Jul
30

Silly little things

by Sofia   -   in Random

Although I love life on the island, the slow moving schedule and the fresh air -no make up thing, I sometimes start to miss the pretty little things of city life. Putting nice bows on the girls hair and getting them dressed in pretty summer dresses and ballerina shoes. I miss heels and cute lipsticks and nail polishes, pink flowers and long bubble baths with scented candles and running water to take showers under in the mornings. I must admit I love these silly little things just as much as I love the country life. I know how lucky I am to get to have both of these sides in my life. During July we have made a few quick visits to the city and I have made the most of them with sashimi, sparkling wine and cocktails with a friend one night and dressing up a little nicer just to go out for a casual dinner with mr. Espresso or just sipping on our cappuccinos and babyccinos and nibbling little pastries on a terrace of a café  in pretty dresses with my baby girls. You know the sort of thing one might want to indulge in after running wild for some time. Don´t you just love these kinds of superficial and silly but pretty little things?

 

 

Muutama kuva suloisista höpsötyksistä. Kuplivaa, kimaltelevaa, korkeita korkoja, kauniita huulipunahylsyjä, kukkasia, kylpyjä kynttilänvalossa ja kaikkea tyttömäistä, sellaiset tuntuvat välillä ihanilta ja ilahduttavilta kun elämässä on enemmän aurinkorasvaa ja aaltoja laiturilla. Parasta on tietenkin, että molemmista saa nauttia vuorotellen.

Lattemamma

6 COMMENTS
|
8,125 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Silly little things „
Laura, on July 30, 2014

Tiedän mistä puhut! Vaikka mökkielämä onkin ihanaa ja vapaampaa, on myös ihana palata kotiin, jossa asiat ovat järjestyksessä ja arjen luksus (= esim. lämmin suihku) on käden ulottuvilla. Juuri ne pienet suloiset ja tyttömäiset tai naiselliset jutut tekevät arjestakin juhlaa. Ihania kuvia ja ajatuksia sinulla jälleen!

Sofia, on July 31, 2014

Kiitos Laura <3

Täti Ruskea, on July 30, 2014

Loman jälkeen arjestakin löytyy paljon aihetta juhlaan, juuri kuten kirjoitit 🙂 Onneksi meillä Suomessa on myös viikonloput tai arkivapaat (työstä riippuen), jolloin on puolestaan arjen vastapainoksi mahdollisuus saada loman/juhlan tuntua pukeutumalla esimerkiksi kahvilakäynnille tai kyläilylle ystävien luo. Mun pitäisi saada ennen arjen alkua päivitettyä jokaisen pojan vaatekaappi. Alkukesästä ehdin käydä läpi vasta kuopuksen kaapin. Perinteisesti oon tehnyt inventaarion alkukesästä (tai jo keväällä) pikkupoikien kaapeille ja juuri ennen koulujen alkua isojen poikien kaapeille. Vaatetta jää jokaiselle jatkuvasti pieneksi ja ennen uutta sesonkia tarvitaan myös uusia hankintoja. Tänä vuonna minulla on järjestettävänä vielä viidennetkin vaatteet, kun pitää saada syysvauvankin asusteet pestyä ja silitettyä valmiiksi. Ehkä jotain uutta ja omaa hankittua myös hänelle. Olisi kiva, jos ehtisit tehdä postauksen teidän tyttöjen syysvaatepäivityksestä (esim.päiväkotivaatteet), kun sen aika koittaa. Nyt ilmeisesti saadaan vielä nauttia helteistä. Vau mikä kesä!

Sofia, on July 31, 2014

Ihana kommentti taas Täti Ruskea ja saattaisinpa tehdäkin päiväkotivaatepostauksen, kiitos ideasta!

Hanna, on July 31, 2014

Aivan näin! On ihanaa olla mökillä vähän “hunningolla” ja sitten palata kaupunkiin “kuriin ja järjestykseen” ja ennen kaikkea juoksevan veden alle. Olo on vähän kuin uutena vuotena: täynnä hyviä lupauksia pitkistä unista, säännöllisestä ruokarytmistä jne. Jotka sitten pitävät tai… Palaan yli kahden vuoden tauon jälkeen takaisin työelämään syyskuussa ja lapset aloittavat päiväkotiharjoittelun viikon päästä. Olisi ihana kuulla mitkä asiat ovat omaa arkeasi helpottaneet kun palasit töihin! T. Hanna

Sofia, on July 31, 2014

Hanna, tsemppiä töihinpaluuseen! Omaa arkea helpotti erityisesti aviomies 🙂 ja lähellä asuvat isovanhemmat eli tukiverkko.

Leave a comment
name
email
url
message