Jul
17

Knobs

by Sofia   -   in DIY projects  Interior design

In the girls room we keep this very old tattered drawer that belonged to me as a kid. I painted it white a “few years” ago ( while watching the Swedish crown princess Victorias wedding on tv at the same time). In those four years the white paint has worn out and there might be some scratches and little pencil marks on it too. But this piece of furniture is perfect for a little girls room for one reason. It has a lot of drawers. It hosts all those little things girls love to collect, it hosts pencils and markers,  hair bows and pins, stickers and whatever you can imagine a girl wanting or needing. So even though the drawer was and is a little worn I was not ready to give it up yet. But those white porcelain knobs that my mom changed to it when I was a little girl ( it originally came with bigger wooden knobs no one liked) started to come loose one after another. So it was time to change some of them. I wanted to do a little something different without it being too much. So I added a few different kinds here and there. A few pink ones from Zara home and off white octagon ones from Anthropologie. That bronze bunny is from there as well and I love it. I´ve seen it used as a curtain holder too. I know the drawer needs a fresh paint too and I think I´ll use the same gray we have on the door if someone finds out which one we used ( we have all forgotten the mixture, the horror). But all in good time. Holidays are for devouring books and eating ice-cream on the dock.

Meillä on tyttöjen huoneessa vanha lipastoni joka on vuosien saatossa matkannut kodista toiseen ja kulunut kovasti käytössä. Se on silti aivan täydellinen pikkutyttöjen huoneeseen, koska sinne mahtuu niin paljon aarteita ja käytännöllisiäkin juttuja. Maalasin lipaston valkoiseksi nelisen vuotta sitten ja nyt se toden totta tarvitsisi jo uuden maalikerroksen. Harmaa olisi mielestäni kiva valkoisten ja vaaleanpunaisten nuppejen seuraksi. Äitini vaihtoi siihen aikoinaan valkoiset posliininupit joista osa alkoi vuosien kovan käytön jälkeen irrota ja yksi halkesikin. Olen sittemmin hankkinut uusia nuppeja sieltä täältä. Roosat ovat Zara Homen ja kermanvalket kahdeksankulmiot sekä pronssinen pupu ovat Anthropologien. Minusta on kiva kun siellä täällä on muutama erilainen nuppi, mutta lipasto ei silti ole “liian näyttävä”. Lastenhuoneessa on niin paljon kaikenlaista pikkuruista ympäriinsä, että on kiva pitää perus huonekalut edes suht yksinkertaisina.

Tällainen pikku sisustusjuttu tällä kertaa. Muistatkos muuten kun Uusitähden aivan ihana lastenvaateliike avattiin Helsinkiin? Heillä oli ihania harmaaksi maalattuja vanhoja lipastoja yms. ja harmaisiin laatikostoihin oli laitettu rusetin muotoiset vetimet. Jos satut tietämään mistä sellaisia voisin löytää niin vinkit otetaan vastaan mieluusti.

Lattemamma

8 COMMENTS
|
11,602 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Knobs „
Susannaf, on July 17, 2014

Pupu-nupit on niin suloiset ja muistan ne pinterestiin tallentaneeni myös.
Minä muuten kyselin Uudentähden kalusteiden perään liikkeen lopettaessa mutta eivät olleet myynnissä:( rusettivetimet oli ihanat enkä ole vastaaviin törmännyt mutta Laura Ashleyltä löysin vuosi sitten samantyyliset rusettikoukut, jotka aion jossain lasten vanhaan vaatekaappiin laittaa…kunhan ehdin:)

Sofia, on July 21, 2014

Susannaf, kiitos vinkistä, käyn Ashleyllä kurkkaamassa jos sopisivat meillekin 🙂

Pia, on July 17, 2014

Jos satut onnistumaan jäljittämään tuon kauniin harmaan sävyn, joka teillä on kotinne ovissä, niin vinkkaa. Juuri tuollaista sävyä kaipailisin itsekin. Tyttöjen huone on ihastuttava, samoin pupuvedin! 🙂

Sofia, on July 21, 2014

Kiitos Pia!! Ja ilmoittelen kun se jäljitetään jostain…

Niina, on July 18, 2014

Tuo laatikosto on kyllä ihana ja niin on uudet nupitkin. Olen yrittänyt etsiä meidän lastenhuoneeseen jotakin samantyylistä laatikostoa tyttöjen aarteille, mutta vielä en ole sellaista onnistunut löytämään. Uudenkin kalusteet olivat kyllä ihanat!

Sofia, on July 21, 2014

Kiito Niina!

Ita, on July 28, 2014

So adorable to mix and match. Makes it all the more personal.

Sofia, on July 31, 2014

Thanks Ita!

Leave a comment
name
email
url
message