Random

Suloista viikonloppua

Tulin vain pikaisesti toivottamaan suloista viikonloppua. Sellaista jossa paistetaan mustikkapiirakkaa ekoista kypsistä mustikoista ja sellaista jossa käperrytään tuoleihin tuijottelemaan erkkeri-ikkunoista hiljaiselle merelle kun lapset ovat jo ajat sitten menneet nukkumaan ja saa keskustella rauhassa tulevaisuuden suunnitelmista, yhteisistä ja omista haaveista ja unelmista. Kynttilät palavat hiljalleen pöydällä ja tunnelma on juuri sellainen kuin sen kuuluu olla kun on ollut koko päivän auringossa kiljahtelevien lasten kanssa, uinut meressä, saunonut raukeasti ja vielä hiukan märät hiukset on sidottu huolimattomalle nutturalle pään päälle. Auringon iholle jättämät suudelmat tuntuvat kepeänä lämpönä poskipäillä. Jalat on tietenkin nostettu vierelle isoon nojatuoliin ja ehkäpä lasi hyvää punaviiniä odottelee pieniä siemaisuja pöydällä. Sellaista viikonloppua toivon sinulle… tai no itselleni toivon sellaista ja sinulle juuri sellaista joka tekee sinut onnelliseksi.

Wishing you a sweet and relaxing weekend. Our plans include an orange glazed grilled duck breast and great conversations in candle light paired with a glass of good wine. We have also planned on grilling a pizza on the pizza stone topped with tomato, buffalo mozzarella and sage from my (!) herb garden. And the basic summer plans that include swimming, staying outdoors all day and feeling the sun kissed warmth on the skin at sunset hair still moist from sauna and the sea and the scent of oranges on my skin ( this is my summer scent I always use on the island).

Upeaa viikonloppua!

Have a great weekend!

Lattemamma

 

8 Comments

  • Sofia

   Tuplamamma, samoin minäkin. Olimme siellä perheen kanssa lomailemassa kun olin vielä lukioikäinen ja se jäi unelmiini elämään. Vanhempani kävivät taas Caprilla ja oli kuulemma muuttunut hieman näissä “parissa” vuodessa. Ehkäpä jopa liian “luksusmaiseksi”.

 • Täti Ruskea

  Tavoitit juuri oikean tunnelman! Me emme ole halunneet, emmekä ainakaan vielä kaivanneet, mökkiä. Omakotitalossa asuessa etenkin kesällä elinpiiri levittäytyy pitkälti ulkotiloihin ja se on ainakin toistaiseksi riittänyt meille. Jos asumismuoto olisi eri, voisivat ajatuksetkin olla toisenlaisia. Tällaisina lämpiminä kesäiltoina/-öinä istumme miehen kanssa terassilla “prinsessasohvalla” juomassa iltateetä ja juttelemassa, juuri noin kuin yllä kuvailit. Niistä illoista ammentaa paljon talven varalle. Meillä tosin talo ei aina hiljene kovin aikaisin. Pikkupoikien mentyä nukkumaan, jäävät isommat pojat vielä kukkumaan 😉

  • Sofia

   Täti Ruskea, jos itse asuisin omakotitalossa, erityisesti kauempana Helsingistä, tuskin kaipaisin kesämökkiä siihen vielä lisäksi. Oma piha ja oma vähän laajempi reviiri kuitenkin tuntuu kaupunkilaisesta välilllä niin ihanalta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.