Mar
27

Oh so pretty!

by Sofia   -   in Random

Tämä päivän postaus menee vain ihanien asioiden katselun puolelle. Sain nimittäin vihdoinkin kauan himoitsemani Aerinin kosmetiikkatuotteet itselleni. Mitään sen syvällisempää en voi vielä tuotteiden laadusta sanoa, koska en ole niitä ehtinyt käyttää, mutta jos nyt ollaan ihan rehellisiä, niin pelkkä kaunis pakkauskin riittä minulle tässä kohtaa. Olisin ostanut itselleni kesäksi myös korallinpunaisen huulipunan, mutta väri oli valitettavasti loppu. Se oli testeristä kokeiltuna kivasti hieman oranssihtava, juuri sopiva kevyen päivetyksen kera. Hankin ruusuvoiteen ja ruusuhuulivoiteen. Ne tuntuvat ihanilta, mutta ennen kaikkea minun tekee mieleni kaivaa huulirasva käsilaukusta esille jatkuvasti koska se on niin suloinen vaalenapunaisessa putelissaan. Oi voi, pientä turhamaisuutta, tuota ihanaa tunnetta.

Ostin myös itselleni kevään kunniaksi uuden tuoksun. Yleensä olen enemmän sitruksisten tuoksujen käyttäjä, mutta nyt minun teki mieleni jotain todella naisellista ja hienostunutta. Lilac Path tuoksuu huumaavasti syreeneille. Se on mielestäni elegantti, hyvällä tavalla hieman vanhanaikainen tuoksu. Eau de Parfum elää kauniisti iholla ja pehmenee hitusen puuterimaisemmaksi päivän edetessä. Pullo on mielestäni niin kaunis! Pidin ehkäpä ruusun tuoksusta aluksi vähän enemmän, mutta tässä pullossa oli vaaleanpunainen korkki… Nyt olen aivan ihastunut tuoksuun, enkä ole ainoa. Minun tekee mieleni sipaista hiukset sievälle nutturalle ja laittaa ballerinat jalkaan. Tai kopistella oikein korkeissa koroissa. Tunnen itseni tuoksussa samalla naiselliseksi ja tyttömäiseksi.

Toivottavasti nämä tyttömäisen vaaleanpunaiset kuvat toivat iloa sinunkin päivääsi. Nuo uskomattoman kauniit ja täydelliset ranunculukset olen ostanut Inbloomista Uudenmaankadulta.

Lattemamma

Today I´m sharing some pictures of these pretty Aerin beauty products. I have not yet really used them that much, but they look so lovely on my vanity I wanted to share. The new perfume I chose is called Lilac Path and it´s a very feminine, floral and classy scent. It makes me feel elegant and girly at the same time. It´s the kind of scent that could be from our grandmothers times but yet it´s fresh and modern. And that bottle is just perfect in my eyes. Like these amazing ranunculus. These flowers are delicate and graceful and they make life a little prettier… well a whole lot prettier. 

12 COMMENTS
|
27,133 VIEWS
|
Partager sur Facebook
12 comments on “ Oh so pretty! „
Sanna, on March 27, 2014

Ihanat söpöset kukkaset!! 😀 Tuota nimeä en kyllä muista kukkakaupassa! 😉 Kauniit kosmetiikka purkit ON tärkeitä! Saa olla vähän turhamainen!

Sofia, on March 27, 2014

Sanna, ranunculus taitaa olla suomeksi myös leinikki… ehkäpä sillä nimellä löytyy myös kukkakaupasta ;).

FashionHunny, on March 27, 2014

Juuri meinasinkin kysyä, mistä nuo upeat kukat! Ihan hurmaavia!!!! Tulee heti hyvä mieli. <3

Sofia, on March 27, 2014

FashionHunny, niin hyvän mielen kukat <3

Lumo, on March 27, 2014

Tunnustan; itsekin usein haksahdan ostamaan kosmetiikkaa ja ruokatuotteita vain kauniiden pakkausten takia…

Sofia, on March 27, 2014

Lumo, sama täällä ruokapakkauksissakin. Toisaalta olen myös löytänyt muutaman suosikki kosmetiikkatuotteeni ostamalla kauniin purkin ja sitten havainnut myös sisällön yllättäen erinomaiseksi. Hyvä bonus ;)!

Susannaf, on March 27, 2014

Arvaa vain olenko Aerinin purnukoita ja pakkauksia ihastellut online:) Toukokuuhun pitää odottaa, että pääsee hypistelemään livenä. Saanko kysyä mistä olet Nykistä löytänyt Tocca tuoksukynttilöitä? Muistelen, että olet joskus niistä maininnut…Ihastuin aikoinaan Toccaan lastenvaatteiden kautta mutta koska ei enää niitä valmista on merkki jäännyt hieman unholaan, kunnes mainitsit nuo kynttilät.

Sofia, on March 27, 2014

Susannaf, Toccaa myy ainakin C.O. Bigelows apteekki ( löydät googlettamalla) ja mielestäni ainakin aiemmin sai myös Saksiltä! Ja Anthropologiellakin olen nähnyt Toccaa, mutta siellä vaihtuu jutut niin tiuhaan, ettei ainakaan meikäläinen pysy yhtään kannoilla…

Katja, on March 27, 2014

Kyllä kauniit kosmetiikkapakkaukset ovat luksusta arkeen ja itselleni piristystä päivään. Mieheni aina hyväntahtoisesti naureskelee turhamaisuudelleni ja näköjään siitä on hieman tarttunut myös tyttäreeni. Nimittäin kun olivat päiväkotiryhmän kanssa retkellä puistossa, niin oli kuulemma muuten onnistunut retki, mutta kun kiharat menivät lyttyyn! Lastentarhanopettaja tätä minulle hymyillen kertoi 🙂 No ei muuta kuin uudet letit tytön päähän, niin johan kohta on taas kiharat.
Tuoksuista sen verran, että olen säästänyt joitakin vanhoja tyhjiä pulloja, kun ovat liian kauniita poisheitettäviksi. Minulla pitää aina olla kaksi-kolme tuoksua yhtä aikaa käytössä, niin että vaihtelen niitä päivän ja mielialan mukaan. Viikonloppuihin esim. eri tuoksu kuin töihin.
Tämä Aerin on ihan uusi tuttavuus minulle, täytyy käydä Lontoon matkalla Selfridgesillä niitä katsastamassa, kiitokset vinkistä.

Sofia, on March 27, 2014

Katja, ihana pieni teillä! Keräilin nuorempana kauniita vanhoja hajuvesipulloja, sellaisia oikeasti vanhoja sain äitini ystävältä laatikollisen. Osa oli jostain kuolipesästä löytynyt josta he lunastivat jotain antiikkisia huonekaluja yms. Olen unohtanut, että niitä on laatikollinen jossain kellarin uumenissa ( vanhemmillani). Pitääkin mennä penkomaan. Hajuvesipullot saattavat olla oikeita aarteita, niihin panostetaan usein aika lailla. Ja Aerin katsastamaan ehdottomasti Katja, olen ihan ihastuksissani :).

Jatta, on March 28, 2014

Ihana postaus, Sofia <3!
Kävin tiistaina Lontoossa "pyörähtämässä" ja tuoksuttelin AERIN-tuoksuja…aivan ihania! Lähtihän sieltä juurikin samainen tuoksu…todellakin elegantti ja mikä ihanaa, tuoksuu pitkälle päivää. Joskus on sellaisia tuoksuja, että jo muutaman tunnin päästä ovat ns. laimentuneet ja on tunne, että pitäisi olla lisäämässä jatkuvasti.

Kauniit hajuvesipullot kauniiden kukkien vieressä saa hymyn huulille joka päivä :). Täällä vietetään sunnuntaina Äitienpäivää ja kaupat ovat ihanan näköisiä, kun tarjolla on jos jonkinlaista lahjaideaa Äideille…ja ne kukat! Niitä on paljon ja niin kauniita…aah!

Ihanaa maaliskuun viimeistä kohta alkavaa viikonloppua, Sofia!

Sofia, on March 28, 2014

Sinne myös Jatta! Ja kiitos ihanasta kommentista! Hajuvesipullot ja kukat vierekkäin kampauspöydällä saavat minut jotenkin tuntemaan itseni aikuiseksi naiseksi, hyvällä tavalla. Samoin pyyhkeiden viikkaaminen kuivausrummusta… go figure 😀

Hyvää äitienpäivää sinne!

Leave a comment
name
email
url
message