Good things for kids,  Random

Lifefactory arvonta

Nonniin, nyt olisi sitten pitkästä aikaa arvonnan vuoro. Saimme ennen vappua koko perheelle Ombrellinosta uudet Lifefactoryn pillilliset juomapullot testiin. Nyt niitä on testailtu jo pidemmän aikaa ja kovasti olemme pitäneet. Meillä oli jo Hattaralla vauvana Lifefactoryn lasinen juomapullo, ne taisivat niihin aikoihin eli 2010 vuoden tienoilla saapuakin Suomen markkinoille. Yhtäkkiä niitä olikin sitten jo ihan kaikilla ystävilläni ja ihan ymmärrettävästi, koska sen lisäksi, että pullot ovat pba-vapaata lasia ( silikoni kuoressa joka suojaa rikkoutumiselta), ovat ne todella kivan ja reippaan näköisiä. Pulloja saa monessa värissä ja tuttiosan voi vielä vaihtaa nokkamukiksi ja sitten käyttää irtokorkila juomapullonakin. Lifefactorilla on ollut aiemmin aikuisillekin juomapullo, mutta tämä pillillinen versio on ihan uusi. Se on erinomainen sportatessa, kun kantta ei tarvitse availla ja se on täysin konepestävä. Ainakin meidän tytöt myös pitävät pilleistä noin yleensäkin, joten tästä on lasten mielestä kiva juoda. Jos jokin pieni negatiivinen asia pullossa on, niin se on jo itsessään melko painava, koska on lasia. Mutta, pieni lisä käsipaino elämässä ei paljon menoa haittaa! Tykkäsimme siis kovasti!

Saan myös arpoa vanhempi-lapsi ( tai mikä vain) pulloparin teillekin, eli yhden ison ( 650 ml) ja yhden pienen (350ml) pullon. Voittaja saa sitten valita värit itse valikoimasta ( sen hetkisen varastotilanteen mukaan). Voit osalistua arvontaan (jättämällä kommentin) toukokuun viimeiseen päivään eli perjantaihin 30.5. keskiyöhön saakka. Suoritan arvonnan sitten viikonloppuna random number generaattorilla ja ilmoitan voittajan seuraavalla viikolla. Arvonta suoritetaan yhteistyössä Ombrellinon kanssa. Onnea matkaan! Arvonta on päättynyt.

Lattemamma

p.s. Jos kommentoit ensimmäistä kertaa, saattaa kestää hetken ennen kuin kommenttisi ilmestyy. Ne tulevat kuitenkin siinä järjestyksessä missä ne on jätetty. Ja muistathan laittaa oikean sähköpostiosoitteesi, että tavoitan voittajan.

p.p.s. En pahastuisi lainkaan jos haluat linkittää tämän arvonnan myös ystävillesi.

Pienempi pullo Hattaran käsissä ennen balettituntia muutama viikko takaperin.

185 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.