin kokeilla seuraavaksi silmämeikin poistoon. Nyt sitä virkaa toimittaa apteekin aqualan l-rasva, mutta se sisältää parabeenejä.

Sinulla on todella kauniit hiukset. Itselläni on raidoitetut pitkähköt hiukset, jotka olen harmikseni saanut kuluneen talven aikana tosi kuivaan ja katkeilevaan kuntoon. En keksi muuta syytä tähän, kuin Redkenin Blonde glam- ja All soft-sarjat, joita olen koko talven ajan käyttänyt. Noissa shampoissa ja niissä pikahoitoaineissa on niin paljon silikonia, joka ei ole vesiliukoista (dimethicone) ja se on kerrostunut hiuksiini tehden latvoista kuivat ja kovat koppurat. Silikoni muodostaa hiuksen päälle kalvon, jota hoitoaineet eivät läpäise. Hiusten tyvi ei myöskän tunnu enää puhdistuvan niin hyvin ja päänahka on alkanut hilseillä.

Toki olisi pitänyt ymmärtää käyttää syväputsaria useammin. Pesin eilen silikonittomalle shampoolla ja huomasin heti eron parempaan suuntaan. Seuraavaksi ajattelin kokeilla jotain luonnonmukaista shampoota ja hoitoa, joissa ei myöskään olisi liaan peseviä ainesosia.

Tarkoitukseni ei ollut kokonaan mollata noita Redkenin tuotteita. Tiedän, että niitä on moni kehunut ja sillä innostuin niitä itsekin kokeilemaan ja vaikutuinkin aluksi. Kaikki tuotteet eivät vaan sovi kaikille. Silikoni voi olla tosi hyvä juttu paksuille ja karkeille hiuslaaduille, mutta omalle hennolle ja lasimaiselle hiukselle se ei vaan sovi – jatkuvassa käytössä varsinkaan.

Sofia, on April 29, 2014

Liina, taidan myös kokeilla seuraavaksi jotain luonnollisempaa myös hiuksilleni! Kiitos!

Anna, on April 29, 2014

Kiitos kivasta postauksesta! Itse olen tykännyt tosi paljon apteekissa myytävästä ranskalaisesta Avène-sarjasta. Ne tehdään käsittääkseni ilman turhia säilöntäaineita, eli ainakin osa tuotteista sopii herkkäihoisille. Cold cream kasvoille on ollut tosi hyvä kuivalle iholle, ja erinomainen kasvonaamio on ollut Avènen Soothing moisture mask.
Ja jos Ranskaan on asiaa, sieltä näitä tuotteita saa apteekista aika lailla Suomea halvemmalla, vink vink 🙂
Suosimasi meikkituotteet kiinnostaisi kovasti myös, näitä on aina niin kiva lukea!

Sofia, on April 29, 2014

Anna, Avène onkin tuttu ja tykkään kovasti! Kiitos vinkistä ja muistutuksesta tästäkin sarjasta!

sussu, on April 29, 2014

pieni oikaisu “rasvaa” laitetaan leivän päälle, voidetta kasvoille :o)

Sofia, on April 29, 2014

sussu, 😀 good point! Pahoittelut väärästä termin käytöstä, jostain syystä tulee puhuttua aina rasvasta. Voide kuulostaa kyllä kieltämättä hienostuneemmalta.

Jatta, on April 29, 2014

Kiva postaus!
Freshin tuotteet ovat aivan ihania…mulla on ollut käytössä Black Tea Age-Delay Eye Cream ja olen tosi tyytyväinen sen koostumukseen. Harmi vaan, että sitä ei enää valmisteta putkilossa :(.
Kokeilepa Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masqua…on muuten todella kosteuttava! Mä käytän sitä erityisesti talvisaikaan, kerran viikossa ja jälkikäteen kasvot tuntuvat niin pehmeiltä.
Meikinpoistoon ehdoton suosikkini on Kanebon Sensai sarjan Silky Purifying Cleansing Cream ja Creamy Soap ja loppusilaus Dermalogican Daily Microfoliant :).
Olen miettinyt, josko kokeilisi noita Freshin kasvojenpuhdistus tuotteita, mutta toistaiseksi olen ollut niin tyytyväinen Kanebo Sensain tuotteisiin, että en vielä ole “uskaltanut” :).

Mukavaa tiistaita!

Sofia, on April 30, 2014

Seuraava maskihankinta siis Dermalogicalta Jatta! Kiitos vinkistä ( ja muistakin suosituksista). Hauskaa vappua!

ElpiK, on April 29, 2014

Great products! I also love Molton Brown, L’ Occitane and Crabtree & Evelyn (for the body) -their packaging is lovely- and La Prairie (for the face). I surely suggest them!

Sofia, on April 30, 2014

Thanks for the recommendations ElpiK!

Leave a comment
name
email
url
message