May
22

Simple and summery

by Sofia   -   in Good things for kids

Viikon asuissa tällä viikolla ollaan jo ihan kesäisissä tunnelmissa. Nimittäin sukkikset jätettiin nyt kaapin perukoille ja siirryttiin suoraan nilkkasukkiin. Ihanaa! Nämä asut ovat mielestäni kutakuinkin täydelliset. Suloiset, kepeät, mukavat ja iloisen kesäiset. Asuissahan ei ole mitään sen kummempaa, t-paidat ja hameet, mutta sen kummoisempia ei tarvitse ollakaan. Nuo Petit Bateaun valkoiset t-paidat ovat heidän sadetakkiensa ohella yksi lempivaatteistani lapsille. Maailman parhaat t-paidat ( myös poikien malli ilman “pitsiä” kauluksessa ja hihansuissa on yhtä ihana). Ne ovat super pehmeät ja Petit Bateaun mallit ovat kivasti hieman pitkät ja kapeat ( kannattaa valita kokoa isompi kuin normaalisti). Näitä minullakin oli jo lapsena. Hameet on ystäväni hakenut minulle Livlyn ystävänmyynnistä Tukholmasta viime syksynä. Hän sanoi, että ysmy oli todella pienessä noin parinkymmenen neliön tilassa joka oli pakattu täyteen Tukholman lattemammoja. Onneksi kuitenkin meillekin löytyi juuri se mitä toivoimme, heidän ihanan malliset puolihameensa ( noin kymmenen euron kappalehintaan). Onnea on ystävät! Nämä asut yhdistetään joko tennareihin tai sandaaleihin ja reippaisiin ponnareihin. Dagis päivän jälkeen ne heitetään pesukoneeseen surutta. T-paidat voi pestä 60ºc, joten näihin ei marja tai jätskitahrojakaan välttämättä jää. Kellohameen silittää ihan hetkessä joten helppohoitoisetkin nämä asut ovat.

Hattaran asusteena on Accessorizesta viime juhannuksen keijuasuun hankittu kukkaseppele. Toiset meistä ovat sitä mieltä, että enemmän on enemmän mieluummin kuin vähemmän. 

Onko sinulla jotain suosikkiasustetta tai vaatekappaletta jota ostat aina uusia isommassa koossa? Meillä on noiden Petit Bateaun alusvaatteiden lisäksi ainakin La Coquetan myymät sukat ja sukkahousut joissa on maailman paras laatu, Supergan tennarit ja ne Petit Bateaun sadetakit.

Lattemamma

This weeks outfits are super simple but in their simplicity just perfect. Summer weather is finally here and we are embracing it by dressing accordingly. I´m a huge fan of the white Petit Bateau t-shirt. The material, the fit, everything is just perfect. It has not really changed over the years as I wore the same shirts as a kid ( well not these ones but similar). These cotton Livly skirts are pretty, lightweight and the colors are happy. These outfits we pair with simple ponytails ( or in cotton Candy´s case maybe accessorized with a flower wreath) and avarcas sandals or tennis shoes. Do you have a go to piece of clothing that you buy in every size? I love these t-shirts and also the Petit Bateau rain coat we have had in every size. Just perfect ( especially in yellow!).

p.s. Miksi kukaan ei enää myy Helsingin kivijalkakaupoissa Supergaa? Vai myykö? Onneksi ihana ystävä lupasi tuoda Hattaralle isommat matkoilta. Purkan jalat kasvavat niin hurjaa vauhtia, että hän vie kohta siskolta kaikki kengät!

 

6 COMMENTS
|
9,019 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Simple and summery „
Liina, on May 22, 2014

Kauniit vaatteet tytöillä! Silmää miellyyttää kun siskoksilla on samantyyliset, mutta eriväriset asut.

Sofia, on May 22, 2014

Liina kiitos ja niin muakin! Välillä ihan matching on liian matching :).

Maria, on May 22, 2014

Meilläkin Petit Bateaun t-paidat kovassa käytössä. Ovat kuten sanoit aivan ihanat ja saumat pysyvät kohdillaan myös monen pesun jälkeen. Ostan niitä tosin aina matkoilta. Saako niitä myös täältä?

Sofia, on May 22, 2014

Maria, ainakin täältä nettikaupasta toimitus Suomeen.

Karkki, on May 22, 2014

Ihania vaatteita- taas kerran!

Mulla on kaksi suosikkiasiaa mistä seuraava koko ostetaan jemmaan jo etukäteen. Conversen tennarit on toinen näistä( omansa talveksi ja kesäksi). Toinen must -have on Benettonin (kevyt) tikkitakki samettikauluksella. Mun on vain vaikea kuvitella omaa lasta ilman Converseja tai sitten tuota takkia. Niissä on vaan jotain niin poikamaista ja suloista 🙂

Sofia, on May 29, 2014

Karkki, Convarit ja Benettonin tikkitakit onkin ihan täydellisiä klassikoita!

Leave a comment
name
email
url
message