Feb
18

Ma petite ballerine

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Meillä jotkin asiat eivät muutu. Kuin pieni pyörremyrsky Hattara liikkuu piruetteja tehden ympäri asuntoa. ” Esityksiä” saamme seurata päivittäin ja usein hänen tekisi mieli nousta kesken illallisen pöydästä näyttämään tarinan vahvistukseksi mitä siellä balettitunnilla oikein tehtiin. Hattara on kasvanut myös hurjaa vauhtia, joten oli aika tilata hänelle uusi balettiasu tämän ja tämän tilalle. Blochin asu tilattiin jälleen ja samasta paikasta kuin aiemminkin, eli Alex and Alexasta. Tällä kertaa puvun ja tutun lisäksi laitoin tilaukseen balettitossut. Ne olivat nimittäin Hattaran joululahjatoivelistalla, mutta joulupukki ei niitä tällä kertaa tuonut. Hattaran ryhmässä ei vielä tossuja ja sukkia käytetä ( kyse ei siis ole oikeasti edes baletista, vaan tanssileikistä), mutta näillä voi hyvin esiintyä kotona mammalle ja pappalle. Tässä muutama kuva Hattaran vaaleanpunaisesta unelmasta…

Little miss Cotton Candy, who has lost her heart for ballet, had grown out of her old ballet outfit so I ordered her a new one. The skirt is a bit “fluffier”  than it looked in the picture ( it´s kind of huge but still super cute). These sparkly ballet shoes are Bloch´s shoes for little girls and the are called Bunnyhop. They have the cutest little bunny fabric inside. They also come in at least glittery gold and pink leather. I ordered ours from Alex and Alexa just a few weeks back, but some of these seem to be out of stock already. The leotard is this one, the ballet slippers matching to these golden ones and the tutu was out of stock from both Bloch and Alex and Alexa.

p.s. Kun tilasin hametta, se ei mielestäni näyttänyt ihan niin valtavalta, mutta tutu on kyllä melkoisen iso, siis ei vyötärönauhaltaan vaan muhkeudeltaan. Pikkuruinen Hattara vie puolet pukuhuoneen käytävätilasta hamosessaan ja ihmisillä on “vaikeuksia” kulkea hänen ohitseen. Mutta tärkeintä tietenki on se, että se on ihan hirmuisen mieluinen. Hänellä on hameessaan kuulemma olo kuin hän olisi ihan oikealla isojen tyttöjen balettitunnilla.

p.p.s. Balettipuku on tämä, kengät ovat samat kuin nämä kultaiset ( pinkit ovat kai toistaiseksi loppu) ja tutu oli loppu sekä tuolta Alex and Alexasta, että Blochilta.

4 COMMENTS
|
11,764 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Ma petite ballerine „
Laura, on February 18, 2014

Oi, nämä balettijutut ovat ihan lemppareitani. Luuletko, että Purkka jakaa isosiskonsa kiinnostuksen balettiin? Mielenkiinnolla odotan, mistä meidän 1-vuotias neiti innostuu. Tällä hetkellä kädessä on useimmiten salibandymaila 🙂

Sofia, on February 21, 2014

Laura, Purkka pyörii jo nyt innolla balettisalin pukkarissa välillä mukana ja haluaisi kovasti mukaan tanssimaan. Katsotaan ensi syksynä jos on vielä innokkuutta niin pääsee myös tanssitunneille! Ihailee isosiskoaan kyllä sen verran, että jos tämä olisi haaveillut jostain toisesta harrastuksesta, niin Purkka olisi siitäkin varmaan innostunut. Aika näyttää mihin suuntaan kiinnostus sitten osuu kummankin kohdalla.

Täti Ruskea, on February 18, 2014

Aivan ihastuttavan suloisia balettijuttuja! 🙂 Vaikka olen itsekin harrastanut balettia, en ole oikein koskaan ollut “tututyyppiä” enkä “vaaleanpunainen”. Lempivärini lapsena oli vaaleansininen. Jotenkin näin iän myötä nuo tutut ovat alkaneet viehättää ja vastapainoksi tähän poikaperheen arkeen on aivan ihana kurkistella teidän ballerinatunnelmia. Pakko vielä kertoa: Arvaa mikä on suosikkipostaukseni blogissasi? -Lastenvaatefilosofiaa. On niiiiin ihana kurkistaa teidän tyttöjen suloisiin vaatekaappeihin 😉

Sofia, on February 21, 2014

Täti Ruskea, sinä ihana! Kiva, että tykkäsit siitä lastenvaatejutusta! Ja tosiaan, eihän baletti oikeastaan ole kovin vaaleanpunainen tutujen täyttämä maailma kuin näillä ihan pienillä. Kohta kaikki ovat samanvärisissä puvuissa ( harvoin vaaleanpunaisissa), ilman hamosia.

Leave a comment
name
email
url
message