Random

Pieni ihminen

Kotona oli eilen pieni potilas joten päivän blogimerkintä jää nyt pieneksi, mutta sen sanoma on sitäkin tärkeämpi. Ihminen on persoona, vaikka kuinka pieni olisikin. Pidän tästä, koska se on niin totta. Muistetaan ottaa se huomioon kun kanssaelämme näiden pienten ihmisten kanssa. Tässä kuvassa on pikku Purkka elämänsä ekaa kertaa hiekkalaatikolla pari kesää sitten.

Lattemamma

I love this quote from Dr. Seus, it´s so true. I had a little patient here at home yesterday so this small but not at all insignificant blog entry is all I had time for as I was busy doing more important things like playing with Sylvanian families, reading books and holding a little girl in my arms ( and we shared a red lollipop too, it was called razzmatazz berry and it was very delicious).

4 Comments