Jun
10

Cotton Candy and Bubble Gum

by Sofia   -   in Random

Purkka ja Hattara eivät tietenkään ole lastemme oikeat nimet, senhän kaikki varmasti ovat ymmärtäneet. Mutta mistä ne nimet oikein tulivat? Hattara on saanut lempinimensä päiväkodin opettajaltaan. Yhtenä päivänä Hattaran opettaja laittoi minulle tekstiviestiä kesken päivän; ” Tajusin juuri miltä tyttäresi näyttää. Ihan hattaralta.” Hän oli silloin varmasti puettu päästä varpaisiin vaaleanpunaiseen. Purkalla taas oli vauvana pyjama jossa oli vaaleanpunainen hieman laatikkomainen yläosa ja vaaleanpuna-valkoraitainen alaosa jossa hän näytti ihan Hubba Bubba-purkalta. Niinpä heille vakiintui nimet Little miss Bubble Gum ja Little miss Cotton Candy joita käytin aina facebookin kuvateksteissä. Oli tietenkin luonnollista, että samat lempinimet jatkoivat blogiinkin suomennettuina. Purkka ja Hattara saattavat monen mielestä tuntua ällömakeilta lempinimiltä, mutta niihin liittyy tarina ja mielestäni ne myös sopivat hyvin blogiin muistuttamaan, että mikään täällä ei ole ihan niin vakavaa ja asiat ovat tarkoituksella vähän vaalenapunaisempia ja makeampia kuin todellisuus. Purkka ja Hattara aiheisia juttujakin on meille kertynyt tässä vuosien saatossa muutama.

When I found these customizable nail polishes for the girls I had to order them. They were just so cute. I ordered a few extra ones and will bring them to the pop up store next week.

Ystäväni toi tytöille Turusta tuliaisiksi Purkka- ja Hattara tikkarit.

The Library of Fragrancen tuoksut olen ostanut joskus Bon Marchen jouluosastolta. Idea oli ehkä kivampi kuin itse tuoksut. Me pidämme edelleen enemmän Jacadin ja Bonpointin lasten hajuvesistä.

Kun rapsutat tarraa siitä irtoaa tuoksua.

Toivottavasti viikkosi on lähtenyt iloisesti käyntiin! Oma viikonloppuni oli niin täydellinen, että palautuminen maanpinnalle kestää ehkä hetken  . Sen lisäksi tuntuu, että töitä on juhannukseen saakka hirmuisesti, mutta sen jälkeen helpottaa ainakin hetkellisesti. Yritän kuitenkin ehtiä tehdä teille viikonlopusta pienen kuvakoosteen jossain välissä. Ensi viikolla olen BonBureaun tiloissa, osoitteessa Korkeavuorenkatu 4 tiistaina ja keskiviikkona pitämässä omia pikku myyjäisiäni. Olisi oikeasti super kiva jos pääsisit moikkaamaan ja ehkäpä joku voi löytää sieltä mukaansa muutaman aarteenkin.

Lattemamma

p.s. Haluaisin kovasti ehtiä jossain vaiheessa vastailemaan ihaniin kommentteihinne. Olen lukenut ne kaikki ja yritän löytää vuorokaudesta tarpeeksi hetkiä kaiken tekemiseen tällä hetkellä.

p.p.s. Jos olet Kuopiossa niin ehkäpä törmäämme tänään. Olen tämän päivän kuvauksissa aina niin kauniissa Kuopiossa.

A little story behind the blog. Little miss Bubble Gum and little miss Cotton Candy are obviously not our girl´s real names. But how did they get those nick names? Cotton Candy´s daycare teacher once sent me a message during her day there saying; ” I just realized what she looks like. She looks like Cotton Candy!” I bet she was dressed head to tow in pale pink. Bubble Gum got her name from a pj she had when she was a baby. It had pink and white striped bottoms and the top was a little boxy shaped and pink. She really looked like a piece of Hubba Bubba gum in it. So in facebook I started to use those names for captions.  And it was natural to move the names here to the blog when I started blogging. I know the nick names are a bit sweeter than sweet and many may think they are tacky, but nevertheless they come with a story and I like how they remind that everything here is a bit sweeter and more pink than in reality. And actually the nick names suite the girls very well. Nobody really calls them by those names, they have different nick names that are used all the time by their teachers and everyone. But here they shall remain the sweet little treats they are.

4 COMMENTS
|
10,495 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Cotton Candy and Bubble Gum „
Ansku, on June 10, 2014

Ihana postaus!! Nuo tyttöjen lempinimet ovat yhdet parhaimmista, jotka olen kuullut, ja edelleen ne saavat hymyn suupieliin aina kun luen postauksiasi <3 Elämässä ei pidäkään kaiken olla aina niin vakavaa, vaan on ihanaa, kun mukana on myös ylisöpöjä juttuja! (ja tietty jos ovat vielä vaaleanpunaisia niin aina parempia! 😉 ) Myyjäisissä tavataan! 🙂

Sofia, on June 12, 2014

Jee Ansku, mahtavaa! Kiva kun pääset tulemaan!

Laura, on June 11, 2014

Olisiko Lattemamman myyjäisten ihanuuksia mahdollista ostaa myös netin/blogin kautta? Minä kun en valitettavasti asu Helsingissä ja pääse käymään ihan paikanpäällä. 🙁

Sofia, on June 12, 2014

Laura, laitoin tänään vähän kuvia jutuista joita sinne on tulossa myyntiin. Jos jokin kiinnostaa erityisesti niin laita minulle sähköpostia :)! Harmi kun en pääse tapaamaan sinua…

Leave a comment
name
email
url
message