Good things for kids,  Shopping

Little Cloud

Aina silloin tällöin tulee vastaan netissä sellaisia suloisuuksia, että niiden kohdalla ei vain yksinkertaisesti voi olla huokaisematta syvään. Little Cloud on ehdottomasti sellainen. Kaikki söpöstelyä ja pikkukukkasia karttavat laittavat nyt koneet kiinni ja Libertyn kuoseja rakastavat voivat huokailla kanssani.

Every now and then while browsing through the world of internet you stumble upon something so cute it makes you sigh. Little Cloud will definitely do that to you. Especially if you are like me and love Liberty prints, clouds, stars, bows and bunnies. Oh my, such little treasures! These are handmade by a French lady called Claire who lives in England and apparently shares my love for the above mentioned things. She started making Liberty print items for her daughter and then continued to brighten the days of other children too. Feel free to ooh and aah with me…

Jos meille tulisi vielä joskus lisää vauvoja, niin tämä olisi syöttötuoli valintani ( harmittelin kun en hankkinut tätä vaan tripptrappin, jossa ei siis ole mitään vikaa, mutta tämä tuoli on aina ollut suosikkini). Ja hankkisin siihen aivan varmasti tällaisen pehmusteen. Oi apua miten täydellinen…
The perfect cushion for that perfect high chair. Love this so much I might have to make more babies…
Kuka pikkutyttö tai poika ei haluaisi söpöä puputyynyä sängylleen? Kaikkia tuotteita saa tilattua eri kuoseissa, myös “poikamaisemmissa”. I know a few little girls who would love these bunny pillows on their beds. They have more boyish fabrics too.
Little Cloudista voi tilata kauniin nimitekstin oman lapsensa nimellä. Tämä voisi olla myös kiva osa kummilahjaa vaikka jonkin suloisen torkkupeiton kanssa.
I think this name sign would be a great nomination/ christening gift along a lovely baby blanket.
Myös suloiset paperinauhat, joissa on mm. pilviä ja tähtiä sopivat minun sielulleni hyvin.
How cute is this paper garland with the clouds and starts. Oh love!
Liberty kuvioituja rusettipinnejä? Kyllä kiitos! I´m obsessed with bows and florals so you might guess what I think of these bows…
Entäs pilvimobile pinnasängyn ylle?

Ottaisin oman tilaukseni varmasti lahjapaketissa. Tämän suloisempaa saa nimittäin hakea. I would have my purchase gift wrapped just because this package is so adorable.

Ranskalainen Claire tekee näitä tuotteita käsin. Hän asuu Englannissa ja on pienen tytön äiti. Voit lukea lisää hänen tarinastaan täältä. Mitä pidit? Suloista päivää!

Did you like these? Have a day filled with cuteness!

Lattemamma

p.s. Tomorrow here will be food, easy and good stuff!

p.p.s. I borrowed these photos from the Little cloud website with permission from Claire.

 

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.