Random

Pikkuriikkiset onnen aiheet

Kuulkaas, mietin tässä taas teille onnen aiheita. Siis en tietenkään aiheita joista teidän tulisi olla onnellisia, vaan omiani. Ja kyllä se niin on, että jälleen mielessä pyöri pieniä hetkiä omasta elämästä joista ei ole laisinkaan kuvia. Onnelliseksi on tehnyt viimeaikoina kivat pienet viestit ystäviltä . Voi kuinka onnelliseksi sellaisista voi ihminen tullakaan, tiedättehän tunteen, sellainen iloinen läikähdys sydämessä. Tai hetkestä kun kävelee perjantaina ystävänsä kanssa yhtämatkaa hakemasta lapsia päiväkodista ja lapset kertoilevat innoissaan päivän tarinoita. Erotaan iso hymy kasvoilla, vilkutetaan vielä kaukaa ja toivotetaan hyvää viikonloppua. Onnelliseksi tekee myös ystävä joka saapuu ystävänpäivänä kahville kahden maailman kauneimman leivoksen kanssa. Kupolin muotoiset, vanhan roosan väriset, herkällä ohuen ohuella sydämellä koristellut leivonnaiset olivat täältä. Ja tietenkin sellainen hetki kun istutaan ystävän kanssa vastakkain sohvilla, jalat allemme käpertyneinä, kynttilä palaa pöydällä välissämme ja tunti tai pari vierähtää höpötellessä ennen kuin on ehtinyt edes huomatakaan. Tietysti onnelliseksi tekee myös iso kimppu ystävänpäiväkukkia rakkaalta. Kyllä niitä pieniä onnen hetkiä mahtuu ihmisen päivään ja viikonloppuun todella monta kunhan vaan pysähtyy huomaamaan. Onneksi sentään muutama pieni onnen asia tallentui myös kameraan…

Löysin tytöille suloiset haalean vaaleanpunaiset enkelin siivet Espan Enkelit-kaupasta Kalevankadulta. Ne olivatkin juuri sopivat ystäväpäivälahjaksi pienille amorin enkeleille. Tiedän nyt myös miksi tytöt pukeutuvat kun seuraavat naamiaiset ovat tiedossa. Ne sopivat juuri täydellisesti yhteen tämän Tutu Du Monden mekon kanssa…

Ystävänpäivän kunniaksi meillä piirreltiin kaikkea harvinaisen sydämellistä. Piirroksia toki syntyy päivittäin ja usein värimaailma on samantapainen. Olen varmaan sen aiemminkin sanonut, mutta kaikki pikkuiset lapselliset söpöt jutut jota meillä pyörii, tekevät minut myös onnellisiksi. Minulla taitaa olla nyt joku pastellisävyjen kausi, kun tällaiset värit miellyttävät hirmuisesti…

Myös eri vaatemerkkien kevät/kesä 2014 mallistot joissa on pastellisävyjä ovat miellyttäneet silmääni viime aikoina. Marie Chantalin lookbook tuli postissa viime viikolla ja se on ihastuttava.

Aivan erityisesti viehättää nämä vihreät t-remmikengät ja sukat makkaralla. Tulevan kevään ja kesän juttu taitaa meillä olla kenkien ja sukkien värikkäät yhdistelmät. Hattara sai Livly punaiset kiiltonahkakengät ja niiden kanssa voisi nyt yhdistää mintunvihreän. Ei tuo mekkokaan ole hullumpi!

Tällaisista pienistä asioista ja turhasta hömpötyksestä koostui tämän hetken onni. Mutta kyllä sitä ihminen saa olla pienistä nilkkaremmikengistä ja ruttuisista sukista onnellinen, maailmassa on kamalampiakin asioita!

Olisi tosi kiva kuulla jokin pikku juttu josta sinä tulit onnelliseksi juuri tänään ( tai  vaikkapa viikonloppuna)…

Lattemamma

My little bits of happy this week are as silly as cute little shoes and crumpled socks ( and lovely color combos that may sound odd but are in fact lovely, like red and mint or bright blue and teal). Happiness is also in the never ending stream of cute pictures the girls draw. Especially Cotton Candy is at an age now where we see a lot princesses, ballerinas, rainbows, flowers, hearts and fruit that she draws. Happy things and smiley faces. I´m also happy to have found the cute light pink angel wings for the girls. They are just adorable on them ( and a perfect Valentine´s gift for our little Cupids). Obviously the things that make me happiest are ones I have no photos of, like having coffee with a friend and talking for hours or my little girls making really good friends at daycare ( and a little selfishly I´m happy to have befriended their mothers too). Have a great week!

p.s. Huomenna vielä vähän vaaleanpunaista, mutta katsotaan, josko saataisiin sitten blogiin vähän muutakin kuin pastellinsävyjä!

8 Comments

 • Minna

  Aivan hurmaavat nuo siivet! Puuttuu enään ” keijukaispöly”… oletko pitänyt kiitollisuuspäiväkirjaa? Muistelen, että sait ainakin jonkun kirjan jonkin aikaa sitten lahjaksi..Toisaalta kyllä blogisikin toimii kiitollisuuden osoittamisena; meidän tulisi muistaa ihan päivittäin kirjata ylös kiitollisuuden/ onnelisuuden tuojat elämässämme. Siitä koostuu positiivisuuden tuoma hyvä olo ja sehän lähtee tunnetusti herkästi kiertämään! Iloa arkeesi.

  • Sofia

   Kiitos, kiitos, kiitos molemmat Minnat <3! Ja hei, keijukaispöly ei todellakaan puutu. Sitä hankittiin pikku pulloissa Hattaran synttäreille ja voitte kuvitella sitä iloa ja riemua, kun pullollinen keijupölyä ( aka kultaista glitteriä) levähti lauantaina olohuonen sisalmatolle. Meillä on nyt glitter matto ja hyvässä lykyssä siis myös lentävä matto. Enää harkitaan uskaltaako kokeilla josko keijupöly toimii ihan oikeasti ;). En ole erillistä kiitollisuuspäiväkirjaa pitänyt, mutta pidän tavallista päiväkirjaa jonne mahtuu haaveiden ja unelmien lisäksi kiitollisuuden ja onnen aiheita ( niinkuin huolia ja murheitakin välillä).

 • Hanna

  Onnellista on ihana viikonloppu ystävien kanssa: pitkään haudutettu lihapata, mahtava punaviini ja seuraavan päivän brunssi ystäväporukalla. Pienin porukasta äitinsä mahassa, toiseksi pienin nukahti kesken brunssin isin syliin. Ei siihen muuta tarvita!

 • Jenni

  Ihana muistutus iloita pienistä hetkistä ja nauttia niistä aina siinä tilanteessa täysillä. Piti oikein nyt itsekin pysähtyä miettimään mistä kaikesta on onnekas ja kiitollinen. Tällaista vaan pitäisi harrastaa jokaisessa päivässä, keskittyä hyvään ja niihin onnellisuutta tuoviin asioihin. <3 Ihana sinä! 🙂

 • Niina

  Onnelliseksi teki heti aamusta kaksi pientä tyttöä peiton alla vieressä kolmannen potkiessa samaan aikaan mahassa. Tuntui, että kaikki elämässä tarvittava on juuri nyt tässä. Samoin vaaleanpunaiset tulppaanit ja kevätauringon säteet puhtaassa kodissa saivat hymyn huulille. Ja kun vielä saimme hyviä uutisia kovasti pelättyjen huonojen sijaan, tunnen itseni tällä hetkellä todella kiitolliseksi. Onnea on myös teehetket ystävän kanssa tai tällaista ihanaa blogia lueskellen, kiitos Sofia!

Leave a Reply

Your email address will not be published.