Jul
14

Island living vol. 2

by Sofia   -   in Interior design  Random

Miten viikonloppusi sujui? Me paistoimme taas kasan lettuja mansikoiden kaveriksi ja pidimme lettukestit. Leikimme metsässä, ihmettelimme mustikanvarpuja joissa marjat alkavat nyt kypsyä ja etsimme rantautuneita aarteita. Näimme metsähiiren ja joutsenperheen joka tuli rantaamme ruokailemaan ja tietenkin saunoimme ja istuskelimme saunan terassilla ilta-auringossa pitkän tovin. Eli ihan oikeissa lomatunnelmissa olemme olleet täällä. Tässä vähän lisää kesäisiä kuvia täältä saaresta. Tällä kertaa sisustuspainotteisia…

Some photos from the island…

 

Tällä viikolla blogissa yksi pieni sisustusjuttu tyttöjen huoneesta kaupungissa ja ihania Petit Bateaun kesäsuosikkivaatteita saaresta.

Lattemamma

 

3 COMMENTS
|
6,692 VIEWS
|
Partager sur Facebook
3 comments on “ Island living vol. 2 „
Johanna, on July 14, 2014

Hei mä haluan ton Bondi Beach -tyynyn, meillä on nimittäin samaa sarjaa merimiessäkki täällä mökillä ;-). Ei vaan, hyvin näyttää tyyny teille sopivan, saatte siis pitää sen…Mekin nautimme taas tänään auringosta viimeöisen hirmu-ukkosen jälkeen. Mukavia lomapäiviä teille!

Sofia, on July 14, 2014

Johanna, mitäs jos sä lähetät mulle sen merimiessäkin ;). Ihania lomapäiviä sinnekin. Tultiin just kaupunkiin muutamaksi päiväksi, mutta torstaina jo takaisin…

Ansku, on July 14, 2014

Voih, kuulostaa aivan ihanalta loman vietolta!! Ja voi huokaus kuinka kauniita värejä ja esineitä teillä saaressa onkaan.. Mä tykästyin tuohon teepurkkiin ihan suunnattomasti! 😀 Aurinkoisia päiviä sinne! 🙂

Leave a comment
name
email
url
message