May
6

Pieni ihminen

by Sofia   -   in Random

Kotona oli eilen pieni potilas joten päivän blogimerkintä jää nyt pieneksi, mutta sen sanoma on sitäkin tärkeämpi. Ihminen on persoona, vaikka kuinka pieni olisikin. Pidän tästä, koska se on niin totta. Muistetaan ottaa se huomioon kun kanssaelämme näiden pienten ihmisten kanssa. Tässä kuvassa on pikku Purkka elämänsä ekaa kertaa hiekkalaatikolla pari kesää sitten.

Lattemamma

I love this quote from Dr. Seus, it´s so true. I had a little patient here at home yesterday so this small but not at all insignificant blog entry is all I had time for as I was busy doing more important things like playing with Sylvanian families, reading books and holding a little girl in my arms ( and we shared a red lollipop too, it was called razzmatazz berry and it was very delicious).

4 COMMENTS
|
6,392 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Pieni ihminen „
Pauliina, on May 6, 2014

Ihana pikkuinen hiekkalaatikolla <3 Paranemisia pienelle potilaalle!

Ansku, on May 6, 2014

Hellyttävä kuva <3 Pikaista paranemista pikku potilaalle!

Sofia, on May 7, 2014

Kiitos paljon Ansku ja Pauliina! Pieni voi jo hyvin, flunssasta kärsin enää minä ;).

Ansku, on May 7, 2014

Siispä pikaista paranemista myös sinulle! 🙂 Kiva, että pieni voi jo hyvin!