Jul
29

Good Morning!

by Sofia   -   in Good things for kids

Ihaniin yöuniin on näillä helteillä kolme hyvää ratkaisua. Ottaa viilentävä iltauinti juuri ennen nukkumaanmenoa, laittaa ilmalämpöpumpuista jäähdytys päälle ja tietenkin pukeutua kesän suosikkipyjamiin joissa on vain lyhyet shortisit ja hihaton väljä yläosa. Tämä Hattaran kesäpyjama on Petit Bateaun ja se tuli meille siinä Minna G.n lähettämässä paketissa. Hattara on pitänyt yöpaitaa lähes tauotta, se on vain pesty välillä…

It has been so hot lately that we are thankful for having air conditioning at the island and every night before bedtime we take a cooling swim in the sea. Cotton Candy has been in love with her new summer pj from Petit Bateau that we got from Minna G. Shorts and a comfy sleeveless soft cotton top. It´s just perfect for this kind of weather…

Aamulla kalliolla hypitään pyjamassa, hiukset vielä harjaamatta ja huomaatte ehkä, että myös aamupala ruisleipä on tullut mukaan kädessä. Täällä ei ole niin nökönuukaa. Jos rannassa sattuu uiskentelmaan sorsaperhe joka bongataan aamupalapöydästä terassilta, niin sitä voi lähteä katsomaan leipä kädessä. Ihanaa päivää!

Lattemamma

p.s. Nuo tyttöjen melamiiniset astiat olen hankkinut saareen joskus muutama vuosi sitten Hangosta. Ne on varmasti tarkoitettu veneilyä varten, mutta ovat meille tänne aivan täydelliset. Settiin kuuluu myös pienet kulhot jotka ovat juuri sopivat puurolle tai vaikkapa mustikkamaidolle.

3 COMMENTS
|
7,360 VIEWS
|
Partager sur Facebook
3 comments on “ Good Morning! „
Johanna, on July 29, 2014

Teillä(kään) ei ilmeisesti ole ollut sinileväongelmaa kun kerran pystytte käymään uimassa. Meilläkin on toistaiseksi ollut ihan poikkeuksellisen kirkas vesi, tosin nyt juuri katsoin että valitettavasti näyttää joku lautta ajelehtivan meidän rantaa kohti :-(. Meillä on ilmalämpöpumppujen asennus vasta “to do” -listalla, mutta jotenkin tuntuu nyt siltä, että niiden sijoitusta listalla voisi nostaa…No, enää huominen mökillä, sitten suunta kohti kaupunkia ja ensi viikolla jännittävä päiväkodin aloitus 🙂

Sofia, on July 31, 2014

Johanna, ei ole onneksi tänä vuonna jostain syystä meillä ollut sinilevää. Tuulet ovat olleet suotuisat! Ilmalämpöpumput on mun suuri rakkaus <3

Ansku, on August 1, 2014

Ihania kuvia! Raikkaita ja kesäisiä, täynnä iloa <3 🙂 Nämä kuvasi saavat aina niin hyvälle tuulelle 🙂

Leave a comment
name
email
url
message