Random

Island living vol. 3

Viikonloppu venyi ihanan pitkäksi tiistaille saakka ihan horroksessa kuumuudesta ja joutilaisuudesta nauttien. Toki saaressa aina riittä puuhaakin, mutta se kuuluu maalaiselämään. Ja kyllä täällä on ihan reporankana laiskoteltukin ja luettu niitä kirjoja. Tässä taas vähän kuvia saariston lasten elämästä…

Our weekend has turned in to the week without any of us really noticing. We have mostly just idled away with our books and just ran on the rocks and swam in the sea. It´s been hot hot hot. One morning I slept until eleven. I don´t remember the last time I did that. I stayed up a bit past my bedtime reading books but I think I still slept for 10 hours. I´m usually the first one up so that was nice but at the same time I felt I missed the whole morning.  A cooling morning swim in the sea always wakes one up after such a decadent sleep. What can I say. We are loving it here . Here are some more photos from the island…

Perjantainen sumu toi saaristoon sademetsämäisen tunnelman.

Tytöt viihtyivät hyvin viereisen saaren kesäjuhlassa viikonloppuna. He saivat tikkarit ja leikkitatuoinnit ja pääsivät lavalle tanssimaan. Mitäs sen ihmeempää pikku tytöt juhlilta voisivat toivoakaan.
Äidin tyttö!
Sauna ja viileät juomat kesäiltana. Mikäs sen ihanampaa?
Ehkäpä se kun herää aamulla ennen muita, keittää mutteripannulla espressoa vastajauhetuista pavuista ja käpertyy sohvalle lukemaan hyvää dekkaria ison maitokahvin kera.

Luonnon helminauhaa.

Ihanaa viikkoa töihin tai lomalle!

I wish you a fantastic week! Tomorrow I´m sharing a cooling summer favorite and it´s “healthy” too!

Lattemamma

2 Comments

  • Täti Ruskea

    Vaikuttaa kyllä todelliselta lomalta. Ihanaa! Meillä vierähti viikko Helsingissä lomaillessa. Monta Helsinki-vinkkiäsi tuli hyödynnettyä esim.pojat saivat yllätykseksi keskiviikkokarkkipäivän, kun poikkesimme Sweetheartissa 😉 Kotona pikkupoikien leikit käynnistyivät välittömästi eikä loppua näy. Nyt tosin alettiin suunnitella elokuulle vähän isompia juhlia. Jännitystä ilmassa, ehditäänkö saada kaikki ajoissa valmiiksi. Sen jälkeen alkaakin “valmistautuminen vauvaan”. Luinkin jo joitakin vanhoja vauva-aiheisia postauksiasi ja virittäydyin tunnelmaan. Sairaalakassipostausta vielä odottelen 😉

    Nautinnollisia aurinkopäiviä teille!

    • Sofia

      Kiitos Täti Ruskea ja tosiaan on vähän vieräjtänyt aikaa siitä kun piti se sairaalalaukku postaus tehdä. No nyt on inspiraatio sitten siihenkin taas, kiitos muistutuksesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.