Aug
1

Have a happy weekend!

by Sofia   -   in Random

Guess what? My holiday starts tomorrow. My official holiday from work. I only work part time so it may seem as I have been on holiday the whole summer ( and in all honesty it´s felt like that too) but now I´m really off for 3 whole weeks. The daycare, school and hobby season is already starting in Finland and Bubble Gum´s first ever ballet class is in a few weeks so we can not spend the whole time on the island. But I still plan to enjoy my holiday to the fullest. Little travels are in the plans too. So for the month of August things here on the blog are still a little more slow paced and posts will be coming only a few times a week.  Bare with me. Fall will arrive and the blog will return back from holiday mode too… eventually. In the meanwhile if you are looking for something to read this weekend here are some links to old posts on the blog…

Ice-cream parlour would be a perfect party theme for the summer season.

Feel like baking? These marbled raspberry cheesecake cup cakes are enjoyed cold so they are great for the summery days too.

And nothing better than a cooling ice-cream sandwich on a hot day.

Are your babies starting new hobbies soon too? Cotton Candy is starting her second year of ballet but for Bubble Gum it´s her first and she is so so proud. She keeps telling everyone, “I´m starting ballet, I´m a big girl now!” How cute?!

We love pj parties ♥.

We have used these floral tunics a lot this summer.

Even the Sylvanian families are on holiday!

I´m already busy planning the girls next birthdays ( that are in October and November) but if you´d like to have a look here is Cotton Candy´s 4th birthday party. This year we are actually thinking of throwing both of the girl´s friends one big party as they have requested the same theme. I can tell you it´s not something I would have picked as a theme were the choice mine but I´m now embracing it to the fullest. I´ll just plan a party for family and relatives for each girl individually and go for a more classic approach.

A look in to the girls closet few years back. Soon it´s time to update the wardrobes for fall. We have bought a few items from the sales but I still have to go through everything to see what we need and what we already have.

If you are in the mood for something sweet and fluffy check this post out.

And if you have not seen it yet here is our home... I have finally placed an order for curtains for our bedroom and the girls room after living here for nearly three years. Hope they arrive soon!

Ihanaa viikonloppua! Tänään vähän linkkejä vanhoihin blogimerkintöihin jos kaipailet lukemista. Minulla alkaa huomenna virallisesti kesäloma, vaikka olenkin saanut nauttia todella paljon lomatunnelmasta jo kesä- ja heinäkuussakin koska olen saanut tehdä töitä osa-aikaisesti. Oikean kesäloman alkua aion juhlistaa juomalla lasillisen ihanasti viilennettyä sampanjaa. Blogi jatkaa siis vielä näin elokuussakin vähän hitaammalla temmolla ja palaan sitten syksymmällä normaalirytmiin.

Lattemamma 

10 COMMENTS
|
11,056 VIEWS
|
Partager sur Facebook
10 comments on “ Have a happy weekend! „
Jatta, on August 1, 2014

Ihanaa lomaa Sofia & perhe!

Sofia, on August 6, 2014

Kiitos Jatta <3

Täti Ruskea, on August 1, 2014

Ihanaa, että loma on vielä edessä! Kivoja linkkejä olit koonnut postaukseen. Meillä vietetään tänä vuonna vähän erikoisemmat synttärit. Pidämme yhteiset synttärit minulle ja pojille. Kolmella pojalla ja minulla on synttärit muutenkin kuukauden sisällä ja tänä vuonna sinne väliin tullee myös uuden perheenjäsenen syntymäpäivä. Siitä syystä haluamme hieman rauhoittaa tilannetta ja juhlistaa kaikkia samana päivänä. Isoilla pojilla on lisäksi omat kaverisynttärinsä, mutta sovimme tänä vuonna (em.syystä), että ne pidetään kodin ulkopuolella. Pikkupoikien synttärit on kahden viikon välein ja tänä vuonna ajatteltiin pitää heidän kaverisynttärit samaan aikaan. Kumpikin on valinnut oman teemansa. Molemmat saavat kavereineen oman herkkupöydän (nuoremman kaverit ovat vanhemman kavereiden pikkusisaruksia), sitten isot jatkavat juhlia (leikkejä) yläkerrassa ja pienet alakerrassa. Mielessäni on myös muutama yhteinen teema tulevaisuuden synttäreille. Toisaalta isossa perheessä on mielestäni tärkeää, että jokainen saa edes kerran vuodessa jakamatonta huomiota ikiomilla synttäreillään. Suloista tuo teidän pikkuinen baletti-intoilija! Juuri balettijutut olisivat minuakin kiehtoneet tyttölapsen elämässä. Toki pojatkin voivat tanssia, muttei se ole ihan sama asia kuin tytöillä tutuineen 😉 Nautinnollisia lomapäiviä!

Sofia, on August 6, 2014

Kivan kuuloisia synttärisuunnitelmia teillä Täti Ruskea. Mietin monesti kommenttejasi lukiessa, että olisipa kiva jos pitäisit blogia.

Ansku, on August 1, 2014

Nautinnollista lomaa!! Toivottavasti lomasi on täynnä rentouttavia, ihania, ja aurinkoisia päiviä 🙂 terveisin toinen lomalainen, joka nauttii maalla mökkielämästä <3

Sofia, on August 6, 2014

Kiitos ihana Ansku ja ihanaa lomaa sinullekin!

Neiti Oliivi, on August 1, 2014

Mukavaa lomaa! Blogisi aivan mielettoman ihana ja hyvantuulinen.

Sofia, on August 6, 2014

Kiitos paljon Neiti Oliivi <3

Laura, on August 4, 2014

Aurinkoisia lomapäiviä! Kiitos ihastuttavista kesäpostauksista, kauniiden kuvien parissa on täällä huokailtu. Meillä lomaillaan viimeistä viikkoa, ensi viikolla koittaa ihan uusi arki, kun palaan töihin. Pitääkin kaivella postauksesi töihin paluusta ja dagiksen aloituksesta. Mutta vielä on kesää jäljellä!

Sofia, on August 6, 2014

Kiitos Laura! Ja paljon lykkyä pyttyyyn töihinpaluuseen. Itse olin silloin poissa neljä vuotta, mutta kun palasin vanhaan tuttuun työpaikkaan niin nopeasti tuntui kuin aikaa olisi kulunut paljon vähemman.

Leave a comment
name
email
url
message