Apr
30

Hauskaa vappua!

by Sofia   -   in Random

Iloista vappua jokaikiselle Lattemamman lukijalle!

Otimme eilen varaslähdön vappuun kun hain Ekbergiltä tippaleipiä ja simaa. Maistelimme niitä iltapalaksi saunan ja uinnin päälle. Hyvää oli!

Te, jotka olette olleet alusta saakka mukana, huomenna on kulunut 1,5 vuotta siitä kun aloitimme yhteisen taipaleemme täällä virtuaalisen suloisuuden maailmassa! Aika on kulunut nopeasti. Kiitos kaikille jotka ahkerasti aina kommentoitte ja ilahdutatte päiviäni. Lukijoita täällä käy usein yli tuhat päivässä ja se kouralinen teistä jotka jättävät kommentteja, tuntuvat jo ihan ystäviltä. Olen itse aivan hirmuisen huono ikinä jättämään kommentteja mihinkään blogiin, vaikka monesta kovasti pidänkin, eli arvostan todella.

Me vietämme nyt erityisen pitkän viikonlopun kaikkea huippukivaa hommaillessa. Mutta ihan ensin viedään lapset yökyläilemään, avataan sampanjapullo ja vietetään aikuisten vappua ystävien kesken perinteisin menoin. Huomenna on sitten ilmapallojen ja lasten juhlinnan vuoro.  Blogin pariin palaan joskus ensi viikon puolella, aion nimittäin nyt keskittyä hauskanpitoon!

Lattemamma

First of May is quite the celebration here in Finland. It starts in the eve ( tonight) and continues all day tomorrow. Later we are going to drop the kids over to my parents and pop open a bottle of champagne with some friends and continue with our traditional plans. Tomorrow is all about the kids and balloons and pick nicks ( we might have to do it inside as they have promised rain). Anyway, we have decided to take a long weekend and I´m off blogging too. See you here next week when Lattemamma is 1,5 yrs old already!

Traditional “Vappu” eats, funnel cake and mead.

 

18 COMMENTS
|
11,849 VIEWS
|
Partager sur Facebook
18 comments on “ Hauskaa vappua! „
Christina, on April 30, 2014

Hyvää vappua ja ansaittua minilomaa!

Sofia, on May 5, 2014

Kiitos Christina!

Niina, on April 30, 2014

Hauskaa vappua! Tuo yhdistelmä ensin aikuisten alusta ja sitten lasten vapusta kuulostaa niin hyvältä. Meillä Vapun juhlinta on tänä vuonna aika rauhallista, vauva antaa odotuttaa itseään ja äidin voimat alkaa olla jo aika vähissä. Mutta välillä näin, ensi vuonna sitten taas toisella tavalla. Ja kiitos eilisistä kosmetiikkavinkeistä, siellä oli useampi tuote, joka varmasti pääsee kokeiluun. 🙂

Sofia, on May 5, 2014

Niina, tsemppiä viimeisiin hetkiin!

Lumo, on April 30, 2014

Iloista vappua!

Sofia, on May 5, 2014

Kiitos Lumo!

Johanna, on April 30, 2014

Hauskaa Vappua! Meillä on huomenna tupaantuliaiset, vähän erilainen Vappu meillä tällä kertaa siis. Mielenkiintoista nähdä, minkälaista on asua täällä Vapunvieton ydinalueella 😉

Sofia, on May 5, 2014

Johanna, toivottavasti oli kivat tuparit!

Laura, on April 30, 2014

Ystävältä tunnut sinäkin, aika monet päiväkahvittelut nautittu yhdessä. Se pieni ripaus luksusta arkeeni. Iloista vappua sinulle ja perheellesi!

Sofia, on May 5, 2014

Kiitos Laura! <3

Ansku, on April 30, 2014

Kuulostaa kivalta teidän vappu – ensin aikuisten ja sitten lasten kanssa juhlat 🙂 Mitä mukavinta vappua ja ihanaa loppuviikkoa!

Sofia, on May 5, 2014

Kiitos Ansku!!

Maria, on May 1, 2014

Ihanaa ja hauskaa Wappua ja ennenkaikkea minilomaa <3 Sinulle ja perheellesi!!
-Maria

Sofia, on May 5, 2014

Kiitos Maria!

Susanna, on May 1, 2014

Alusta asti mukana olleena ja monen monituista hyvää vinkkiä saaneena toivon, että kirjoitat vielä pitkään! Ihanaa vapaa viikonloppua ja myöhäiset vapun toivotukset!

Sofia, on May 5, 2014

Kiitos Susanna!

Anna, on May 3, 2014

Sinulla on ihana blogi, olen kahminut sen parissa päivässä läpi!

Olen vähän jumittunut meidän kodin remontissa, mutta sain sinulta ihanan paljon ideoita. Ehkäpä meidänkin kodin remontti joskus valmistuu.

Saanko kysyä millä värisävyllä olette maalanneet seinät ja listat? Listat varsinkin ovat ihanan väriset (eteisessä siis).

Sofia, on May 5, 2014

Oih kiitos Anna ja tervetuloa lukemaan blogiani! Joku muukin maalisävyä kyseli, arkkitehtimme ei enää muistanut sitä. On sellainen lämmin/ pehmeä harmaan sävy noissa ovissa ja listoissa. Seinissä ei ole ihan puhtaan valkoinen sävy koska meillä on paljon juttuja jotka eivät ole vitivalkoisia ja ne näyttäisivät puhtaan valkoisen kanssa likaisilta. Pidän tuollaisesta pehmeistä sävyistä. Asuntomme on melko hämärä, joten valoisassa kodissa nämäkin sävyt varmaan näyttäisivät hieman erilaisilta.

Leave a comment
name
email
url
message