Jun
13

Story

by Sofia   -   in Random

Olin keskiviikkona kahden tyttökaverini ja yhden suloisen muutaman viikon vanhan vauvan kanssa aamiaisella Vanhaan Kauppahalliin avatussa uudessa ravintolassa Storyssa. En voinut olla kirjoittamatta teille siitä, koska usein etsimme kavereiden kanssa kivoja aamiaispaikkoja ja nyt taisi löytyä melko täydellinen sellainen. Onneksi minulla oli sattumalta kamerakin mukanani!

Rakastan Vanhaa Kauppahallia ja olen niin onnellinen, että se on taas auki. Story on keskellä hallia ja valikoima on todella kiva. Aamiaista saa klo. 8.-11.00 ja sen jälkeen lounasta. Sen lisäksi tiskissä oli herkullisen näköisiä leivonnaisia ja voileipiä. Kahvin lisäksi Storysta saa mm. viinejä, eli lounaalla voi nauttia sen lasillisen ( tiedättehän, sen joka saa ostamaan ne kengät joita ennen lounasta jäi miettimään). Sisustus on kivan simppeli ja kodikas samaan aikaan. Tässä muutama aamiaisen lomassa nappaamani kuva…

Tilasimme mm. eggs benedict ja haudutettua ohrapuuroa tuoreilla marjoilla… ja omelettia ja croisanttia ja… Nam!

Jos olet rentoa ruokapaikkaa vailla niin suuntaa Vanhan Kauppahallin ihanaan tunnelmaan. Se ei koskaan petä! Storyyn menen ehdottomasti uudestaan ja se on perjantaisin ja lauantaisin klo.22.00 saakka auki, eli sinne voi myös suunnata lasilliselle ystävien kanssa.

Lattemamma

A new restaurant opened in Helsinki and I had the best breakfast there with my girlfriends. I can warmly recommend Story if you happen to be in the city center.

 

2 COMMENTS
|
9,739 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Story „
Ansku, on June 13, 2014

Vau, hyvältä näyttää! Kiitos vinkistä, tuonne on kyllä tehtävä aamiaisretki! 🙂 Tylsästä säästä mukavaa viikonloppua!

Sofia, on July 2, 2014

Tämä on ihana! Ollaan käyty jo kahdesti 😉

Leave a comment
name
email
url
message