Jul
16

Petit Bateau

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Rakastan, rakastan, rakastan Petit Bateaun vaatteita. Merkki on minulle tuttu jo lapsuudesta ja olen siitä intoillut täälläkin moneen kertaan. Klassisia, reippaita, merihenkisiä, raikkaita ja iloisia, mutta ennen kaikkea mukavia ja laadukkaita lasten- sekä aikuistenvaatteita.  Moni oma suosikkini sekä lapsille, että itsellenikin on Petit Bateaulta. Merkki on varmasti monelle tuttu, ainakin super laadukkaista ja kestävistä alusasuista ja yökkäreistä. Me saimme, no oikeastaan siis tytöt saivat, suloisen paketin Tukholmasta Minna G´ltä. Paketissa oli tytöille kesävaatteita, alusasuja ja suloiset pyjamat. Petit Bateaun tietenkin. Minna G´n liikkeessä kannatta piipahtaa jos on Tukholmassa kesäretkellä ja Petit Bateauta vailla. Hänellä on hyvä valikoima myös aikuisille. Kuka voisi vastustaa laadukasta raitapaitaa tai -mekkoa? Omalla haavelistalla on myös keltainen Petit Bateaun sadetakki, samanlainen kuin tytöillä. Ainoa ongelma on, että minulla on jo hyvä sadetakki ja ihan periaatteesta en viitsisi keräillä kaappiin ylimääräisiä vaatteita. Toisaalta, eikö juuri lasten kanssa joka kelillä ulkoilevilla äideillä voisi olla useampikin sadetakki? Eikö?!?

 Tässä muutama kuva ihanista asuista jotka tytöt saivat…
Some Petit Bateau love for this summer. We love these outfits from Minna G in Stockholm! Cotton Candy is wearing the honey yellow serge skirt and a navy t-shirt with white piping. This immediately became her favorite skirt for the moment although it´s still a bit big for her and we had to readjust the waistband quite tight inside. Bubble Gum has heavy jersey shorts and a t-shirt. The material is just so nice. She loves this comfy and cute outfit. I´m a huge fan of Petit Bateau and their clothes never disappoint quality, comfort nor look vice. Definitely one of my favorite brands for kids and grown ups alike. By the way, did you already have a look at their upcoming fall collection? I´m head over heels for a few items. And this look in particular. Absolutely perfect for daycare.

Mukavaa kesäpäivää,
Lattemamma

 

p.s. Minna G liikkeen löydät osoitteesta Östgötagatan 32 (Se löytyy kun Slussenilta kävelee Götgatania alas n. 10 min).

 

10 COMMENTS
|
12,701 VIEWS
|
Partager sur Facebook
10 comments on “ Petit Bateau „
Susannaf, on July 16, 2014

Petit Bateau merkki myös täällä suosikki! Raikkaita, merellisiä ja laadukkaita.
Juuri kannoin (raahasin) lastin merkin vaatteita Ranskasta ja nyt taas riittää;)
Mutta tuo uusi mallisto on i-h-a-n-a! Merkkiä muuten saa syksyllä myös Daisy&Donista.

Sofia, on July 16, 2014

Joo Susannaf kiva, että tulee Suomeenkin ja mun suosikkikauppaan :). Tuolta Minna Gltä saa vaan myös niitä aikuisten ihanuuksia ja vähän muitakin Ranskalaisia juttuja, kuten Durancea.

Laura, on July 16, 2014

Voi ne vauvojen “kumpparit” on ihanat, mulla ostoslistalla.

Sofia, on July 16, 2014

Laura, ne on niin söpöt!

Niina, on July 18, 2014

Petit Bateau on kyllä meidänkin ehdoton suosikkimerkki. Tilasin taas melkoisen paketillisen merkin vaatteita alennusmyynneistä. Ja onpa kiva kuulla, että PB:n vaatteita saa pian Suomestakin.
Se keltainen sadetakki on muuten ollut mullakin haavelistalla viime kesästä saakka, kun sovittelin sitä Pariisissa. Hiukan on jäänyt harmittamaan, etten sitä silloin hankkinut…

Sofia, on July 31, 2014

Niina, se on kyllä niin ihana myös aikuisille!

Tuplamamma, on July 18, 2014

Minäkin olen harkinnut keltaisen sadetakin ostoa… Oltaisiin sitten poikien kanssa samikset:-) Ne takit saavat minut aina hyvälle tuulelle!

Sofia, on July 31, 2014

Tuplamamma, sama täällä! Aina saavat hymyn huulille 🙂

Tintti K, on August 8, 2014

Samasta sadetakista haaveillaan myös täällä…sovitin sitä jopa Hampurin liikkeessä, mutta juuri tuosta samasta syystä jäi (vielä) ostamatta. Kun eihän sitä oikeasti kahta sadetakkia tarvitse. Mutta toisaalta, olisi niiin ihana pukea samat takit pojan kanssa puistoon päälle 🙂

Ihana viettää aikaa vanhoja blogipostauksia lukien viinilasi kourassa, kesällä kun blogien lukeminen on jäänyt kovin vähälle. Mutta mikäs nyt sen parempaa, kuin paljon ihania postauksia luettavana!

Ihanaa viikonloppua!

Sofia, on August 12, 2014

Kiitos ihana Tintti K ja eiköhän me molemmat ne takit jossain vaiheessa kuitenkin päädytä hankkimaan ;).

Leave a comment
name
email
url
message