Jun
14

Ihanaa viikonloppua!

by Sofia   -   in Random

Tahdoin vielä erikseen toivottaa teille oikein ihanaa viikonloppua!!

Kuvassa Hattara tepastelee kadulla vanhassa Tutu Du Monden mekossaan ja mummin Pariisin tuliaisina tuomissa tajuttoman hienoissa nilkkureissa. Ja tuo lausahdus, niin totta! Oletteko muuten koskaan huomanneet, että aina ne kaikkein upeimmat ja kiinnostavimmat ihmiset eivät välttämättä ole täydellisen kauniita. Itse ainakin ihailen ihmisiä joista huokuu karismaa, rauhallista itseluottamusta, ystävällisyyttä ja tietynlaista raikkautta. Jos ihminen itse näkee itsensä arvokkaana ( ja mikä olisi arvokkaampaa kuin muiden kunnioittaminen ja ystävällisyys) niin silloin me muutkin näemme sen.

Lattemamma

I wanted to come by and wish you a lovely weekend! In this photo Cotton Candy is wearing the old but very much loved Tutu Du Monde dress and new ankle boots that my mom brought from Paris. I have a case of serious shoe envy right now! And what comes to the sentence/ aphorism in the photo… I think it´s very true! It´s what really matters. And I personally feel that how you see yourself is how others see you too. What qualities do you find attractive in others? I most often think that people who are confident, kind, helpful and respectful have good charisma. I´m drawn to “fresh” looking people, no matter what their style is. And I feel there is a big difference in being arrogant and having good self esteem. Kindness and respect towards others often is the difference between those two. 

p.s. With a little hesitation ( I´m really eager to share all the lovely things I find but sometimes I might want to keep some little bits to myself) I wanted to share a link with you. It´s a link to one of my favorite blogs. This blog is perfect. The texts, the photos, the recipes. It will make you feel good. Anyway, I loved this post so much I wanted to share. I loved the birth story with the rose scent and I loved the thought of implementing strawberry field deja vu´s to little babies. It all just sounds wonderful and I thought that you might want to read it too.

p.p.s. How is it possible I have not read Mrs. Dalloway? Did you read it? It´s on my “summer reads” list now.

 

8 COMMENTS
|
11,309 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Ihanaa viikonloppua! „
Pia, on June 14, 2014

Ihanaa viikonloppua sinulle, Sofia! Ja kiitos blogistasi: siitä huokuu tuo sama, hyvää ja kaunista näkevä asenne.

Sofia, on July 2, 2014

Kiitos kaunis Pia <3!!!

Jatta, on June 14, 2014

Spot on <3! Ihanaa viikonloppua Ihana Lattemamma!

Sofia, on July 2, 2014

Kiitos Jatta!

May, on June 14, 2014

So generous of you to share this other beautiful blog. xxx Perfectly put. Love Olympia_grace

Sofia, on July 2, 2014

Thank you May!

Susanna, on June 15, 2014

Voi miten oikeassa olet! Ihanaa viikonloppua kaunis Sofia :)!!!

Sofia, on July 2, 2014

Kiitos Susanna <3

Leave a comment
name
email
url
message