May
5
Brunch time
by Sofia - in Party planning
Vietimme viikonloppuna rakkaan ystäväni polttareita ja juhlinnat alkoivat brunssilla luonamme. Ystäväni rakastaa New Yorkia ja jo edesmennyttä Pastis-ravintolaa, joten se oli brunssin inspiraationa. Tässä muutama kuva brunssilta jos haluat katsoa, reseptejä sitten paremmalla ajalla…
Polttarit jatkuivat brunssin jälkeen iloisissa tunnelmissa seuraavaan aamuun saakka muualla.
Hurjan hyvää alkavaa viikkoa!
Lattemamma
Some pictures from a bachelorette party brunch I hosted at our home. My friend loved Pastis restaurant and their brunches in New York so that was my initial approach to the brunch. The menu included Eggs Benedict ( with organic turkey bacon), Eggs Royale, Belgian waffles with organic maple syrup and fresh berries, Strawberry streusel muffins, Croissants, grapefruit, Green smoothie shots with spirulina, Chunky flax granola with Greek yoghurt and a Bellini and Mimosa Bar with herbs and raspberries. We had cappuccinos too. Everything turned out really well and I had a lot of help from all my friends. What a fun day ( and night). Now I wish you a great start for your week!
Voi miten kaunis brunssi. Maanantaiaamun paras hetki on kyllä sinun blogisi kera ison latten, kiitos siitä. Ihana inspiroitua kauniista kuvista heti alkuviikosta.
Voi kiitos Aava! <3
Upea brunssi! Olipa ihanaa aloittaa maanantai-aamu näin kauniiden kuvien katselulla. 🙂 Ihania nuo belgialaiset vohvelit. Olen myös himoinnut belgialaista vohvelirautaa, mutta vielä sellainen ei ole vastaan tullut.
Kaunista viikkoa!
Kiitos myös Emma <3!
p.s. vohvelirauta on Chez Mariuksesta ja käy kaasun lisäksi myös tavalliselle liedelle. Ihan huippu laite! Seuraavaksi testaan suolaisia vohveleita sillä ( ricotta-spicy kale resepti jonka bongasin Pinetersetistä houkuttelee...) 🙂
Voi miten ihanasti päivä voi alkaa! Luumupuu kukkii pihalla ja edessä høyryävä kuuma latte ja blogisi tarjoaa ihania hetkiä, kiitos:)
Kiitos Marja! 🙂
Ihanan näköinen brunssi! Kysyisin mistä tuo granola on vai teitkö itse?etsin täydellistä granolaa 🙂
Moi Anis, tuo granola on Whole Foodsista New Yorkista ( chunky flax), mutta teen myös itse. Ohjeeni löydät täältä.
Wow!!! Fabulous! Just fabulous!
Thank you Ita :)!
Nam mikä brunssi! Olisiko sinulla vinkkejä mistä Helsingistä saisi vastaavanlaista? Yleensä brunssit ovat “buffalounaita”… Sunnista sentään saa brunssilla kananmunaherkkuja – mielestäni olennainen osa brunssia!
Tuplamamma, ei kyllä ole, valitettavasti. Mutta hyvä brunssi ( ihan erilainen tosin, mutta ei mikään “lounas”) oli Mille Mozzarellessa. Itsekin ihmettelen välillä miksi brunssit ovat yleensä niin lounasmaisia, kysehän on kuitenkin täyttävästä myöhäisestä brekusta ( joo aamiaisen ja lounaan sekoituksesta, mutta mielestäni siihen kuuluu siis kuitenkin aamiaismaisemmat ruuat kuin perus lounasjutut).
Oi miten herkullisen näköisiä leipiä ja muutoinkin upean näköinen brunssi. Ihana idea tuo mimosatarjoilu, mistä olet löytänyt noin kauniita karahveja? Kalkkunapekonia oli aikoinaan aika yleisestikin kaupoissa, nykyään en ole löytänyt sitä enää mistään, olisiko vinkkiä mistä sitä saisi?
Vanillarose, karahvit olen hankkinut tuhat vuotta sitten Salista. Ja mitä sille kalkkunapekonille kävi?! Ihan mälsää, enkä myös tiedä mistä saa. Nämä ostin työmatkalta.