Mar
28

You are the sprinkles on my sundae

by Sofia   -   in Random

Näin tämän tekstin Livlyn blogissa ja minun oli pakko lainata se tänne koska jostain syystä se kaikessa suloisessa lapsellisuudessaan sai minut hymyilemään ihanan leveästi. Moni muukin asia on saanut minut viime aikoina hymyilemään leveästi. Pitkä skype keskustelu rakkaan ystävän kanssa, hääsuunnittelut toisen yhtä rakkaan, tieto siitä, että kolmas muuttaa maailman ääriltä kotiin kesällä. Olen minä hymyillyt myös sellaisille asioille kuin, että Purkka on vihdoin alkanut puhumaan oikeen kunnolla. Ja nyt kun höpötyshanat ovat auenneet ei jutuille meinaa tulla loppua ja me täällä meinaamme tikahtua naurusta kaikille söpöyksille mitä sieltä suusta pääsee ulos. Näiden aurinkoisten ajatusten lisäksi haluaisin jakaa teille pari linkkiä taas viikonlopun ratoksi…

Does that text above just not make you smile a sweet big smile. So cute! Here are a few links for the weekend…

Minun tekisi hirmuisesti mieleni tilata Hattaralle tällainen asu kesäksi. Se ei ole hame, se ei ole myöskään mekko, joten riskinä on, että se jää kaappiin koko kesäksi. Mutta kun se olisi juuri niin söpö sandaaleiden tai avarcaksien kanssa…/ I would love to order this outfit for Cotton Candy, but as it´s neither a dress or a skirt I´m a bit worried it might end up unused in her closet…

Nämä ajatukset “aitoudesta” liikkuivat hyvin lähellä omiani. Uskon paljonkin siihen, että me erilaisina persoonina näemme asioita ja maailmaa hyvinkin erilaisista näkövinkkeleistä.

Siis tämä kakku. En tiedä mitä tähän voisi sanoa. Liikaa vaiko juuri sopivasti? Maistaisin kyllä palasen ihan mielelläni! / This cake is something else. So many things in it but for some reason I think it might be goooood.

Oletko koskaan kokeillut käyttää eri tuoksuja päällekkäin? Tähän aiheeseen kannattaa ehkä paneutua hieman paperilla ennen kuin suihkii päällensä mitä tahansa yhdistelmiä… Jo Malone on myös pitkään puhunut tuoksujen sekoittelun puolesta ja hänen nettisivuillaan on vinkkejä eri tuoksujen yhdistelmistä. Minun pitkäkestoinen suosikkini Jo Malonelta on grapefruit cologne, sitä on tullut käytettyä monen monta pulloa. Se ikäänkuin kuuluu yhteen valkoisten paitisten kanssa. Myös Pomegranate Noiria käytän, vaikka ystäväni mielestä se tuoksuukin “miehekkäälle”. Tosin nyt käytän kyllä vaan tuota eilen mainitsemaani uutta tuoksua. Olen ihan koukussa. ( Lempparituoksuna taitaa kuitenkin olla tämä, en ole kyllästynyt siihen vielä kertaakaan…) / Theres something about layering scents. Have you tried it? The first link is to an article ( in English) about this and the second is Jo Malone´s as she is all about mixing one´s perfume.

Jos mietit jotain hyvää ruokaa viikonlopulle, niin vinkkinä sanottakoot, että parsat ovat tulleet kauppoihin. Teimme viime perjantaina parsarisottoa ja ai että kun oli taas hyvää. Täällä on reseptini myös suosikki tavalleni syödä parsaa. / The asparagus season is starting in Finland. Last friday we made a risotto and as always I can´t get enough of the green ones. My favorite way is to eat them with a herb butter, parmesan and lemon. It´s to die for!

Ja muutama cocktail viikonlopun kunniaksi voisi myös olla paikallaan! / It´s weekend so why not enojy a good cocktail ( or too)! Have a great one!!!

Ihanaa viikonloppua!!!

Lattemamma

p.s. Tämä on Lattemamman 400:s blogimerkintä, hui, on tullut vähän kirjoiteltua!

 

 

 

 

6 COMMENTS
|
16,574 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ You are the sprinkles on my sundae „
Annika, on March 28, 2014

Kiitos kivoista linkkivinkeistä! 🙂 Myös minä uskon siihen, että näemme maailmaa monesti kovin eri vinkkeleistä. Välillä tekee hyvää muistuttaa itseään siitä, että oma suhtautuminen ja ajatukset pitkälti määräävät kokemuksemme tietystä asiasta. Olenkin nyt koittanut tietoisesti nähdä positiiviset puolet asioista ja täytyykin sanoa, että olo on ollut aika aurinkoinen. Edellisen kerran kun tarvitsin muistutusta asiasta, lukaisin seuraavan kirjan: http://amzn.com/1401942415. Myös blogisi toimii hyvänä muistutuksena oman näkökulman merkityksestä onnellisuuteen. Arki pikkulasten kanssa on varmaan aika samanlaista joka perheessä, mutta pystyn itse valitsemaan sen, että näen siitä kikatukset, prinsessamekot, tanssiesitykset ja hassut höpötykset.

Sofia, on March 30, 2014

Annika myös, ooh kiitos!!! Nämä kaikki kommentit saivat minut niin iloiseksi <3!!!

Katja, on March 28, 2014

Onnittelut 400. kirjoituksesta:) Olenkin pikku hiljaa lukenut noita vanhempia juttuja tuolta, kaikki niin ihania!

Kävin linkistäsi tuolla “Kuinka purjehtijaksi tullaan”-blogissa ja hän kirjoittaa blogistaan, että ” Se toimii itselleni positiivisen ajattelun työkaluna.”

Minulle tämä blogi toimii juuri niin. Täältä saan inspiraatiota ja muistutusta katsoa maailmaa “vaaleanpunaisten silmälasien läpi”. On tärkeää osata nähdä pienissä ja arkisissa asioissa kauneutta.

Kiitokset ihanasta blogista ja aurinkoista viikonloppua!

Sofia, on March 30, 2014

Kiitos Katja! Vau miten ihana kommentti <3!

Ansku, on March 28, 2014

Kivoja vinkkejä jälleen! Ja onnittelut: 400 blogikirjoitusta on huikea määrä! Mutta ne ovat kaikki aivan loistavia! Aina yhtä innolla odotan seuraavaa postaustasi 🙂 Olen ehkä tainnut mainitakin aikaisemminkin, mutta blogisi lukeminen saa aina hymyn huulille ja ilon pilkahtamaan mieleen <3 Tämä on oikean hyvän mielen blogi ja olet ihana, kun jaat tämän kanssamme! Keväisen aurinkoista viikonloppua teille!

Sofia, on March 30, 2014

Kiitos ihana Ansku! Myös sinun kommenttisi saavat hymyn minun huulilleni! 🙂

Leave a comment
name
email
url
message