Aug
6

A daytrip

by Sofia   -   in Good things for kids

Teimme maanantaina pienen päiväretken Tallinnaan äitini ja tyttöjen kanssa. Otimme Linda Linen aamulla sinnepäin ja tulimme samalla kyydillä illaksi kotiin. Kävimme Jacadin alennusmyynnissä ja syömässä kevyttä lounasta. Haistelimme kukkasia kukkatorilla ja ostimme pienet kimput hajuherneitä kotiin viemisiksi. Koska päivä oli kuuma, pysähdyimme myös tietenkin jäätelölle. Tässä ihan muutama kuva aurinkoisesta päivästämme…

We did a day trip to Tallinn on monday with my mom and the girls. It was a super hot day but we managed to enjoy some orange and strawberry ice-cream, a light lunch and some discount shopping in Jacadi. Here is just a few photos from our day there…

Jäätelötauko.

Kesähattu on Jacadin. Ostimme nyt alennuksesta myös isomman koon, ehkäpä ensi kesäksi.

Mekot on mummi tuonut Pariisista. Samanlainen oli myös Lattemamman pop upissa myynnissä. Nämä ovat olleet tämän kesän suosikit ja mahtuvat varmasti vielä ensikin kesänä.

Ennen kotimatkaa ostimme tytöille vielä pienet hajuhernekimput…

Lauttamatkalla sisustettiin nukkekotia tarrakirjaan ( tämä on jo meidän toinen samanlainen, on tosi kiva!) ja leikittiin paperinukeilla. Myös vetkuiltiin välillä kyllästyneinä ja sitten nukahdettiin.

On the ferry boat the girls played a little with paper dolls and we decorated doll house rooms in this sticker book ( it´s called Doll´s House Sticker Book in English and is by Usborne Activities). It´s already our second one. We really like it. ( It was hot and the girls were also whiny and then they fell asleep.)

Mukavaa päivää!

Have a nice day!

Lattemamma

8 COMMENTS
|
7,065 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ A daytrip „
mari, on August 6, 2014

aivan ihanat mekot! 🙂

Sofia, on August 6, 2014

Kiitos Mari!

malviina, on August 6, 2014

Tuli mieleen oma lapsuus kun olimme siskon kanssa puettuina samanlaisiin mekkoihin. Mekot olivat äidin ompelemat varmaan muoti+kauneus lehden ohjeilla, joita myöhemminkin luettiin kuin raamattua :). Rusettinauhat saatiin valita stockalta ja tietysti käytiin myös kukkapuodeissa, äitini kun on puutarhuri.

Sofia, on August 6, 2014

Malviina, ihania muistoja. Pidin myös juuri siksi mekoista kun niissä on ihanan “vanhanaikaisen” mallinen leikkaus. Tuli näistä vähän Astrid Lindgrenin Marikki mieleen.

Laura, on August 8, 2014

Ihanat mekot ja tytöt! Olen niin onnessani kun pääsen pukemaan pian omaa tytärtä.

Sofia, on August 12, 2014

Kiitos Laura ja mäkin oon niin onnellinen kun pääset kohta! <3

Tuplamamma, on August 8, 2014

Ihanat mekot ja ihana Jacadi! Olimme viime kesänä näihin aikoihin Tallinnassa ja kävimme muutamankin kerran Jacadin alennusmyynnissä… Voi valinnan vaikeutta! Ehkäpä jonain syksyisenä lauantaina teen päivämatkan Tallinnaan.

Sofia, on August 12, 2014

Tuplamamma, siellä oli tosiaan vielä aika paljon kaikkea alennuksessa, ihan erityisesti tosin ihania vauvojen ja pikkuisten juttuja. Huoh!

Leave a comment
name
email
url
message