Random

Hauskaa vappua!

Iloista vappua jokaikiselle Lattemamman lukijalle!

Otimme eilen varaslähdön vappuun kun hain Ekbergiltä tippaleipiä ja simaa. Maistelimme niitä iltapalaksi saunan ja uinnin päälle. Hyvää oli!

Te, jotka olette olleet alusta saakka mukana, huomenna on kulunut 1,5 vuotta siitä kun aloitimme yhteisen taipaleemme täällä virtuaalisen suloisuuden maailmassa! Aika on kulunut nopeasti. Kiitos kaikille jotka ahkerasti aina kommentoitte ja ilahdutatte päiviäni. Lukijoita täällä käy usein yli tuhat päivässä ja se kouralinen teistä jotka jättävät kommentteja, tuntuvat jo ihan ystäviltä. Olen itse aivan hirmuisen huono ikinä jättämään kommentteja mihinkään blogiin, vaikka monesta kovasti pidänkin, eli arvostan todella.

Me vietämme nyt erityisen pitkän viikonlopun kaikkea huippukivaa hommaillessa. Mutta ihan ensin viedään lapset yökyläilemään, avataan sampanjapullo ja vietetään aikuisten vappua ystävien kesken perinteisin menoin. Huomenna on sitten ilmapallojen ja lasten juhlinnan vuoro.  Blogin pariin palaan joskus ensi viikon puolella, aion nimittäin nyt keskittyä hauskanpitoon!

Lattemamma

First of May is quite the celebration here in Finland. It starts in the eve ( tonight) and continues all day tomorrow. Later we are going to drop the kids over to my parents and pop open a bottle of champagne with some friends and continue with our traditional plans. Tomorrow is all about the kids and balloons and pick nicks ( we might have to do it inside as they have promised rain). Anyway, we have decided to take a long weekend and I´m off blogging too. See you here next week when Lattemamma is 1,5 yrs old already!

Traditional “Vappu” eats, funnel cake and mead.

 

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.