Random

Books and coffee

That´s the plan for the weekend. What´s yours? We are heading back to the island after spending this week in the city. I´m going to drink coffee, read books, take part in the neighboring islands big summer party ( apparently I´m in charge of bringing a big tray full of sandwiches). But mostly I´m just going to read books. Well at least when I´m not expected to dance on the rocks or wonder in the woods with my little fairies.

” The best moments in reading are when you come across something – a thought, a feeling, a way of looking at things which you had  thought special and particular to you. And here it is, set down by someone else. A person you have never met, someone even who is long dead. And it is as if a hand has come out and taken yours.” Alan Bennet

Have a great weekend!

Ihanaa viikonloppua!!!

Lattemamma

7 Comments

 • Niina

  Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! Meillä on tarkoitus nauttia aurinkoisesta Helsingistä ainakin piknikillä. Aurinkoista viikonloppua! 🙂

 • Katariina

  Hei!

  Ihanaa saaristoelämää teillä siellä.

  Mekin ollaan mökkeilty nyt jo viikko palattuamme etelästä. Mitä kirjoja kuuluu lukusuunnitelmiisi? Vielä on lomaa, aikaa ja netittömiä päiviäkin pidetään, joten vinkkejä otan mielelläni vastaan.

  T. Katariina

 • Ansku

  Kuulostaa aivan täydelliseltä kesäviikonlopun vietolta! Itse olen töissä, mutta olin juuri pitkillä vapailla, joten sehän oli oikeastaan sitä minun “viikonloppuani” 😉 Mukavaa viikonloppua!:) Ps. Hyviä kirjavinkkejä otetaan aina mielellään vastaan 🙂

  • Sofia

   Ansku ja Katariina, juuris sain viikonlopun kirjan luettua. Tällä kertaa se oli Donna Leonin The Golden Egg. Tykkään noista Leoneista todella paljon ja ovat juuri sopivaa lukemista rantakallioille.Jos dekkarit sekä Venetsia kiinnostaa ja kirjasarja ei ole tuttu, niin suosittelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.