Jun
12

Lattemamma says Pop by

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Pidän tästä bloggailusta niin kovasti, että minua ihan harmittaa kun en ole ehtinyt kirjoitella teille juttuja jokaiselle päivälle. Nappasin nyt kuitenkin muutaman kuvan myyjäsiin valmistautuessani. Eli jos ehdit ensi viikolla Pop Uppiin, tai peremminkin myyjäisiini niin tällaisia pikkuisia minun näköisiäni aarteita sinne olisi tulossa…

Äitini toi tytöille taas Pariisista ihanat aplikoidut mekot ja pyysin häntä tuomaan samalla myyjäisiin muutaman kappaleen koska niiden perään on niin usein kyselty.

Rusettipinnejä on kahta eri kokoa ja useampaa väriä. Ne ovat täydellisiä. Myös muutama Bubble Gum- pinkki ja Cotton Candy- vaaleanpunainen kynsilakka löytyy.

Äitini ompeli sänkyihin myös suloisisa petivaatteita, mm. nämä raidalliset peitteet ja pinkit kashmir-tyynyt.

Kaksi tuollaista vauvan kokoista pojallekin sopivaa haalaria löytyy myös. Meidän tytöt saivat tuollaiset valkoiset venein koristetut mekot tuliaisiksi ja ne ovat aivan ihanat. Olkaimet menevät selän puolelta ristiin. Tytöt kyllä toivoivat, ettei mekkoja myytäisi yhtään, he ottaisivat kaikki kuulemma ihan mielellään itselleen…

Näiden pastellisten aarteiden lisäksi tarkoitukseni olisi tehdä ihania vaahtokarkkeja myyntiin ja leipoakin jotain hyvää kaffen kaveriksi. Myös joitain tyttöjen vanhoja second hand juttuja tulee vähän myyntiin. Kaikista mukavinta olisi kuitenkin jos ehtisit tulla sanomaan hei, koska olisi niin kiva saada teillekin kasvot!

Lattemamma xx

My little pop up is next week and I´m getting excited. If you happen to be in Helsinki area please pop by for a cappuccino ( my treat)!

p.s. Jos et pääse myyjäisiin ja haluaisit kovasti jonkin tietyn jutun, niin voit laittaa minulle asiasta sähköpostia. Osoitteeni löytyy tuosta sivupalkista.

p.p.s. Vihdoin ehdin vastata kommentteihinne <3 Kiitos vielä kaikista synttärionnitteluista. Niitä oli ihana lukea taas uudestaan!

5 COMMENTS
|
7,159 VIEWS
|
Partager sur Facebook
5 comments on “ Lattemamma says Pop by „
Katariina, on June 12, 2014

Tulen ehdottomasti tiistaina poikkeamaan ja ehkä mukanani tulevat myös 5-vuotias tyttöni ja 7-vuotias poikani. En malta odottaa!

Katariina

Pumpuli, on June 12, 2014

Kivaa, tulemme moikkaamaan tyttäreni kanssa, asumme ihan lähetellä!

Pumpuli, on June 12, 2014

Hmm… Siis lähellä.

Ita, on June 12, 2014

Sure I am coming!

Sofia, on July 2, 2014

Kiva kun kävitte kaikki! Thanks for popping by!

Leave a comment
name
email
url
message